Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 240
  • 6 098
  •   3
Отговори
# 2 160
Добър ден на всички,
искам да Ви попитам (тъй като прочетох доста мнения и то различни), като за първи профилактичен преглед на кой гинеколог да се спра?
Аз съм на 22г. и просто искам да си направя профилактичен преглед, не зная дали ми трябва направление от личния лекар - д-р Д.Стоянов или просто трябва да си запиша час при някой гинеколог за преглед Sad ?!
Надявам се да ми помогнете, благодаря Ви много.
Лек и спокоен ден от мен, дами Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:08 от kitten_pld

# 2 161
  • гр.Пловдив
Добър ден на всички,
искам да Ви попитам (тъй като прочетох доста мнения и то различни), като за първи профилактичен преглед на кой гинеколог да се спра?
Аз съм на 22г. и просто искам да си направя профилактичен преглед, не зная дали ми трябва направление от личния лекар - д-р Д.Стоянов или просто трябва да си запиша час при някой гинеколог за преглед Sad ?!
Надявам се да ми помогнете, благодаря Ви много.
Лек и спокоен ден от мен, дами Simple Smile

Вариантите са два или да идеш по Здравната каса, след като предварително си вземеш направление от личния лекар и след това да идеш при гинеколог, работещ по касата.  Вторият е да идеш на частен прием, направо със запазване на час при избрания лекар.
А относно избора, въпроса е доста деликатен - както четеш тук за всеки един лекар има и + и - мнения. Моето мнение е следното - иди на някой който ти е удобен като време и място, а пък недай си Боже има някакъв проблем, тогава може и друго мнение да потърсиш.

Рутинния преглед представлява - АГ преглед, преглед с ехограх и взимане на цитонамазка.

# 2 162
Благодаря много за бързия отговор Simple Smile
За частния прием съм съгласна, но не зная при кой гинеколог да ида и къде има кабинети, живея до Университета по хранителни технологии, а относно избора наистина си е доста деликатен въпрос Sad оффф. Колко струва прегледа без направление?
и още нещо да попитам, ако ида при личният лекар и поискам направление, той ще ме насочи ли към някой гинеколог?

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 12:14 от kitten_pld

# 2 163
Момичета аз мога да ви препоръчам с 2 ръце д-р Ямаков.Ходя при него от 2 години, в момента ми води и ЖК, страшно съм доволна от неговата работа. Работи и с ЗК и частно, много внимателен и начетен човек.Даже смятам да раждам при него  Simple Smile
 Преди ходех при Петров, и като специалист беше ок, но положението с часовете беше трагично.

Можеш ли да дадеш координати и работно време на този лекар и как става записването за час при него? Може да ми пишеш и на лични.

# 2 164
  • Пловдив
Момичета,ще ми кажете ли нещо за др Добринка Петрова?Почти се насочих към нея,искам само едно-две мнения да видя.Ще се заема вече сериозно,да разбера какъв ми е проблема  Tired
Благодарско предварително!  bouquet

# 2 165
Благодаря много за бързия отговор Simple Smile
За частния прием съм съгласна, но не зная при кой гинеколог да ида и къде има кабинети, живея до Университета по хранителни технологии, а относно избора наистина си е доста деликатен въпрос Sad оффф. Колко струва прегледа без направление?
и още нещо да попитам, ако ида при личният лекар и поискам направление, той ще ме насочи ли към някой гинеколог?

По принцип личния лекар трябва да ти даде направление.Относно насочването можеш да го попиташ да ти препоръча някого, но ти си тази която решава къде да отиде!Във 2ро ДКЦ което ти е най- близо има АГ специалисти, а отстрани на него има мед.център в който работеше една лекарка която съм посещавала и съм доволна-Христодулова.Незнам още ли работи там обаче, а и още както са ти писали ще намериш и много + и много - мнения за даден лекар ако се разровиш тук.

