Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 450
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 445
anabell_78, не ми звучи да е като за онкогинеколог, освен ако сегашният ти лекар не е видял нещо съмнително. Иначе 9 см миома, щом не ти прави кръвоизливи, не вярвам да е и спешна за операция. Миомата се храни от кръвта от цикъла, а щом цикълът ти затихва, миомата може и да спре да расте. Но не съм лекар де, казвам какво мисля.
Бих те насочила към някой от лекарите в Торакс. Там съм ходила аз.
Или д-р Михнев и д-р Крумов в Медлайн.
И аз си мислех, че с годините ще я наблюдавам и като не ми създава проблеми така ще си стои. От два месеца като лежа и мехурът ми е пълен напипвам нещо, което е голямо колкото юмрук и плътно като мускул.
А това, че търсят онкогинеколог е затова, че останах с впечатлението, че за миома е нужен такъв.
Лекарят, при който ходих беше готов да ме оперира на другия ден и ме убеждаваше колко добър е, но искам още едно мнение да чуя

# 5 446
  • Пловдив
anabell_78, моята беше колкото портокал, но не тя ми предизвикваше кръвоизливите, а една друга вътре в самата матка, съвсем малка.
И както са те посъветвали по-напред, питай за лапароскопска, за такава знам, че Михнев е добър. Той между другото е и онкогинеколог. И за него можеш да запишеш час през супердок.
И да добавя, че всяко нещо, което се изреже от тялото, отива на хистологично изследване. Да не се притесниш излишно.

# 5 447
И аз бях така. Сутрин при пълен мехур се напипваше като топка. Това беше през 2009. Бях в шок, защото тъкмо мислих за второ дете. Тогава д-р Корсимов ме оперира в хирургиите,  отворена коремна операция, но успя да запази матката. В последствие родих още едно дете.
Преди 3 год. Д-р Ямаков оперира майка ми - лапароскопска тотална хистеректомия . Определено възстановяването беше бързо.
Моя приятелка беше махала миома в Селена преди 10-тина години. Нямам наблюдения от там обаче.
Потърси още едно мнение и реши сама.

# 5 448
От снощи чета и в главата ми всичко е каша. Повечето цитирани лекари, от които са доволни са в София, но ми е доста далеч. Пловдив ми е по-близо. Сякаш добри мнения видях за  д-р Христамян и д-р Ямаков, но за Ямаков няма възможност за запазване на час за април. Ако има още някой д-р, за който не съм прочела ще съм благодарна ако някоя от вас ме насочи.
Благодаря на тези, които писаха

# 5 449
Може да погледнете отзиви за д-р Илия Амалиев.
Тази статия във Фб ми попадна

# 5 450
От снощи чета и в главата ми всичко е каша. Повечето цитирани лекари, от които са доволни са в София, но ми е доста далеч. Пловдив ми е по-близо. Сякаш добри мнения видях за  д-р Христамян и д-р Ямаков, но за Ямаков няма възможност за запазване на час за април. Ако има още някой д-р, за който не съм прочела ще съм благодарна ако някоя от вас ме насочи.
Благодаря на тези, които писаха

Някой е писал за клиника Торакс. И аз там бих ти препоръчала - д-р. Главчев или д-р. Кичеков. Моя близка оперира миома там при Главчев и е много доволна.

# 5 451
  • Пловдив
Аз писах за Торакс, мен също ме оперираха Главчев с Паскалева.
Споменахме няколко имена на опериращи лекари.
anabell_78, така или иначе трябва да се довериш на някого. За миома не е нужно да е онколог. Добре е също така да провериш къде колко би ти струвала операцията, защото тук споменаваме частни клиники, а там се плаща.

# 5 452
За добър гинеколог ( за мен е най- добрия в Пловдив, защото откри и разреши проблем, които много светила на гинекологията не можаха) ще посоча д-р Димитър Кичеков от Торакс Пловдив. Работи със здравната каса и часовете се записват през супердок!

# 5 453
За д-р Ямаков часовете се записват в супердок. Обадете му се по телефона и обяснете състоянието си. Може да ви вмъкне в графика или да ви насочи към болница. Но ако нямате кръвоизлив в момента, не е спешно състояние. Поне вече може лапароскопски да се отстранява миома, което е по лека операция.
Д-р Ямаков в коя болница оперира?
А др Христамян?

# 5 454
За д-р Ямаков часовете се записват в супердок. Обадете му се по телефона и обяснете състоянието си. Може да ви вмъкне в графика или да ви насочи към болница. Но ако нямате кръвоизлив в момента, не е спешно състояние. Поне вече може лапароскопски да се отстранява миома, което е по лека операция.
Д-р Ямаков в коя болница оперира?
А др Христамян?

Д-р Ямаков е в "Св. Георги" на Пещерско шосе.

# 5 455
За д-р Ямаков следете в супердок, освобождават се часове. Аз така съм си запазвала. А иначе съм доволна и от д-р Петров, но той не оперира.

# 5 456
Д-р Христамян оперира в Парк хоспитал на Кукленско шосе.

# 5 457
# 5 458
  • Пловдив
Здравейте!
Много моля за препоръка за АГ с опит в справянето с бактериална инфекция. Откриха ми Стрептококи във влагалището, пих три АБ, бях при двама гинеколози, но проблема не е решен. Ще съм задължена за всякакви идеи за по-нататъшни консултации със специалисти.

# 5 459
  • гр.Пловдив
Здравейте!
Много моля за препоръка за АГ с опит в справянето с бактериална инфекция. Откриха ми Стрептококи във влагалището, пих три АБ, бях при двама гинеколози, но проблема не е решен. Ще съм задължена за всякакви идеи за по-нататъшни консултации със специалисти.

Тези АБ,които сте пила не са ли след МБ с антибиограма и какви сте пила ? Според мен не е до гинеколог това ,а до нацелването на АБ..Какви пихте? Аз имах брутална стафилококова през бременността и пих 10 дни Амоксиклав 1000,но задължително по антибиограма

Общи условия

Активация на акаунт