Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 678
  • 6 116
  •   7
Отговори
# 2 865
Знаете ли къде се премести д-р Мария Шишкова от поликлиниката в Капана - някакви координати?

# 2 866
Коларов оперира майка ми и тя е много доволна  Peace

Мен също ме е преглеждал два пъти, с добро впечатление съм като цяло Simple Smile

# 2 867
Знаете ли къде се премести д-р Мария Шишкова от поликлиниката в Капана - някакви координати?

д-р Шишкова е на две места:
св. врач- поликлиниката която е точно зад военна болница там е понеделник и сряда от 13 до 16 часа и вторник и четвъртък от 9 до 12 часа- тел за записване на часове 032/60 98 59
и второто място е в пълмед- там е понеделник и сряда от 8,30 до 12,30 часа, но нямам телефон за там...
аз ходя в св. врач там е много по- спокойно и винаги се спазват часовете, даже и по- рано съм влизала...

# 2 868
Благодаря, zodia_oven! По спомени, в Св.Врач нямаше ехограф.

# 2 869
Благодаря, zodia_oven! По спомени, в Св.Врач нямаше ехограф.

не... последно бях ноември месец..нямаше Wink

# 2 870
  • Пловдив
 Здравейте, момичета!

И аз се интересувам за д-р Добринка Петрова. Разбрах, че сега е в клиника  за инвитро NewLife, но дали следят и нормални бременостти?

# 2 871
Здравейте, момичета!

И аз се интересувам за д-р Добринка Петрова. Разбрах, че сега е в клиника  за инвитро NewLife, но дали следят и нормални бременостти?
По принцип следи, но се обади на регистратурата да питаш дали ще те поеме, защото последно отказваше да следи нови пациентки понеже графикът и е пълен.

# 2 872
  • Пловдив
Благодаря!

# 2 873

д-р Шишкова е на две места:
св. врач- поликлиниката която е точно зад военна болница там е понеделник и сряда от 13 до 16 часа и вторник и четвъртък от 9 до 12 часа- тел за записване на часове 032/60 98 59
и второто място е в пълмед- там е понеделник и сряда от 8,30 до 12,30 часа, но нямам телефон за там...
аз ходя в св. врач там е много по- спокойно и винаги се спазват часовете, даже и по- рано съм влизала...

Това същата д-р Шишкова, която беше във второ ДКЦ ли е ? Ходила съм преди години, не помня първото й име, но останах доволна, иска ми се пак да отида при нея, затова питам.   bouquet

# 2 874
не съм наясно, да си призная, не съм се интересувала и нито мога да отрека, нито  да потвърдя дали е работила в ДКЦ...  newsm78

# 2 875
Овенче, мерси. Моля, ако някое друго от момичетата знае, да пише Simple Smile

# 2 876
Не знам преди колко време си ходила при д-р Шишкова, но от 2007 година явно чак сега си е променила едната месторабота. При нея си следих първата бременност, ходих в частния и кабинет в Тракия.
Във второ ДКЦ имаше д-р Кръшкова, да не я бъркаш с нея.

# 2 877
Bebe dj, на теб секцио ли са ти правили,интересува ме раната бързо ли зараства,боли ли много след секцио,аз имам едно нормално раждане,но сега може би ще трябва секцио и затова се чудя.
Да, раждах чрез секцио при Амалиев-син. Мен ме болеше, момичето до мен - не. Болката е относително понятие, зависи и при всеки се чувства с различен интензитет. След една седмица се маха конецът и можеш да се къпеш спокойно, а докато ти махнат конеца - продават специални лепенки, които се поставят върху операцията.

# 2 878
Bebe dj,а с пълна упойка ли правят секцио,ако е така после събуждането добре ли минава,има ли гадене,повръщане,офф,искам да си родя нормално!

# 2 879
рядко правят пълна упойка в повечето случай е от гърдите надолу което според мен е по добрия вариянт ,виждаш си бебенцето  като го извадят а иначе усещането е все едно ти вадят вътрешностите  Simple Smile нищо страшно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт