Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 768
  • 6 098
  •   3
Отговори
# 1 785
Да ви следя.

# 1 786
И разбира се за следенето на бременностите  Peace Ходила съм единствено и само по ЗК.
Би ли споделила кои лекари са следили бременностите ти и при кои си раждала?

# 1 787
И разбира се за следенето на бременностите  Peace Ходила съм единствено и само по ЗК.
Би ли споделила кои лекари са следили бременностите ти и при кои си раждала?

И трите пъти при д-р Бабаков.Той присъства и на ражданията ми.
Ходила съм и веднъж при Даскалов с втората на фетална и веднъж при Троянчев с третата пак на ФМ.

При  Росен Петров съм ходила в далечната 2004-та веднъж  Peace

Май това е опитът ми с гинеколозите  newsm78

# 1 788
С две ръце за д-р Климент Бабаков , който имам честа да познавам от дете и му имам пълно доверие. Той следеше първата ми бременност , сега следи и втората. Ето и сайта му, като вътре са написани кординатите на новия кабинет:
http://babakov.hit.bg/adres_na_praktikata.html

# 1 789
С две ръце за д-р Климент Бабаков , който имам честа да познавам от дете и му имам пълно доверие. Той следеше първата ми бременност , сега следи и втората. Ето и сайта му, като вътре са написани кординатите на новия кабинет:
http://babakov.hit.bg/adres_na_praktikata.html
И аз засега съм доволна от него Simple Smile Да видим до края дано е така  Praynig

# 1 790
Само да доуточня,че д-р Ангел Ангелов/писала съм за него назад в темата/,не е вече вМЦ"Св.Врач",а в МЦ"Фи хелт",на бул."България"4/това е с/у служебния вход на панаира/....и там си работи с направления по ЗК.

# 1 791
Здравейте,бих искала да събера малко инфо относно полипи по стената на матката.Скоро при профилактичен преглед ми откриха и лекарят каза,че тяхното лечение е чрез извършване на абразио.Бих искала да знам колко време се лежи в болницата и за колко време се възстановяваш след това?Аз съм от Пловдив-бихте ли ме насочили към коя болница да се насоча,за извършване на манипулацията?

# 1 792
  • Пловдив
Другият вариант за премахване на полип е чрез хистероскопия. Поинтересувай се и за двата варианта.

# 1 793
Да,аз прочетох малко информация за хистероскопията,и явно това е по-щадящият вариант.Само не знам поема ли се от НЗОК,и ако не каква е цената на манипулацията.Защото според мен при абразиото се травмират излишно и напълно здрави участъци от маточната лигавица.Ако някой има конкретна информация,ще се радвам да я сподели.

# 1 794
Тукан - можеш да погледнеш и дори да пуснеш тема в подфорум Проблемно забременяване. Много момичета са минали по този път, че ти дадат и съвет, и мнение.
Успех Hug

# 1 795
Момичета, кажете ми добър АГ в Пловдив за ФМ.

# 1 796
Д-р Даскалов  Peace

# 1 797
Д-р Даскалов  Peace

още един глас Peace

# 1 798
а знаете ли каква е цената на ФМ при Даскалов?

# 1 799
а знаете ли каква е цената на ФМ при Даскалов?

Първата, около твоите седмици в момента, е 55лв. Втората, около 20 г.с. - 80лв.

Общи условия

Активация на акаунт