Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 319 048
  • 6 072
  •   1
Отговори
# 675
Торакс не работят с касата, как така са я оперирали с направление ?  Rolling Eyes

# 676
Когато ме приеха да раждам,долу на регистратурата ме питаха за ЕГНто ми и видях че влезнаха в сайта на НОЙ. Явно се приспада някаква сума ако си здравно осигурен.

# 677
моля за помощ... Имам нужда от добър акушер-гинеколог в пловдив, но не за разждане, а за аборт... не съм от града и ще съм благодарна за всякаква информация и то бърза... БЛАГОДАРЯ!

# 678
моля за помощ... Имам нужда от добър акушер-гинеколог в пловдив, но не за разждане, а за аборт... не съм от града и ще съм благодарна за всякаква информация и то бърза... БЛАГОДАРЯ!
Пиши ми лични ще ти дам координати Peace

# 679
  • Пловдив
Здравейте,

Искам да попитам някой има ли мнение за Д - рите Керезиеви от ВМИ Пловдив е май. Благодаря.

# 680
здравейте , прочетох предишните мниния и видях,че се споменава името на една лекарка Екатерина Учикова от която съм много доволна,но съм изгубила нейните кординати.МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ АКТУАЛНИ ТЕЛЕФОНИ.ЗНАМ,ЧЕ РАБОТИ ВЪВ ВМИ ПЛОВДИВ.

# 681
Момичета имате ли някакво инфо за д-р Здравко Атанасов Минев-СЕЛЕНА-ПЛОВДИВ...Ще ви бъда много благодарна ако някой ми даде инфо  за него!!!
 Благодаря преварително Hug Hug
Здравейте! Аз съм една от хилядите доволни пациентки от д-р Здравко Минев. Родих и двете си прекрасни деца при него и въобще не съжалявам. Защото той е един страхотен професионалист с огромно сърце и това мнение за щастие не е само мое. Grinning

# 682
  • Пловдив
Искам тук да отбележа един доктор, който помогна за раждането на сина ни и на когото ще сме благодарни цял живот - Д - р Борис Керезиев от ВМИ Пловдив. Да е жив и здрав. (сама си отговорих Simple Smile)   bouquet

# 683
здравейте , прочетох предишните мниния и видях,че се споменава името на една лекарка Екатерина Учикова от която съм много доволна,но съм изгубила нейните кординати.МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ АКТУАЛНИ ТЕЛЕФОНИ.ЗНАМ,ЧЕ РАБОТИ ВЪВ ВМИ ПЛОВДИВ.

Това е в медицински център Сана- 648420     

# 684
Моля, дайте имена и отзиви за акушер-гинеколози от Окръжна отн. раждане.

# 685
Аз лично съм много доволна от д-р Димитър Йончев. Родих си първото дете при него, а смятам и второ да раждам.
Много приятелки съм завела при него.  Нали знаеш, че едно си баба знае, едно си баба бае. Всичките тръгнаха в началото при други, но бяха недоволни, та се налагаше по средата на бремеността да ги пращам при него. После разбира се остават очаровани. Щяха да си спестят нерви и време, ако бяха почнали направо при него.
координатите му можеш да намериш в интернет

# 686
Още 1 глас за Д-р Йончев.Той ми следи бременността ,при него и родих.
А аз имах проблемна бременност,това също е от значение.
Най-добре можеш да прецениш един лекар,когато имаш проблеми.Лека бременност всеки може да доведе до успешно раждане.

# 687
И преди съм споделяла тук, моят лекар е Д-р Бачуров, за него - само суперлативи!

# 688
Благодаря ви момичета за отговорите. За Д-р Бачуров вече намерих координати и други мнения, а Д-р Йончев работи ли със РЗОК и къде му е кабинета?

# 689
Д-р Димитър Йончев

Частен прием
ул. Иван Вазов 78
тел. 032 62 71 40
GSM 088 8 705 864

Благодарение на д-р Йончев имах най-спокойната и щастлива бременност и леко раждане за каквито не съм и мечтала. Препоръчвам го безрезервно. Страхотен лекар и човек..

Общи условия

Активация на акаунт