Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 274
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 2 145
Бихте ли ми препоръчали добра гинеколожка,по възможност да заботи със здравната каса.Интересувам се за моя близка.Препоръчали са и Малинова,някакви отзиви за нея?

# 2 146
Не бих препоръчала Малинова, а и тя в кабинета си не работи с касата.

# 2 147
Не бих препоръчала Малинова, а и тя в кабинета си не работи с касата.
Подкрепям!  Peace И аз не съм ЗА нея!

# 2 148
И аз съм ходила в кабинета на  Малинова преди години и не съм очарована.Има къде къде по свестни лекари.Аз самата в момента се чудя при кого да отида.Последният път д-р Заимов ме разочарова.Променил се е/ходила съм преди години и то редовно/. Сега се чудя между д-р Илиев в МЦ Тримонциум, д-р Росен Петров и д-р Матеев. Ако може някой да сподели впечатления ще съм Ви благодарна.

# 2 149
Вчера се срещнас с приятелка, която ходи при Росе Петров. Ще ви оясня подробно и вие да си правите изводи. Преди тя е ходила при него на частни прегледи, Петров я познава, но един ден неин познат доктор я вкарва при Петров да я прегледа, защото има проблем. Той я е прегледал без направление. Когато приятелката ми е била на "магарето" той казал " сестра, дайте скалпел, ще режем вагината на ....( да не споменавам името), за да няма повече течение". Сами си решете дали подхода му е добър за вас. Аз лично не мисля, че е етично!  Peace

# 2 150
Тръпки ме побиха.Това е било нетактична шега от негова страна,нали?

# 2 151
На нейно място би ми било все тая шега ли е или не. Забравям го като лекар и това е. Naughty

# 2 152
докато беше в 4-то ДКЦ много харесвах Р.Петров като лекар. После се премести в Хипоталамус и аз тогава забременях. Реших да си водя ЖК при него ама категорично ми отказаха там, че нямали места и бил много зает. После от познати, които ходят при него разбрах, че и той се е комерсиализирал, започнал е да претупва работата, та и сега няма да се учудя на предните коментари. Явно с времето дори и добрите лекари тръгват по криви пътища, за съжаление...

# 2 153
Определено е било някаква шега, но както пише Женя, той се е комесиализирал, явно и поради яд, че няма да вземе пари от въпросната злобничко се е пошегувал. Няма лошо, но пред пациент това е грубо и не етично  Naughty

# 2 154
# 2 155
Благодаря Ви че споделихте мненията си за Петров.Вече е изключен от списъка.Това което описахте за него се получи и при Заимов- промени се, след като съм била негова пациентка толкова време неможе да остане незабелязана промяната в отношението  и държанието.Имам още време и ще реша къде да отида.Моя позната беше преди няколко дена при Илиев и е останала мн.доволна.Някой има ли мнение за него?

# 2 156
Здравейте,някой може ли да изкаже мнение  за д-р Боргоджийска.Благодаря ви.Лека вечер.

# 2 157
ако става въпрос за Боргоджийска тази за която се сещам ако е същата аз ходих при нея в частния и кабинет беше лубезна но като отидох с направление ме претупа на 2 на 3 може да е добра не знам но не отидох повече при нея, сега ходя при Стаменов и Троянчев. за Троянчев някакви впечатления има ли   newsm78 ще съм ви благодарна ако някой сподели

# 2 158
Момичета аз мога да ви препоръчам с 2 ръце д-р Ямаков.Ходя при него от 2 години, в момента ми води и ЖК, страшно съм доволна от неговата работа. Работи и с ЗК и частно, много внимателен и начетен човек.Даже смятам да раждам при него  Simple Smile
 Преди ходех при Петров, и като специалист беше ок, но положението с часовете беше трагично.

# 2 159
Относно  д-р Троянчев, мога да кажа, меко казано, не съм доволна. Имам съмнение, че всяка негова "диагностика" води единствено в подходящата частна болница. В моя случай беше "Селена", за "спешна операция". Не само, че не бях за такова лечение, което разбрах впоследствие, но и въпросния д-р Троянчев не се яви нито веднъж по време на целия ми престой там. Може и да е добър лекар, нямам представа, но при него май всичко е търговия.

Общи условия

Активация на акаунт