Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 663
  • 6 116
  •   3
Отговори
# 2 895
Аз не бях доволна от Троянчев. Вярно, че ме прие по спешност, но ФМ отне точно 15 мин., не пое никаква отговорност за състоянието на плода, а точно обратното- докара ме до тих ужас.  Почувствах се претупана и стресирана. Да не говоря за чакането- около 2 часа.
 На мен ми допадна повече Даскалов. Прие ме дори по-рано от записаният час. Прегледът продължи около час, обясняваше всичко много подробно, даде ми снимки и диск със запис на прегледа.
Само ще кажа, че всичко е индивидуално. Моя приятелка възхвалява Троянчев, а Даскалов само я беше стресирал.
и мен Троянчев ми вкара стрес голям като ми каза че му имало нещо на бебето не било нищо страшно само трябвало да отида още веднаж ,имам приятелка много доволна от него  #Crazy наистина всичко е индивидуално и зависи на какъв кеф ще го намериш като имаш час  Joy

# 2 896
  • Пловдив
Неспазването на часове и записване по няколко бременни за един час си е практика при него.
На мен това не би ми понесло.
С двете бременности ходих при Даскалов и съм доволна, друг вариант е Стратиева, която идва от София и преглежда в Селена.

# 2 897
И аз ходих на фм при Троянчев и на обикновенни прегледи и съм доволна обяснява подробно любезен. Доволна съм опредрлено и винаги бих го препоръчала

# 2 898
А за Паскалева, която е в Торакс какво можете да ми кажете?

# 2 899
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър гинеколог жена. Не става въпрос за бременност, а за нещо също много деликатно и искам да отида при лекар, който може наистина да ми помогне. Благодаря предварително.

# 2 900
Аз ходя при доктор Видева в торакс, също там работи и Паскалева Simple Smile Те са добри, мисля че ще ти помогнат. Работят с касата.

# 2 901
А мога ли да си запазя час на телефона на торакс или трябва да им се обадя лично на тях?

# 2 902
Звъниш на рецепцията в торакс и те ти дават час, аз когато поисках номера на Видева, защото имах въпроси и не ми го дадоха, така че на рецепцията и това е Simple Smile Успех

# 2 903
В града освен Троянчев и Даскалов кой др извършва ФМ?

# 2 904
  • Пловдив
Малинова приема в кабинета на Даскалов аз ходих при нея на ФМ

# 2 905
сестра ми  ходи в селената при Кръшков

# 2 906
Здравейте Simple Smile
Някакви отзиви за д-р Кичеков от "Торакс" ?

Peace Peace Peace

# 2 907
Е аз не казвам, че не гледа. Гледа човека, обяснява, но за да вляза чаках час и половина. При положение, че съм се обадила за час 20 дена преди това. И бях първата, която пристигна с този час. Останалите, с които бяхме дублирани са чакали доста повече. За какво ги записва часовете в такъв случай. И това не ми е за първи път. Предната бременност пак ходих на двете ФМ при него и тогава на втората ФМ чакахме 3 жени с един и същи час Rolling Eyes

При Троянчев няма смисъл да се записва час. Отиваш и чакаш. Дори и да си с час, няма да влезеш, ако преди теб са отишли да чакат хора без час. Има много пациенти и е физически невъзможно да се направи такава организация, освен, ако не приема денонощно или не записва часове за след 3-4 месеца. 

# 2 908
Чувствам се късметлиика, че при Троянчев изобщо не чаках. И двете ФМ ми бяха първи за деня и все отивах първа, а минути след мен пристигаха другите момичета и когато излязох имаше вече поне 3-4 чакащи... така ми стана ясно как раздава часовете и колко ги спазва. Но съм доволна, обяснява добре. Пуска и 4Д да се порадваш на бебчето, ако то позволи разбира се  Mr. Green Каза ми пола в 12 г.с.- момиченце, а те по- трудно уж се виждали Simple Smile При Даскалов така и не отидох, а много се чудих...

# 2 909
Аз утре съм при Даскалов, първият път ходих при Троянчев. Та, ще споделям разлики Wink.

Общи условия

Активация на акаунт