Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 319 088
  • 6 074
  •   2
Отговори
# 5 460
Здравейте. Препоръчайте ми добър АГ специалист,който работи на частно и е с добра апаратура. Бременна съм в 8 г.с . При прегледа установиха че не се вижда ембрион и се съмняват за кухо яйце. На следващия ден посетих друг АГ (който въобще не знаеше мнението на предния АГ специалист),той видя ембрион и се изказа че засега всичко било наред и съм адски объркана.

# 5 461
Доктор Борислав Иванов, Медлайн

Здравейте. Препоръчайте ми добър АГ специалист,който работи на частно и е с добра апаратура. Бременна съм в 8 г.с . При прегледа установиха че не се вижда ембрион и се съмняват за кухо яйце. На следващия ден посетих друг АГ (който въобще не знаеше мнението на предния АГ специалист),той видя ембрион и се изказа че засега всичко било наред и съм адски объркана.

# 5 462
  • Пловдив

Здравейте!
Много моля за препоръка за АГ с опит в справянето с бактериална инфекция. Откриха ми Стрептококи във влагалището, пих три АБ, бях при двама гинеколози, но проблема не е решен. Ще съм задължена за всякакви идеи за по-нататъшни консултации със специалисти.

Тези АБ,които сте пила не са ли след МБ с антибиограма и какви сте пила ? Според мен не е до гинеколог това ,а до нацелването на АБ..Какви пихте? Аз имах брутална стафилококова през бременността и пих 10 дни Амоксиклав 1000,но задължително по антибиограма
След изследване и антибиограма съм пила всичко. Последно Аугментин 1000 за 10 дни.
Все още не е минало достатъчно време за изследване, но тъй като отново имам вагинално дразнение искам да се подготвя за варианта бактерията да не е изчезнала.

# 5 463
  • гр.Пловдив
Абсурд е да не изчезне при такава голяма дозировка от 1000мг ,той по принцип се комбинира и с вагинална глобула ,приложихте ли такава по предписание към АБ?

# 5 464
  • Пловдив
Абсурд е да не изчезне при такава голяма дозировка от 1000мг ,той по принцип се комбинира и с вагинална глобула ,приложихте ли такава по предписание към АБ?
Да, Силвержин за 10 дни.
Аз разбира се ще направя контрола, но се чудя какво да предприема, ако бактерията е все още там.

# 5 465
  • Plovdiv
Препоръчвам с две ръце доктор Васил Даскалов

# 5 466
  • Пловдив
Препоръчвам с две ръце доктор Васил Даскалов
Още ли работи?
Беше известен преди години...

# 5 467
  • Plovdiv
Да, още работи още. Кабинетът му е на Пещерско шосе

# 5 468
  • Пловдив
Да, още работи още. Кабинетът му е на Пещерско шосе
М да...нямам добри впечатления аз обаче.

# 5 469
  • Plovdiv
Аз пък съм много доволна от него, както и доста от моите приятелки, които съм изпратила при него. Според мен от всеки доктор ще има доволни и недоволни. Ето аз например съм крайно недоволна от така прехваления тук Ямаков

# 5 470
Какво не Ви хареса в д-р Ямаков?

# 5 471
  • Пловдив
Например, че си пробутва дъщерята за операции, за които той е поел ангажимент и минути преди самата операция щерката си нахлузва ръкавиците и подготвя за процедурата, а той стои в близост да наблюдава "обучението"! Накрая на епикризата е неговото име, но практиката е за щерката. Така че си имайте едно наум. На една приятелка е назначил премахване на киста и дни преди операцията се оказва че няма такава при преглед, така че и при него вече нещата не са ок, зора е да си дръпнат парите по каса, имаш нямаш нужда, ще те клъцнат.

# 5 472
Например, че си пробутва дъщерята за операции, за които той е поел ангажимент и минути преди самата операция щерката си нахлузва ръкавиците и подготвя за процедурата, а той стои в близост да наблюдава "обучението"! Накрая на епикризата е неговото име, но практиката е за щерката. Така че си имайте едно наум. На една приятелка е назначил премахване на киста и дни преди операцията се оказва че няма такава при преглед, така че и при него вече нещата не са ок, зора е да си дръпнат парите по каса, имаш нямаш нужда, ще те клъцнат.
Това е ужасно!
Ако е избран д-р Ямаков за операция, а я извършва друг, пък пише името на избрания лекар-това не е ли нарушение, не е ли незаконно?!?
Аз чакам за преглед при него, но такива мнения не разколебават

# 5 473
Мерси, че сподели!
Принципно и аз се оглеждам за час при него.. търся читав д-р за преглед с колпоскоп.

# 5 474
  • Пловдив
Все по-трудно става да се намери добър специалист, не само АГ. От натрупаният ми опит през последните години, Патишанов /Пълмед/ ми вдъхва най-много доверие и професионализъм. За Амалиев старши, преди години бях с доста добри впечатления, но и там комерсиалното взима превес...Ямаков, много го харесвах като отношение, но и той ме разочарова. За съжаление Ангелов се пенсионира, на него имах пълно доверие.

Общи условия

Активация на акаунт