Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 330 142
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 4 605
  • до едно тепе
Козирогче, питай Тотев. В Хипоталамус е. Доколкото знам не изражда,такаче няма да има повод за такова поведение. Вариант е и Торакс. Там много лекари водят ЖК.
Станева е въздухарка. Ходила съм веднъж защото ми изтичаше направлението и да не го загубя. Ми нямя да повторя.

# 4 606
  • Пловдив
Аз записах час за Мерджанов, че и той не изражда. Ако не стане при него, ще пробвам при Котева или при Тотев.

# 4 607
Аз записах час за Мерджанов, че и той не изражда. Ако не стане при него, ще пробвам при Котева или при Тотев.
Козирогче аз бях при Мерджанов и то преизбор на следящ ме АГ.Доволна съм от него обяснява държи се мило и винаги е усмихнат предлазполага те да се чувстваш спокойно.

# 4 608
А доплер прави ли?

# 4 609
Апаратурата му е много добра,но дали прави доплер незнам.Иначе при всеки преглед следеше пъпната връв къде дали не е умотана около вратлето.Разглеждаше обстойно бебчо малко с грамовете обърка,но това си е машина все пак приблизително показва колко може да е.Доколкото аз разбрах прави ранният скрининг и феталните морфологии,но затова не съм най сигурна трябва да се попита аз не ги правих.

# 4 610
След неуспеха със Станева, се записах при Тотев. Знаеше, че ще раждам при друг, но никога не се е отнесъл пренебрежително или грубо с мен. Пусна си ми всички изследвания, които се полагат. Доволна съм.

# 4 611
При кого, освен д-р Йончева, мога да закарам дъщеря си на детски гинеколог?
И мен ме интересува, ходихте ли вече някъде?
Някой да е водил дете при д-р Леви? Пише,че има допълнителна квалификация детско-юношеска гинекология.

# 4 612
  • Пловдив
Някой доволен от д-р Ямаков?
Казаха ми, че час се запазва през Супердок, обаче нещо не се справям...вчера уж излиза график, а няма нищо свободно  newsm78 Възможно ли е?

# 4 613
Мистик, не мога да споделя мнение за този лекар, но за Супердок мога да кажа, че ако имат определена дата напълно възможно е да се качи график и по-рано от нея... на мен ми се е случвало (с друг лекар) и като вляза да няма много свободни часове вече... ей така профилактично си проверявай няколко дни преди определената дата, за да го "хванеш" и да си запазиш успешно.. Blush

# 4 614
За Ямаков би трябвало всеки момент да излезе новия график (поне си мисля, че излизаше в края на месеца). Мистик, следи за часове, защото се запълват много бързо.

# 4 615
  • Пловдив
За Ямаков би трябвало всеки момент да излезе новия график (поне си мисля, че излизаше в края на месеца). Мистик, следи за часове, защото се запълват много бързо.
да...пише, че на 28ми излиза.
В момента това показва...https://superdoc.bg/lekar/d-r-kamen-yamakov-2346/
все едно е запълнен вече.

# 4 616
Някой доволен от д-р Ямаков?
Казаха ми, че час се запазва през Супердок, обаче нещо не се справям...вчера уж излиза график, а няма нищо свободно  newsm78 Възможно ли е?
Моя колежка запази час на 28-ми сутринта. Към 10.30 почти не бяха останали свободни часове, а графикът е излязъл някъде след 9. Преди това пак проверяваше и не беше още.
Аз по същия начин през декември едва успях да запазя за края на януари. Но за мен това е лекарят, на когото имам доверие.

# 4 617
При кого, освен д-р Йончева, мога да закарам дъщеря си на детски гинеколог?
И мен ме интересува, ходихте ли вече някъде?
Някой да е водил дете при д-р Леви? Пише,че има допълнителна квалификация детско-юношеска гинекология.
Ходихме при Йончева все пак, обстоятелствена е, но не помогна особено в нашето състояние, което продължава и към момента.

# 4 618
Здравейте 🙂 Бихте ли препоръчали лекар за следене на бременност по здравна каса? Благодаря предварително 🙂

# 4 619
Здравейте 🙂 Бихте ли препоръчали лекар за следене на бременност по здравна каса? Благодаря предварително 🙂
Доктор Борислав Иванов в Медлайн.

Общи условия

Активация на акаунт