Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 018
  • 6 098
  •   3
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
А дали имате някакви наблюдения относно Др Ели Илиева?

# 2 191
  • до едно тепе
А дали имате някакви наблюдения относно Др Ели Илиева?
За нея има доста наблюдения в темата,ама доколкото съм чела повечето са негативни.Лични не мога да споделя Peace

# 2 192
  • Пловдив
Аз също стигнах до това заключение.Доста мнения прочетох за нея и нито едно положително.В крайна сметка се спрях на Др Петрова.

# 2 193
Здравейте. От доста години имам много често повтаряща се бактериална вагиноза (гарднерела, извинявам се ако не го пиша точно) и понякога гъбички Кандида албиканс. Ходила съм доста пъти и при д-р Минев и д-р Карагьозов,изписват ми стандартните и необходими лекарства,излекувам се,но след  2 или 3 месеца всичко се повтаря отначало и това е от доста години насам  Cry Вече съм отчаяна  ooooh! Вчера отново си пуснах микробиология и чакам резултата,но този път мисля да се насоча към хомеопат,към д-р Джокова,препоръчаха ми е..Наистина съм много отчаяна,партньорът ми вече страшно много се изнервя и така.... Моля за съвет,някой който е минал през същия АД,ще бъда много благодарна !!! Hug

# 2 194
  • до едно тепе
Vanqdimitrova1234 а партньора ти лекува ли се или само ти?Защото може така да си я менкате непрекъснато тази бактерия Peace

# 2 195
Да,разбира се. Той също се е лекувал и след 2 месеца при мене пак и пак и.....до безкрай Вече съм почти сигурна,че проблема е в самата мен,моят организъм не може да се пребори  Confused Cry Cry

# 2 196
Ваня и аз съм така..постоянно лечения, глобули, всичко наред с изследванията, мъжо и той всичко му е на 6 и пие..и пак си се появява чат-пат тъпото течение и сърбеж..надявам се с хомеопатията да се оправя  Tired

# 2 197
Аз съм решила,че няма смисъл вече да пия антибиотици и да слагам глобули. Искрено се надявам хомеопатията да ни помогне. Нека някой който е имал подобен проблем и е излекуван с хомеопатия да сподели  ooooh!

# 2 198
Антибиограма правите ли?

# 2 199
Даа,правили сме и антибиограма,за точния антибиотик и лечение,но по-никакъв начин не е повлияло за успешното лечение, имам в предвид пак резистират. !!!  ooooh!

# 2 200
Ваня, какво ползваш за интимна хигиена? Добре е да ползваш в такъв случай медицински интимен сапун.

# 2 201
Съжалявам,че се повтарям,но бих искала мнение от хора,които са имали същия проблем и успешно са излекувани!!! И най - вече за хомеопатията..! А относно интимната хигиена, използвам Лактацид, бельото го пера на ръка,А не в пералня, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го гладя много старателно след това  ooooh! Sad

# 2 202
  • Пловдив
Vanqdimitrova1234, бих ти препоръчала да прочетеш съветите на др. Михайлов за гъбички и бактерии:
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1977
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=34307&start=0
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=3097

На мен много ми помогнаха тампоните с вазелин. 

# 2 203
  • Пловдив
Като учила две семестъра микробиология, много силно впечатление ми направи факта, че гъбите се размножават чрез спори. Това прави борбата с тях много трудна, защото дори при стерилизация на високи градуси дори една спора да оцелее, това прави нова колония след време. Влагалището представлява идеална среда за развитие на подобен род микроорганизми: оптимална температура и влажност. Хронифициран проблем много трудно би се решил, предвид писаното по-горе. Това съвсем лаишки обяснено. Според мен има някаква предразположеност при теб и трябва да се търси причината, а не само да се лекува следствието. Никога не съм имала такъв проблем, с изключение на Кандида, която съпътства почти всяка бременност, но след като родих и се нормализира рН на средата от само себе си проблемът се реши.  Без лечение. На профилактичния преглед след раждането нямаше и следа от гъбите. Дори и по време на бременността на се съм се тъпкала с лекарства и свещички, защото при това рН на средата,  неминуемо пак щяха да ме атакуват. При теб явно става въпрос за друг вид, щом правите и антибиограма и пак няма ефект. Защото на мен при изследването на микробиологията пишеше: изолира се Кандида. Няма нужда от антибиограма или нещо в този смисъл.  Rolling Eyes Извинявам се, че не съм по темата.  Blush Дано хомеопатията ти помогне.  Peace

# 2 204
Именно затова ти писах, защото преди доста години се въртях в същия кръг. Но излизаме доста от темата и мисля, че е по подходящо въпроса да се зададе в http://www.bg-mamma.com/index.php?board=62.0 щом държиш на хомеопатия. И имах предвид медицинска козметика с по-ниско Ph, от рода на Себамед и други и пак препоръката е да се използват рядко. Най-добре с чиста вода или смрадлика.

Общи условия

Активация на акаунт