Аз само четях спора,ама след поста на лилчо,немога да не напиша поне това.

.

Аз само четях спора,ама след поста на лилчо,немога да не напиша поне това.
Тогава никога не бях чувала за различно нещо от обикновен ехограф.Бях на 19 г и последното ,което съм правела е да се ровя из форуми.Регнах се тук точно след този случай.
Всичко е много субективно.Аз съм посещавала само един единствен гинеколог през цялата си бременност и накрая родих пак при него.Но за съжаление много са малко случаите като моя.Всички посещават поне 3-4 гинеколози, които като чуят какво е казал колегата преди тях, започват да обсъждат компетентността му и става
Добрата ФМ за мен е по-важна от БХС.Да не говорим че категоричен резултат дава само амниоцентезата.Ходила съм на 4Д от любопитство и основните неща, лекарят си ги гледа на 2Д.Имам запис на диск.И само накрая пусна 4Д.В интерес на истината доста е бавно докато се опресни образа и затова прегледа трае 50 минути.Е, честно хвана ме съклет, още повече че не научих нищо по-различно от това което ми каза моят гинеколог с 2Д ехографа.Но форумите изпълняват своето предназначение поне в една посока: да пълнят графиците на похвалените тук лекари за 4Д ехографи.Всяка майка иска да направи всичко за доброто на своето дете.Аз бях напълно убедена колко е излишен БХС и въпреки всичко го направих.За 4Д същата работа, затова изчаках 28 седмица, та поне да видя оформено бебче.
Препоръчани теми