# 2 166
Препоръчайте ми добър гинеколог работещ със ЗК от МЦ "Капана" Simple Smile

# 2 167
Момичета,ще ми кажете ли нещо за др Добринка Петрова?Почти се насочих към нея,искам само едно-две мнения да видя.Ще се заема вече сериозно,да разбера какъв ми е проблема  Tired
Благодарско предварително!  bouquet

Познавам я задочно, оперирала ме е в екип с д-р Ямаков и д-р Паскалева преди 8год. във ВМИ, тогава беше специализант, а към днешна дата приятелка ходи при нея в Медлайн. Само хубави отзиви съм чувала и мога да споделя, но тя не е лекар-специалист по проблемно забременяване и стерилитет, какъвто явно търсиш.  Peace

# 2 168
  • Пловдив
Гертруда Смехуркова   bouquet Аз не съм ходила на никакъв лекар за да установим дали имам проблем.Имах поликистозни яйчници преди години и искам само да видя какво става в момента и да направя изследване на хормоните.А пък по нататък ще видим какво ще правя.Благодаря за отговора! Hug

# 2 169
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми дадете някакви актуални координати на д-р Троянчев? Трябва ми за ФМ, но намирам противоречива информация в нета къде точно преглежда. Също да питам колко по-рано трябва да звънна да запазя час, за да мога да си организирам времето? Предварително благодаря за отговора.

# 2 170
Момичета аз мога да ви препоръчам с 2 ръце д-р Ямаков.Ходя при него от 2 години, в момента ми води и ЖК, страшно съм доволна от неговата работа. Работи и с ЗК и частно, много внимателен и начетен човек.Даже смятам да раждам при него  Simple Smile
 Преди ходех при Петров, и като специалист беше ок, но положението с часовете беше трагично.

Можеш ли да дадеш координати и работно време на този лекар и как става записването за час при него? Може да ми пишеш и на лични.
Аз съм с противоречиви мнения за него.
Родих при него щерката,а когато бях бременна с малкия той ми водеше ЖК.
Не казвам че не е добър специалист,но има отношение към дългогодишни пациентки ми се струва.И на бременни май не обръща особено внимание /поне с мен беше така/. Видя куп нередности с бебето ,наговори ми ги едни и не даде никакво обяснение.С нетърпение чаках да приключа ходенето при него,а това с което ме наплаши се оказаха глупости.
А когато раждах каката исках водно раждане,Паскалева беше в отпуска и той се уплаши...било му неудобно така да води раждане.Въртя се около мен като стажант.После като се видяхме пак за следенето на бебе каза че моето раждане го е травмирало  Rolling Eyes
Отделно ми пускаше прегледите и ехографите с някакви задни и предни дати и все предупреждаваше да не го цитирам,да не казвам....представете си че беше станало нещо върви доказвай кога си била на преглед.
И за да не плаша съвсем бъдещи пациентки- знам че е много добър диагностик на онко заболявания,миоми...също и успешно лекува.Явно с бременните кара отгоре отгоре.

# 2 171
http://4dbebe.com/ - Това е сайта на д-р Троянчев.Аз лично съм много доволна от него,той ми прави секциото в Селена Simple Smile

# 2 172
  • до едно тепе
Муки така е щото бременните му гълтат много пари(предполагам).Мен ме записа на ЖК и ми пусна първите изследвания чак в 5-тия месец.Общо взето не разчитах много на неговото следене,трябваше ми за болничните и задължителните изследвания(за да не си ги плащам)Peace

# 2 173
А аз първи изследвания изобщо нямах  Rolling Eyes И на мен сефте някъде към 5-6 месец ми пусна.
Да не говорим,че като понапреднеш и половината консултация я провежда жена му  Laughing Тегли,мери,кръвно....

Друго важно и неприятно впечатление : в началото не ми каза че имам право само на 3 ехографа за цялата бременност,а тях ми ги збръска бързо бързо.По време на преглед видял проблем със сърцето,ошашка ме и каза че трябвало да се следи.....на следващия преглед естествено исках да видя как вървят нещата,да видим сърцето и ми каза че ехографите ми били свършили и оттук нататък трябва да си плащам.....удобен проблем ми намери  Mr. Green
Иначе и аз се хванах с него заради ЗК  Peace Имах си лекар на частно при който и родих в последствие.

# 2 174
Момичета, можете ли да ми дадете някакви актуални координати на д-р Троянчев? Трябва ми за ФМ, но намирам противоречива информация в нета къде точно преглежда. Също да питам колко по-рано трябва да звънна да запазя час, за да мога да си организирам времето? Предварително благодаря за отговора.
ходих при др.Троянчев на 4д и съм доволна обяснява всичко даже и клипче ни даде, за да не се окаже че е зает трябва да си запишеш час като се обаждах аз ме извика за след 5 дни има и сайт http://4dbebe.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=35

Общи условия

Активация на акаунт