Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 313 727
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 4 890
Здравейте, момичета! Търся детски гинеколог в Пловдив или поне внимателна жена гинеколог. За момиче на 12 г. Моля, ако някой може да препоръча.

д-р Стоянова, 1 ДКЦ.
Много внимателна.

# 4 891
Здравейте,моля за мнение за доктор Наталия Логинова гинеколог Медлайн, благодаря предварително!

# 4 892
Доктор Олга Славчева Аг търся мнение ,става въпрос за преглед на дете .

# 4 893
Доктор Олга Славчева Аг търся мнение ,става въпрос за преглед на дете .
Аз съм посещавала въпросната лекарка и съм крайно разочарована. Имах проблем, а тя без никакви изследвания и каквото и да било, реши че имам хламидия, понеже не знаела какво може да е. След посещение при д-р лекар, се оказа че проблемът е съвсем друг.

# 4 894
И мен д- р Станева ме изгони от кабинета и ми отказа да ме следи по здравна каса , при положение че си бях запазила час от супердок , описала за какво съм с тел.за контакт и въпреки това ме разкара до кабинета лятото на обяд в най-голямата жега . Да не говоря че личния ми лекар е в съседния кабинет и беше с мен да и се обади . Не била тя установила бременноста била съм ходила и другаде , какво ли не каза .....

# 4 895
Не била тя установила бременноста била съм ходила и другаде , какво ли не каза .....
хах същото арогантно отношение като Елена Леви ...

# 4 896
  • Пловдив
Да, на Станева й е голям зор, че не е установила тя бременността...

# 4 897
Боже, тия хора ме изумяват, сякаш пациентите нямат право на второ/трето
мнение.... Не е нормално това.

# 4 898
Боже, тия хора ме изумяват, сякаш пациентите нямат право на второ/трето
мнение.... Не е нормално това.
както бях казала Леви отказа да ме запише по ЗК, защото бях ходила при други и щом съм можела да си плащам, да си плащам и сега, да съм ходила в Селена ... иначе накрая си предложи услугите, но платени

# 4 899
  • Пловдив
И мен д- р Станева ме изгони от кабинета и ми отказа да ме следи по здравна каса , при положение че си бях запазила час от супердок , описала за какво съм с тел.за контакт и въпреки това ме разкара до кабинета лятото на обяд в най-голямата жега . Да не говоря че личния ми лекар е в съседния кабинет и беше с мен да и се обади . Не била тя установила бременноста била съм ходила и другаде , какво ли не каза .....
Боже,,,,,ужас....Аз ходих при нея много време,но само ме тъпчеше с хапчета,без да ми пусне изследвания и да се види къде ми е проблема..Иначе да-усмихната е,но явно не е толкова компетентна...Сега ходя на ЖК при Гинка Стоянова и съм много доволна...

# 4 900
Доколкото разбрах Станева работи вече и в Селена. Чудно дали и там така се държи...

# 4 901
Аз също не съм доволна от Станева. Чак се учудвам, че е започнала работа в Селена.

# 4 902
  • Пловдив
Е...толкова ли го закъсаха в Селена.откъм лекари, та Станева...?

# 4 903
  • Пловдив
Коя Станева? В Селена работи Любов Станева. Амнайсе поста на изненада без да се уточни името.....

# 4 904
Аз останах с впечатление,че се коментира за Екатерина Станева

Общи условия

Активация на акаунт