Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 209
  • 6 067
  •   2
Отговори
# 5 295
Привет, някой с проблемна бременност следял ли се е при д-р Георги Амалиев и или при д-р Карагьозов какви са ви впечатленията за него. Приемам и други предложения за специалисти за проблемна бременност по възможност да не се чака по 1-2 седмици.

# 5 296
Привет, някой с проблемна бременност следял ли се е при д-р Георги Амалиев и или при д-р Карагьозов какви са ви впечатленията за него. Приемам и други предложения за специалисти за проблемна бременност по възможност да не се чака по 1-2 седмици.

Д-р Димитър Кичеков - Торакс Пловдив. Работи със здравната каса, часовете се записват през супердок!

# 5 297
Здравейте, някой да е намирал на скоро Октагам в аптеките?

# 5 298
Винаги можете да го закупите от Турция
https://ilacabak.com/ara.php?arama=Octagam
Нужна ви е рецепта.

# 5 299
  • близо под тепетата
Здравейте! Може ли да ми препоръчате АГ, който да преглежда и деца? По принцип аз ходя при д-р Минчев (Ню Лайф), но има свободни часове чак за края на следващата седмица, а ми е късно. Препоръчаха ми д-р Михайлова от Фи Хепт, но тя пък е в отпуск до следващия вторник. Та ще съм благодарна за препоръки Hug

# 5 300
д-р Деница Краевска преглежда и деца. Графика може да се види в супер док.

# 5 301
Здравейте! Може ли да ми препоръчате АГ, който да преглежда и деца? По принцип аз ходя при д-р Минчев (Ню Лайф), но има свободни часове чак за края на следващата седмица, а ми е късно. Препоръчаха ми д-р Михайлова от Фи Хепт, но тя пък е в отпуск до следващия вторник. Та ще съм благодарна за препоръки Hug
Мария Василева ДКЦ 7....
Иначе и при вашият АГ да отидете би могло да прегледа момиче с ехограф и да ви насочи за лечение, пак зависи от проблема де.
Ние бяхме при др.Василева за нередовен цикъл на дъщеря ми, и и изписа дуфастон , за да и го предизвика, че не и беше идвало 6м. На 15 г.

# 5 302
Д-р Елена Леви също преглежда деца. Но детски, АГ с призната специалност е д-р Бонка Йончева, кабинетът е на ул. Иван Вазов, близо до колелото на гарата. Въпреки възрастта си, още работи.

# 5 303
  • близо под тепетата
Благодаря много за мненията. Записах час при д-р Краевска. Дано оправи проблемите бързо.

# 5 304
Когато ние ходихме при др Краевска ,каза,че всеки ден преглежда по една малка госпожица,дори бебета.Надявамсе,че ще ви помогне.

# 5 305
  • Близко съм
Дами, да ви попитам при обикновен преглед може ли да се установи раничка на шийката? На цитонамазка ми излезна че съм втора група , но имам някакво възпаление , и тъй като резултатът Ми го казаха по тел. и се е притесних.  До 1 .09. моята аг е в отпуск, затова се допитвам до вас. Благодаря Ви.

# 5 306
Тя е видима, понякога и с просто око, цитонамазка се взима от проблемния участък. Понякога само под колпоскоп се виждат промените. Спокойно си изчакай лекаря.

# 5 307
  • Близко съм
Clo, ендометриоза се изключи, невролога каза невралгия въпреки че нямаше лимит за скенер сега след 10дни пак да я посетя , инжекции да ми слагат, ако няма ефект от лекарствата.
Но явно си имам и гинекологичен проблем  или е възпаление от самата срамна кост. Да ще я изчакам живот и здраве.

# 5 308
Здравейте, чета разни кометари относно главчев.
аз се преместих при него ,като преди това бях при паскалева. Не съм доволна от нея въпреки чее ми беше препоръчана от ендокринолог.
Доста несериозно отношение от нейна страна.
Преместих се при главчев защото той ми даде ЛКК документи а паскалева не.
Тя каточели се нагЪлта с пари и вече не и пука и не е вниматлна с клинтите си 1ва бременност ми е и доста така неизчерпателна е.л
Доколкого Главчев ми направи доста добро впечатление.
Каквоото попитах каза днес съм за 1ви път при него ЗА КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД.  ТА ЩЕ ВИДИМ ...

# 5 309
Здравейте! Някой има ли впечатления от АГ в  "Пълмед"? По точно от д-р Патишанов. При профилактичен преглед преди две години ми откриха малки субмукозни миоми, но цикъла ми е тежък със съсиреци. Още тогава д-р Патишанов ми бе казал, че съм за хистероскопия и след това да ми поставят хормонална спирала. Все още се двуомя за д-р Патишанов или друг специалист от АГ "Селена". Бихте ли ми препоръчали добри АГ, не съм от Пловдив, но засега съм си запазила час при д-р Патишанов след месец, но доста положителни отзиви чувам и за д-р Ненев/Минев от АГ"Селена". Вие при , кои специалисти сте били и от кои сте доволни, бихте ли споделили? Желая Ви здраве! 💐

Общи условия

Активация на акаунт