Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 314 210
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 4 965
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дами дали е ходила при д-р Траянчев на ФМ и знае цената на изследването, тъй като само там успях да си запазя час в тази обстановка, но не попитах за цена и да не се изложа? 😔🤔
Здравейте.Аз съм ходила,80 лв е

# 4 966
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дами дали е ходила при д-р Траянчев на ФМ и знае цената на изследването, тъй като само там успях да си запазя час в тази обстановка, но не попитах за цена и да не се изложа? 😔🤔
80 лв беше ФМ, но аз не останах доволна, въпреки многото положителни коментари за д-р Троянчев

# 4 967
  • Пловдив
80 лв беше ФМ, но аз не останах доволна, въпреки многото положителни коментари за д-р Троянчев
Мен ме изкара с 2 седмици назад...После ходих на 4 д при Велевски в Гранда..И неговото мнение се доближи до това на моята лекарка...

# 4 968
Мен ме изкара с 2 седмици назад...После ходих на 4 д при Велевски в Гранда..И неговото мнение се доближи до това на моята лекарка...
По време на моя преглед през цялото време си говореше по телефона и запазваше часове. Нямах възможност за никакви въпроси, даже когато се опитах да попитам ме погледна лошо, че едва ли не му прекъсвам телефонния разговор. Накрая се почувствах "претупана" и разочарована. Чакането и неспазването на часове също го имаше

# 4 969
  • Пловдив
Аз пък съм доволна от д-р Троянчев. Писала съм и преди - той следи цялата ми бременност,  вкл. ФМ. При него беше и раждането ми, и няколко години по-късно операция на миома. Винаги е бил достатъчно любезен, а и за мен е най-важно, че а изключително добър диагностик, а не да говори много.

# 4 970
Аз също съм от недоволните от д-р Троянчев. Записах си час за ФМ след многото положителни отзиви. Чакалнята беше студена, нямах възможност да задавам въпроси, веднага след като приключи прегледа (около 15мин, за две бебчета), ми каза кога да отида пак защото едното вървяло много малко (разлика от 50гр и 1см 🤨). Не бих запазила отново час и няма да го препоръчам на приятели.

# 4 971
Благодаря за отзивите ще си имам едно на ум, както се казва, но в тази обстановка е единственият, които ме прие. Имах час при д-р Борис Стоилов, отмениха го, звънях на д-р Борислав Иванов, едната седмица му е пълна, другата го няма...то само той ме взе от препоръчаните в тази обстановка.

# 4 972
  • Пловдив
При др Стоилов всички часове до 20.03 се случват, нови няма да записва, освен, ако не са спешни.

# 4 973
При др Стоилов всички часове до 20.03 се случват, нови няма да записва, освен, ако не са спешни.
Моя беше за 24ти 😔

# 4 974
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз също бях при Троянчев, четох различни мнения преди това и както за всеки лекар има и хубави, и не толкова хубави. Дори за Стоилов, където е толкова хвален има не малко кофти мнения.
Прегледа ни започна на време, през цялото време обясняваше какво гледа, около 30на минути беше всичко. После пита за въпроси, но ние не питахме почти нищо допълнително. Доволна бях, че всичко с бебето е наред и така.
Приятелка също ходи при него за ФМ, доволна си е. Може да сме имали късмет да го хванем на кеф, не знам. 😁

# 4 975
  • до едно тепе
Преди малко повече от 5г бях на преглед при Троянчев в 12г.с. бяхме 4 бременни записани за един и същи час. Със следващите часове също имаше поне по 2 за един час. Това през декември, когато вече има всякакви вируси. В малката чакалня бяхме нагъчени яко. Освен това беше и болен. Прати ме за БХС в Писанец и те ми вкараха яко нерви. После се наложи да ходя 3 пъти до София на прегледи. За щастие на дъщеря ми нищо и нямаше, амаа като тръгнем от неправилно изчисления термин и първоначалното съмнение за двуплодна бременност, на които не обърна внимание и после пращането за такова изследване в абсолютно неправилната лаборатория, няма как да съм доволна

# 4 976
  • Пловдив
Гинеколожката ми звънна,че от утре ммай е в неплатена,засега нямаа ЖК,вика ще се чуваме..И утре да ида да си взема от регистратура 45 дневния болничен..

# 4 977
  • Димитровград
Имайте предвид, че само недоволните пишат и държат да си изкажат мнението.
Аз съм изключение и не само имам ФМ при Доктор Стоилов, но и съм родила при него. Питайте каквото питате, четете и мислете с главите си кое е добре за вас.
И двеста мнения не покриват какво може на вас да се случи.

# 4 978
Аз съм правила фетална морфалагия при Стоилов (изключително недоволна), после при Троянчев - само веднъж съм била, кабинета не е много уютен, но като лекар мисля, че е добър, говори кратко и ясно.
Стоилов ме пусна на една специализантка да ми се упражнява върху корема, което много ме подразни, защото имах една загуба и това правеше страховете ми още по-големи....и в самите измервания направи големи грешки (вече съм писала).
И моят фаворит за лекар, при когото родих и съм изключително доволна Борислав Иванов -препоръчвам силно.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 20:23 от Kalina_2018

# 4 979
  • Пловдив
Бях при Стоилов, беше мил и любезен, не намерих за нужно да приказва много след като всичко с плода е наред. На фетална ще съм при него май месец.
Понякога и най-добрата апаратура и лекар не могат да проракуват какво може да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт