Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 623
  • 6 069
  •   1
Отговори
# 5 280
  • Пловдив
Аз и при двамата имам по едно родено дете, през 2014 и 2018. И от двамата впечатленията ми са добри, самите те са много симпатични също. Ако трябва да избера единия - Иванов, заради техниката, морфологиите, следенето на кръвотоци и пр. При Даскалов попаднах през 2014 г. просто защото исках да родя в "Селена" и съответно предпочетох да се следя там, така и така не бях избрала къде, а той следеше там бременни по ЗК. Към 2018 вече го нямаше в "Селена", не знам защо е напуснал.

# 5 281
  • гр.Пловдив
Здравейте, в 3ти месец съм и все още не съм избрала своя гинеколог. Какво ви е мнението за др Асен Даскалов и др Борислав Иванов?

Едни от водещите топ  специалисти,само се иска да имате дебел портфейл Smiling Imp

# 5 282
  • Пловдив
д-р Паскалева работи в кабинета си по здарвна каса. Час се запазва през супер док. Винаги бих я препоръчала за проследяване на бременност и не само.

# 5 283
  • Пловдив
Letter., мислех да се следя при д-р Топалова /Селена/, не ми хареса отношението и се спрях на д-р Халил.
Не ме е израждала тя, но продължавам да си ходя при нея за профилактичните прегледи.
В слчуая заплащането не изигра никаква положителна роля.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 11:57 от Десиссслава

# 5 284
  • Пловдив
д-р Паскалева работи в кабинета си по здарвна каса. Час се запазва през супер док. Винаги бих я препоръчала за проследяване на бременност и не само.
от скоро ли в кабинета работи и с касата? А в Торакс?

# 5 285
  • Пловдив

Не знам точно от кога, не помня. И за Торакс не знам, не съм се интересувала.

# 5 286

Бях с направление в Торакс и ми взеха 50 лв. за цитонамазка и секрет, които уж трябва да са по касата.

# 5 287
  • Пловдив
Тяхната лаболатория Не работи по касата...затова си платила, но е най-добрата за подобни изследвания. До скоро беше по-евтино мисля...явно има промяна в цената.

# 5 288
Микробиология, която се изработва в Торакс не е по каса и се пуска там, ако пациента желае
Ако е с направление ги пращат по лаборатория - външна.
За цитонамазка не би трябвало да се плаща с направление, пробите се препращат и тях

# 5 289
Здравейте,
Интересува ме информация за д-р Георги Крумов. Аз съм от Бургас, но ми го препоръчаха и смятам да отида до Пловдив. Звъннах в Медлайн и ми казаха,че преглежда без часове сутрин по-раничко. Но искам да попитам някой знае ли дали докторът има частен кабинет и съответно къде се намира, колко е прегледът, или преглежда ли там по каса и евентуално някакъв телефон? Просто търся актуално инфо. Благодаря предварително!

# 5 290
Има частен кабинет и много пациенти. По 40 жени чакаха. Както са ви казали, ще минете по-бързо. Успех.

# 5 291
Здравейте,

Трябва да си запазя час за ранна ФМ в началото на август. Д-р Краевска, при която ходя и смятам да ме следи, ми препоръча 3 варианта: д-р Троянчев, д-р Г. Амалиев и д-р Б. Стоилов. Много се чудя при кого да е. Ходили ли сте при тях и какви са ви впечатленията?
Намерих стари и доста противоречиви мнения за д-р Троянчев(част от тях ме стресираха доста), но доколкото разбрах техниката му е много хубава...

# 5 292
  • Пловдив
Здравейте!
Пациентка съм на д-р Троянчев от 17 години. Родих щерката с него. Той ми е правил морфологиите. Доволна съм Hug

# 5 293
  • Пловдив
Моите морфологии ги е правил д-р Стоилов, нямам оплаквания.

# 5 294
  • Euskal Herria
Някой може ли да сподели впечатления от д-р Панайотова - Пълмед?

Общи условия

Активация на акаунт