Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 313 753
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 4 905
Коя Станева? В Селена работи Любов Станева. Амнайсе поста на изненада без да се уточни името.....

Моя грешка тогава. Извинявам се за объркването.

# 4 906
  • Пловдив
Да, друга Станева е в "Селена". В началото и аз се бях подвела така.

# 4 907
Лекарката със смразяващия блясък в очите!

Мнение за Д-р Мария Николова!
Аз и жена ми се срещнахме с д-р Николова по повод фетална морфология.
За моята жена тя бе втора ,след една направена с установена висока транслуценция : 6,7 при норма 3!
Страшно!!! И ние се стресирахме и веднага отидохме на второ мнение при
Д-р Николова.
(кабинета и се намира в близост до ,,пеещите фонтани")
Прие ни с радост и усмивка!
Влезнахме с надежда ,а излезнахме отчаяни и със сълзи!
Показахме предишните изследвания: биохимичен скрининг,феталната находка от предното изследване,тя ги отхвърли като НЕПРАВИЛНИ!
Започна да гледа на ехографа и започнаха едни ужасни констатации...
,,Бебето е с увреден мозък ,виждам менингоцеле. ...... носната кост е много малка!"
Жена ми заплака...
А тя продължи:
-,,Това не е бебе,това е ембрион!
(Какво говори тя ,си казвах аз,та в това ,,ембрионче"сърце бие....)
-,,Вие сте млади ,пътя ви е само АБОРТ!
След 6 месеца ще заченете отново и ще сте щастливи!
Аборта ще стане съвременно с хапчета!
Ще предизвикаме раждане !
Ще ви вземат по пътека!"
Преди края на прегледа каза:
-,,Прощавайте ( засмя се)
как върви цената на феталната морфология в Стара Загора,питам информативно за пазара! "
(Продължи да се смее!)
-Взеха ни 70 лв. -отговори жена ми!
-Аааа ,аз взимам по 110 лв.каза ,,бизнесдамата"
-На вас ще ви взема само 60 лв.,защото не довърших прегледа!
Безсмислено е при такова болно дете ,да задълбавам! Излишни са хореон биопсията и амниоцонтезата!
Жена ми плачейки стана от кушетката!
Д-р Николова:
-Искате ли да знаете пола?
-Момиче е!
Преди да излезем подхвърли визитката си върху купа с документи!
И каза :
-Довиждане!
По лицето и засия лека ужасяваща усмивка ,с надеждата да оцапа ръцете си с кръвта на аборта,но да вземе парите от него!
След като поплакахме се стегнахме и на другия ден намерихме  кординати и се свързахме с д-р Борис Стоилов лекар акушер -гинеколог ,занимаваш се с фетална морфология!
Той ни взе 150 лв за същия преглед ,но отхвърли всички ,,бръщолевения" от д-р Николова и каза,че детето е момче!Изпрати ни в болница ,,Селена '' за хореон биопсия ,изпрати взетата тъкан от хореона за микрочипов анализ в майчин дом в София.
Отхвърлиха всички по известни синдроми !
После и той задълба излишно!!!
Взе да ни подканва за още по подробни изследвания,но ние спряхме до тук.
Последващото щеше да ни струва кредит от порядъка на 5-6 хиляди лева!
Благодарим му! Сега следим бременността в Стара Загора и чакаме нашето момче да се роди и да го целунем!
Помогна ни д-р Стоилов и Бог!
Голяма помощ получихме и от Св Иван Рилски ,Св Лука Кримски и още много светци!
Слава Богу за всичко!
Да ни пази Бог от користолюбиви лекари!Пазете се и вие!

# 4 908
Дали някой може да ми каже доктор Спас Патишанов в кои дни преглежда и трябва ли предварително записване. Днес звънях в пълмед , но връзката беше лоша. Дали наистина не се записва предварително час..А преглежда между 11 и 13 часа всеки ден. Та за това време, колко ли души ще минат?

# 4 909
Не  е много по темата, но тотална хистеректомия доплаща ли се?
Че на колежката са ѝ казали 2800 в Плевен?!

# 4 910
Ако е в частна болница и лапароскопски, избор на екип-някой професор. Но не е ли прекалено висока цената?

# 4 911
Не е лапароскопска, отворена ще е.
И на мен ми се струва прекалено.
Братовчедка ми плати 900 за избор на екип, за Горчев, за лапароскопска.

# 4 912
А какво е обяснението, за какво е. При отворена, не знам да се ползва някакъв консуматив, заради който да това цената.

# 4 913
Така ѝ казали. И тя не знае за какво.

# 4 914
Да не би да е със прекъснати здравни права?
Ако в последните 5 години ѝ липсват повече от 3 месеца осигуровки...

# 4 915
Била е, но уж ги е платила.
Явно там е причината.

# 4 916
Ако са платени, трябва от НАП да поиска удостоверение, че към дата ... е с непрекъснати права. Друг начин не виждам. Понякога не се отразяват при онлайн проверка. Поне не бързо.

# 4 917
Дали някой може да ми каже доктор Спас Патишанов в кои дни преглежда и трябва ли предварително записване. Днес звънях в пълмед , но връзката беше лоша. Дали наистина не се записва предварително час..А преглежда между 11 и 13 часа всеки ден. Та за това време, колко ли души ще минат?
Така е както са ти казали. Доколкото знам всички пациенти минават. И на мен ми беше странно, че не записват часове.

# 4 918
  • до най-прекрасния мъж
Правих цветна снимка при Патишанов септември месец. Казаха ми да отида към 12 часа. Бяхме само аз и още едно момиче, което също беше за цветна снимка. Други пациентки нямаше, не само за него, а и като цяло в отделението.
Не знам за какво отиваш при него, но аз не съм доволна. Нито ме прегледа преди ЦС, нито ми погледна МБ, която носех. Цялата работа беше Давай да правим снимката и да си приберем парите. Исках и да е с упойка, взе да увърта. Ама защо, ама то много ще се забавим. Как да е, мина и без, може би и по-добре, но като цяло не останах с добро впечатление.
Моя приятелка лежа в Пълмед с проблемна бременност и без малко да ги изпуснат заради прееклампсия. За 3 месеца никой не обърна внимание на високото за нея кръвно. 130-140 било нормално, да, но не и за нея.

# 4 919
Правих цветна снимка при Патишанов септември месец. Казаха ми да отида към 12 часа. Бяхме само аз и още едно момиче, което също беше за цветна снимка. Други пациентки нямаше, не само за него, а и като цяло в отделението.
Не знам за какво отиваш при него, но аз не съм доволна. Нито ме прегледа преди ЦС, нито ми погледна МБ, която носех. Цялата работа беше Давай да правим снимката и да си приберем парите. Исках и да е с упойка, взе да увърта. Ама защо, ама то много ще се забавим. Как да е, мина и без, може би и по-добре, но като цяло не останах с добро впечатление.
имам миоми, трябва ми второ мнение и евентуално операция, личния лекар ми го препоръчва.

Общи условия

Активация на акаунт