Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 724
  • 6 114
  •   1
Отговори
# 2 370
milush15, ако не е тайна сега при кого си се записала?

# 2 371
  • гр.Пловдив
Момичета, мнения за д-р Минев от "Селена"?
Аз родих при него,била съм на няколко прегледа преди това,обяснява каквото питаш и е винаги на разположение,казва,че може по всяко време да го търсиш,но от други хора знам,че си разбира от работата.

# 2 372
Момичета, мнения за д-р Минев от "Селена"?
Следих двете си бременности при него и родих пак при него. Имам му пълно доверие.
Наистина винаги е на разположение, може да го търсиш денонощно, вкл. когато е в чужбина.
При мен и двете ми бременности бяха рискови, но благодарение на неговата компетентност и адекватна намеса си имам 2 прекрасни, доносени дъщери!  Peace

# 2 373
  • Пловдив
Единствен недостатък при д-р Минев е голямото чакане, дори при записан час. Има доста натоварена програма, вкл. операции и АРТ процедури и като се има предвид, че не връща пациент, към графика добавете извънредно записани спешни случаи......Потвърждавам, че не си вдига телефона само ако е в операция или в момента преглежда, но при няколко последователни позвънявания през определен интервал, винаги е откриваем.  Peace

# 2 374
milush15, ако не е тайна сега при кого си се записала?
Разбира се че не е тайна. Свекито ме записа при Ружа Белчева / тя ходи при нея от много години/ във  ВМИ поликлиниката на В.Априлов - ет.3 каб. 35. Вярно апаратурата не е от най-модерната, но лекарката има над 30 години стаж и с един поглед вижда каквото трябва. Гледа ме на ЕХ всеки път  и един лев не ми  е взела. Пуска ми доста често изследвания и дава болничен и направления без проблем. Видя че бебето е момче още в 4 месец и после на ФМ се потвърди. Постоянно има хора при нея. В съседният кабинет е Ели Илиева - но там няма никой- ужасна жена е.
Дано съм била изчерпателна Simple Smile

# 2 375
Разбира се че не е тайна. Свекито ме записа при Ружа Белчева ...

За тази жена съм чувала толкова позитиви, но не знаех, че още практикува, знам само, че е възрастна и наистина с голям професионален опит.

# 2 376
Разбира се че не е тайна. Свекито ме записа при Ружа Белчева ...

За тази жена съм чувала толкова позитиви, но не знаех, че още практикува, знам само, че е възрастна и наистина с голям професионален опит.

На мен преди доста години ми маха елементарна киста и си остави ръцете.Но уви по онова време нямаше толкова конкуренция и частни практики,колкото в момента.

# 2 377
Благодаря за мненията!

# 2 378
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от помощ. Може ли да ме ориентирате за добър гинеколог, който да следи бременността ми и при него да родя. Ако може да ме насочите евентуално към някой, който работи със ЗК, но това не е водещо. Това ми е втора бременност, и ми се иска да раждам секцио.
Благодаря Ви!

# 2 379
Щом искаш да паждаш със секцио, значи ВМИ отпада от списъка.

Двама добри гинеколози, които могат да ти водят ЖК, но не по ЗК и съответно да извършат секциото:

Д-р Бачуров, изражда в ОБ, преглежда в частен кабинет зад м-н Нева;
Д-р Крумов, изражда в Селена, частни прегледи след предварителна уговорка с него в б-ца Медлайн, не знам в Селена дали преглежда.

Координати и на двамата можеш да намериш в интернет.

# 2 380
  • Пловдив
Да,за секцио определено Селена Peace
Май Минев води класацията за секцио Peace

# 2 381
Аз следих бременността си при д-р Тотев по ЗК и паралелно с това при д-р Бачуров на ЧК. Родих секцио по медицински показания при д-р Бачуров. Благодаря и на двамата лекари за грижите и успешния финал! Горещо ги препоръчвам!

# 2 382
  • Пловдив
Да,за секцио определено Селена Peace
Май Минев води класацията за секцио Peace

Нищо подобно. С проблемно забременяване съм и се тръшках за секцио. Благодарение на него забременях, той ми следи цялата бременност, но категорично ми отказа секцио. Той е един от малкото лекари, които държат на нормалното раждане като по-добрия вариант за жената. Факт е, че процента секцио е висок, но в много случаи вината не е само в докторите. Много пациентки държат да раждат така. Е, мен не ме огря......Но при условие, че той има най- много пациентки, нормално е и цезаровите сечения да са най-много.

# 2 383
Забравих да добавя д-р Троянчев. Добър специалист, разполага и с една от най-добрите техники в града, което не е никак маловажно. По тази причина много от АГ-тата в града пращат пациентите си при него за ФМ.

Не работи със ЗК. Изражда в Селена.

# 2 384
Аз юли месец ходих при Троянчев на ФМ и го попитах каква е цената за водене на ЖК на частно - отговора беше 30 лв на посещение.

Общи условия

Активация на акаунт