,но сега смятам да е в Окръжна.Затова искам да избера някой от лекарите в Окръжна за ЖК.Изписано е много по тази тема,срещнах и противоречиви мнения и все пак кой да избера???
Бачуров,Симеонов,Бабаков...Не познавам никой от тях.Искам само да съм по-спокойна от първия път и да знам,че имам добър специалист до себе си,който да обяснява и дава информация а не да те претупва набързо.Какви са задължителните изследвания сега,които се правят по ЗК?Благодаря ви предварително момичета!Пожелавам на всички леко бременеене и успешно безпроблемно раждане!Лек ден!
Наистина съм в чуденка
.Гледам ги в сайта и никой не познавам.Намерих отзиви за Бабаков,Бачуров,Симеонов и Белчев.Все пак трябва да избера някой от тях.Искам другата седмица да отида на лекар,че ми е малко притеснено вече.Относно изследванията има ли нещо ново?От преди 5 г си спомням тези задължителните кръвни изследвания,вагиналния секрет,измерване на обиколка,тегло,кръвно всеки път,прослушване на тоновете по-нататък.За ехографа мисля,че имаше някакво ограничение,но тогавашния ми гинеколог ме гледаше почти всеки път и не ме е карал да плащам нищо.Ходих на 3д по желание ,но си ме претупаха набързо тогава.Дори и пола не можаха да определят.Но за синдрома на Даун не си спомням.Може ли малко пояснения от мамите,които са минали вече през това? Препоръчани теми