Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 314 146
  • 6 025
  •   1
Отговори
# 5 085
Аз ще правя трета фетална в 30г.с

# 5 086
  • Пловдив
Ами не знам защо в 30 ще я правиш.
Това е схемата при др Стоилов, а той си е специалист баш във феталната медицина.

Основните прегледи се извършват в 11-14 г. с., 20-22 г. с. и 36 г. с. В 11-14 седмица се определя точния срок на бременността и вероятния термин на раждане, като се измерва плода, извършва се ранна фетална морфология и се правят няколко скрининги, сред които е и скринингът за синдром на Даун.

В 20-22 г. с. се оглеждат всички органи и системи на плода с голямо внимание, за да се определи правилното му развитие и растеж.

В 36 г. с. е важно да се определи предлежащата част, позицията на плацентата, растежа и кръвоснабдяването на плода, и околоплодната течност, които са маркер за здравословното му състояние в утробата.

# 5 087
  • Пловдив
Аз ЖК си  водих при Гинка Стоянова в първо ДКЦ.Много бях доволна,всичко обяснява,супер спокойна е.После се наложи да отсъства и се преместих при Йорданка Михайлова..Сега не знам дали работи..Иначе за д-р Халил - тя ми правеше секциото,от много други хора знам,че са доволни от нея

# 5 088
  • Plovdiv
С две ръце препоръчвам д-р Халил. Имам тромбофилия, през бременността трябваше по-сериозно наблюдение- супер адекватна и спокойна, даваше ми точни съвети, изследвания, всеки път ме гледаше на ехограф, без да иска допълнително заплащане. С удоволствие заради нея отидох да раждам в Окръжна. Перфектно секцио, там всички бяха спокойни и вежливи- неочаквано за държавна болница.

# 5 089
  • Пловдив
Това онази Халил ли е дето има кабинет в Дкц 5?

# 5 090
  • Пловдив
Др Семра Халил преглежда в Медицински спешен център 6-150 на Васил Априлов 102А, до Т-маркет.

# 5 091
  • Пловдив
Ходих веднъж преди години и повече не...при наличие на толкова други лекари тази ще е последната при която да ида...пък и оперира...? Незнаех.

# 5 092
  • до най-прекрасния мъж
Ходих веднъж преди години и повече не...при наличие на толкова други лекари тази ще е последната при която да ида...пък и оперира...? Незнаех.
Тази в 5то ДКЦ е Сюлейман, не Халил. Но не съм била от много години при нея и не знам няма ли промяна.

# 5 093
  • Пловдив
Обосновете се защо?
Има супер много родилки, които държат да са при нея. Аз ако имам второ ще си платя за екип за да ме изражда тя. Свидетел съм, че не подкокоросва за секцио като повечето, макар че за това, ще вземе повече пари. Подкрепям, че използва ехогряфа на всяка консултация, без да иска да й се заплаща допълнителна/а реално има законово такова право/, много е спокойна и адекватна. Аз я препоръчвам на 101%.

При Сюлейман съм ходила преди доста години, за годишни прегледи.

# 5 094
  • Пловдив
За Сюлейман говорих аз...сори.

# 5 095
За ЖК доктор Халил е номер едно за мен. Не само доктор а и Човек с главно Ч. Когато родих нямаше ден в който да не е идвала в стаята да ме види как съм през тези 5 дни в болницата които изкарах. За фетална морфология първия път ходих в Селена при Апостолова - не съм доволна. Явно не беше в настроение жената ама аз не съм длъжна да и търпя настроенията като и плащам 130лв. За това втория път отидох на фетална при Д-р Троянчев. Доволна съм. Много обяснява, добър специалист е ,а и се оказа по-евтино от Селена. Платих 80лв!

# 5 096
Здравейте, прочетох доста мнения, но не мога да реша какво да избера за второ мнение и евентуална хистероскопия, ако се потвърди диагнозата за полип. Нямам лични впечатления и от двете места.
Та, първият вариант е д- р Ямаков и Университетска, безплатно. Вторият е болница Селена,платено, не знам при кого. При Ямаков ме притеснява да не би да дава на студенти да вършат нещата, а той само да гледа, ако изобщо е в стаята.
Вие какво бихте избрали?
Ще питам и в темата за хистероскопията, въпреки ,че не е много активна. Ако някой е за Селена, моля да препоръча гинеколог, за предпочитане по здравна каса.
Благодаря предварително на всички отговорили!

# 5 097
  • до най-прекрасния мъж
Приятелка е правила хистероскопия при Ставрев. Аз правих скоро лапароскопия. Доволна съм, но и двете сме платено. В частна болница едва ли има опция по ЗК без доплащане. Обадете се на регистратура и питайте.

# 5 098
  • Пловдив
Тя и Селена е университетска болница, там също може да има специализанти, а ти даже да не разбереш, че са такива.
И чак пък да даде на студенти да вършат нещо, без да ги наблюдават ... то не че сега студентите ходят на упражнения де.

# 5 099
  • Пловдив
Въпросът е къде има оперативен хистероскоп. Ако те вика за манипулацията веднага след цикъла, защото тогава се прави хистероскопията, значи "Св. Георги" имат такава апаратура. За полип, ако е в кухината, и искаш да отидеш за второ мнение, трябва да е около евентуалната овулация. Тогава се вижда най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт