Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 074
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Пловдив
http://4dbebe.com/ - Това е сайта на д-р Троянчев.Аз лично съм много доволна от него,той ми прави секциото в Селена Simple Smile
Момичета, можете ли да ми дадете някакви актуални координати на д-р Троянчев? Трябва ми за ФМ, но намирам противоречива информация в нета къде точно преглежда. Също да питам колко по-рано трябва да звънна да запазя час, за да мога да си организирам времето? Предварително благодаря за отговора.
ходих при др.Троянчев на 4д и съм доволна обяснява всичко даже и клипче ни даде, за да не се окаже че е зает трябва да си запишеш час като се обаждах аз ме извика за след 5 дни има и сайт http://4dbebe.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=35
Благодаря ви много, момичета!   bouquet   bouquet   bouquet

# 2 176
Издирвам д-р Мандов  Praynig
Преди 4-5 години беше до военна болница,но не го откривам на стационарните телефони  newsm78
Ще съм много благодарна ако ми помогнете  Hug

# 2 177
Кабинета на Д-р Мандов  беше срещу Макдоналдс на ВСИ.Сега не знам.Но знам,че работи в Окръжна болница.
успех!

# 2 178
Хммм....че къде там срещу макдоналдс  newsm78
А в окръжна не е от 4 години  Peace Следях първата си бременност при него и тогава каза че се маха оттам и отива във Торакс...или Весела беше,едно от двете.Раждах в Окръжна това лято и определено не беше там.
А частния му кабинет беше на бул.Хр.Ботев от страната на военна болница,но по надолу в посока Тракия,точно до едно малко ресторантче.

# 2 179
  • Пловдив
Хммм....че къде там срещу макдоналдс  newsm78
А в окръжна не е от 4 години  Peace Следях първата си бременност при него и тогава каза че се маха оттам и отива във Торакс...или Весела беше,едно от двете.Раждах в Окръжна това лято и определено не беше там.
А частния му кабинет беше на бул.Хр.Ботев от страната на военна болница,но по надолу в посока Тракия,точно до едно малко ресторантче.
Точно там си е кабинетът. За съжаление съм изхвърлила визитката му. Лятото ходех при него. Не е в Окръжна отдавна. Беше във Весела миналата година, но определено си преглежда в кабинета. Работи и със ЗК. Когато отидох, просто си изчаках реда.

# 2 180
Е,супер  Hug
Ред при него никога не е имало  Crazy Помня как като бременна ходех с половин час поне по-рано за да мина навреме.
А актуални телефони ?

# 2 181
Мандов си работеше във Весела, не знам още ли е там, но го видях и в Торакса. Той ме прегледа когато ми изтекоха водите във Всела и после, след повече от година бях на преглед при Д-р Кунчев ( аз при него ходя) и там беше и Д-р Мандов, обучаваше се на тяхната система на работа, предполагам е започвал работа при тях. Обадете се в Торакс и питайте за по-сигорно  Peace

# 2 182
Дайте малко мнения за доктор Христо Кунчев, как е като лекар? Разбрах, че работи по ЗК, а иначе на часно колко е прегледа при него?

# 2 183
Аз си следя сега при Кунчев, страхотен лекар. Аз съм страшно доволна. Преди бях при Любомира Котева, но прегледите и бяха меко казано повърхностни  Naughty Преместих се при Кунчев след като правих двата БХС и се сега ме следи по ЗК. Ходила съм и на частно. 30 лева е прегледа, но в Торакс и с направление може да се отиде.  Wink

# 2 184
честит празник на всички  bouquet

# 2 185
  • Пловдив
Здравейте.Аз пиша за първи път.Скоро разбрах,че съм бременна.Сега въпроса е кой да ми води ЖК.Имам 2 условия да е жена и да работи със ЗК.Въртят се 2 имена Д-р Мария Николова и др Добринка Петрова.Вие какво бихте ми препоръчали?Благодаря ви предварително!

# 2 186
ако имаш пълно портмоне си за Николова, при нея със сигурност няма да минеш без пари дори и да имаш направление, дори някои от нещата, които се поемат от касата ще те накара да ги платиш. Там тегло, см, кръвно не се мерят. А ако нямаш намерение да раждаш при нея в Селена, те попретупва. Иначе като специалист е средна хубост, ама аз лично не харесвам да се комерсиализират емоциите на хората...

# 2 187
  • Пловдив
zombiula,ходила съм при Николова,НЕ я препоръчвам!Наистина трябва да имаш дебело портмоне за нея!И като цяло не е нещо,за което си струва да се дадат пари при положение,че може да го минеш през касата.Аз съм се насочила към Добринка Петрова и мисля да ходя скоро при нея.  Peace Леко бременеене! Hug

# 2 188
zombiula аз също не ти препоръчвам Николова, не само за това че е  супер комерсиален лекар, но и като специалист не бих казала че става. Аз имах една неуспешна бременност и тя ми беше лекар , изключително недоволна бях от нея и единствена и цел беше да ме прати да лежа в Селената  smile3516

# 2 189
  • Пловдив
Благодаря ви много за отговорите определено Др Николова отпада. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт