Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 658
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 2 880
Не съм bebe dj, но в държавните болници в 99% от случаите секциото е с пълна упойка.

Bebe dj,а с пълна упойка ли правят секцио,ако е така после събуждането добре ли минава,има ли гадене,повръщане,офф,искам да си родя нормално!

# 2 881
Не съм bebe dj, но в държавните болници в 99% от случаите секциото е с пълна упойка.

Bebe dj,а с пълна упойка ли правят секцио,ако е така после събуждането добре ли минава,има ли гадене,повръщане,офф,искам да си родя нормално!
Така е - в Окръжна със сигурност секциото е с пълна Peace

# 2 882
  • Пловдив
Във ВМИ също е с пълна.
За второто секцио исках да е спинална, бях говорила с анестезиолог, но обстоятелствата се стекоха така, че трябваше да ме оперират за 10 минути и отново ме приспаха...
При секциото 2006 г излизането от упойката беше неприятно, не съм повръщала, но се тресях много. През 2010 излизането от упойката беше напълно безпроблемно - само се чувствах като на няколко питиета в началото, но нямаше неприятни усещания - явно упойките са им вече по-добри.

Исках да ти кажа да не се настройваш предварително - и двата пъти толкова се подготвях, а накрая всичко се обръщаше наопаки....

# 2 883
Не знам преди колко време си ходила при д-р Шишкова, но от 2007 година явно чак сега си е променила едната месторабота. При нея си следих първата бременност, ходих в частния и кабинет в Тракия.
Във второ ДКЦ имаше д-р Кръшкова, да не я бъркаш с нея.

Да  ooooh!
Мн съм зле

# 2 884
Listopad, упойката е пълна и нямах проблем с излизането от нея. Но както болката, така и от упойката при всеки е индивидуално  Simple Smile

# 2 885
Благодаря ви много,знам че всичко е индивидуално,но като чуя и малко позитивни отговори някак по-лесно се възприема.И все пак се надявам на нормално раждане Simple Smile

# 2 886
Можете ли да ми дадете актуална информация за Троянчев, къде изражда и колко е частния преглед при него?

# 2 887
Можете ли да ми дадете актуална информация за Троянчев, къде изражда и колко е частния преглед при него?

50лв. обикновен преглед, 80лв. фетална морфология, ако ти следи бременността - 30лв./преглед. Изражда в Селена по уговорка.
Един от "лекарите-касички" в Пловдив.

# 2 888
Благодаря
50лв. обикновен преглед, 80лв. фетална морфология, ако ти следи бременността - 30лв./преглед. Изражда в Селена по уговорка.
Един от "лекарите-касички" в Пловдив.

# 2 889
  • до едно тепе
Мдаа преди почти месец ходих на ФМ при него. Бяхме записани за един и същи час 4 бременни. Да бяхме 2 разбирам ама 4 ooooh!

# 2 890
 Shocked

А за фетална морфология кой бихте ми препоръчали?  Rolling Eyes

# 2 891
Аз ходих при Троянчев на фетална,откри проблем при бебето,после ходих на втора ,за да следим проблема.Доволна съм,гледа много обстойно всичко.

# 2 892
В моята отчетна почти всички бургазлийки са ходили при Троянчев и са очаровани. С предната бременност и аз там ходих на фм, доволна съм.

# 2 893
  • до едно тепе
Е аз не казвам, че не гледа. Гледа човека, обяснява, но за да вляза чаках час и половина. При положение, че съм се обадила за час 20 дена преди това. И бях първата, която пристигна с този час. Останалите, с които бяхме дублирани са чакали доста повече. За какво ги записва часовете в такъв случай. И това не ми е за първи път. Предната бременност пак ходих на двете ФМ при него и тогава на втората ФМ чакахме 3 жени с един и същи час Rolling Eyes

# 2 894
Аз не бях доволна от Троянчев. Вярно, че ме прие по спешност, но ФМ отне точно 15 мин., не пое никаква отговорност за състоянието на плода, а точно обратното- докара ме до тих ужас.  Почувствах се претупана и стресирана. Да не говоря за чакането- около 2 часа.
 На мен ми допадна повече Даскалов. Прие ме дори по-рано от записаният час. Прегледът продължи около час, обясняваше всичко много подробно, даде ми снимки и диск със запис на прегледа.
Само ще кажа, че всичко е индивидуално. Моя приятелка възхвалява Троянчев, а Даскалов само я беше стресирал.

Общи условия

Активация на акаунт