Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 329 860
  • 6 090
  •   3
Отговори
# 4 620
Др. Андрей Минчев. Работи по здравна каса в клиника Ню лайф, а прави раждания в Пълмед. 

# 4 621
Мonamour, може ли малко повече инфо за прегледите при д-р Иванов. В коя седмица занесе направлението, колко струват прегледите, МБ и кръвни колко често се пускат, изобщо каквото се сетиш ще ми е полезно. Ако решиш ми пиши на ЛС, но ти си забранила да ти се изпращат и не успях.

# 4 622
  • Gotham City
Момичета, някоя от вас дали скоро е ходила на 4D при д-р Амалиев и ако да, то колко струваше 4D-то при него?

# 4 623
Мonamour, може ли малко повече инфо за прегледите при д-р Иванов. В коя седмица занесе направлението, колко струват прегледите, МБ и кръвни колко често се пускат, изобщо каквото се сетиш ще ми е полезно. Ако решиш ми пиши на ЛС, но ти си забранила да ти се изпращат и не успях.
Нямам представа как да оправя съобщенията.
Записването става 12та седмица. Аз се следя по каса в Селена, за което съжалявам. На частно се следя при доктор Иванов, при който и ще раждам. Той направи и 3те фетални морфологии. Не бих го заменила за никой лекар.
По каса се полагат 2 ехографа, 2 пъти микробиология и 2 пъти кръвни изследвания. До колкото знам, ако са нужни консултации с други специалисти, без проблем дава направления. Апаратурата му е много модерна. Мил, възпитан, разбран, начетен.

# 4 624
Др. Андрей Минчев. Работи по здравна каса в клиника Ню лайф, а прави раждания в Пълмед. 
И същият не отрази изоставане на бебе с 3 седмици на момиче от моята отчетна група. И бебчето се роди със спешно секцио 1200 грама..

# 4 625
Monamour, благодаря ти. А би ли казала в кои седмици се правят 3-те ФМ? Ти като си по каса в Селена там или в Медлайн пускаш изследванията?

# 4 626
Аз също се следях при Борислав Иванов. Родих при него и не съжелявам за секунда. Уникален лекар. Бях по каса, но като цяло касата не поема почти нищо и реално повечето прегледи си ги плащаш. За стандартните изследвания май почти нищо не съм плащала.
Той е изключително спокоен и пбяснява всичко. Предразполага много добре и за разговор и да задаваш въпроси.

# 4 627
Monamour, благодаря ти. А би ли казала в кои седмици се правят 3-те ФМ? Ти като си по каса в Селена там или в Медлайн пускаш изследванията?
Изследванията по каса ги пускам в Селена.  А частно си пускам в Медлайн,когато трябва.
1вата ФМ е 11-13 седмица + биохимичен скрининг
2рата я правих 23та седмица
3тата 32ра седмица

# 4 628
Момичета и аз съм при Иванов. До колкото знам, дори и да си по здравна каса на ЖК, винаги си плащаш по 50 лв преглед.

Тоест това означава ли, че щом касата поема 2 ехографа, 2 от посещенията ти трябва да са без тази такса?  До колкото разбирам тя поема точно ехографа. Аз съм в 9та седчица и след 12та ще се запиша на ЖК.

# 4 629
Момичета и аз съм при Иванов. До колкото знам, дори и да си по здравна каса на ЖК, винаги си плащаш по 50 лв преглед.

Тоест това означава ли, че щом касата поема 2 ехографа, 2 от посещенията ти трябва да са без тази такса?  До колкото разбирам тя поема точно ехографа. Аз съм в 9та седчица и след 12та ще се запиша на ЖК.
Да, 2 ехографа са безплатни, останалите се.плащат.

# 4 630
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, момичета, не знам дали сте разбрали, МЦ Хипоталамус е фалирал, където е д-р Тотев. Обещали са му уж да му оставят оборудването до края на месеца, за да си работи в кабинета под наем, а след това щял да си отваря кабинет, но не се знае кога. Аз съм в 7ми месец и бях при него, като варианта ми е да продължа и на края на месеца пак да се чудя какво да правя, ако не отвори кабинет. Или да го сменя, проблема е, че не знам кой ще ме вземе за 2 месеца, при положение, че се следя на частно и ще раждам в Селена. Тоест няма да раждам при доктора по ЗК.
Моля да ми предложите някой, че не ми се ходи и разправя излишно. Ще ми е полезен всякакъв съвет, дори ако има вариант да не ходя при друг, понеже и живея извън града и ми е трудно с ходенето на често. Иначе се следя при Амалиеви и ще раждам в Селена, но доколкото разбрах пак ми трябва направление за раждане..

# 4 631
Направлението може да бъде издадено и от личния лекар, както и 45 дневния болничен. Не знам как стоят нещата с последните изследвания - кръвни, микробиология....

# 4 632
  • Plovdiv, Bulgaria
Това е вариант, благодаря, ще говоря с личната и с Амалиев, евентуално за изследванията ще си ги платя ако трябва.

# 4 633
Monamour, при Петрова ли се следиш по каса и заплащат ли се прегледите?

# 4 634
Monamour, при Петрова ли се следиш по каса и заплащат ли се прегледите?
При Петрова съм да. Не ми е измерила веднъж кръвно, корем и килограми. Всеки път ме пита на кой доктор съм пациентка, при положение,че и на частно ходих при нея през седмица.
Вообще не съм доволна.
Моят съвет е да избереш друг АГ.
Аз съжалявам за избора си.
Прегледите по жк са 2 пъти ехограф за цялата бременност. После ако искаш ехограф за 3 Мин 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт