Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 745
  • 6 090
  •   1
Отговори
# 5 520
Здравейте, бихте ли споделили мнение за д-р Светлана Петрова и д-р Илия Амалиев ?
Става въпрос за проблемно забременяване и в бъдеще за следене на рискова бременност.
Благодаря предварително !

# 5 521
Здравейте, бихте ли споделили мнение за д-р Светлана Петрова и д-р Илия Амалиев ?
Става въпрос за проблемно забременяване и в бъдеще за следене на рискова бременност.
Благодаря предварително !

Светлана Петрова от Селена е чудесен човек и лекар, но не и за рискова бременност! 3 бременности изгубих под нейно следене (една от които в 8 месец). Нямам лоши чувства към нея, но няма достатъчно знания и опит за рискова бременност. След това още 2 бременностти загубих при други лекари, докато не ми стана ясно, че в Пловдив няма адекватни лекари за наистина рискови и тежки случаи, като моя. Благодаря на Бога открих адекватен лекар в София и подготви, проследи и докара бременност до щастлив финал.

# 5 522
Здравейте. Препоръки за добър лекар за лечение на вулвовагинит и редуцирани лактобацили, по възможност в Пловдив ?

# 5 523
Акушер-гинеколог няма да ви помогне дълготрайно с тези проблеми, от личен опит го казвам. Търсете дерматолог/венеролог, в Пловдив не мога да препоръчам, аз не намерих тук.

# 5 524
Здравейте,
Моля препоръчайте добър гинеколог в Пловдив, имам опит с прехвалени в града, за лечение на кандида.
Благодаря!

# 5 525
Акушер-гинеколог няма да ви помогне дълготрайно с тези проблеми, от личен опит го казвам. Търсете дерматолог/венеролог, в Пловдив не мога да препоръчам, аз не намерих тук.

Може и за друг град, ако в Пловдив няма добри.

# 5 526
  • до най-прекрасния мъж
На мен ми помогна д-р Тодор Желязков, приема на Богомил, през Супердок записах час. Прави директна микроскопия на място и изписва лечение. Аз ходих при него след дългогодишна борба с бактерии. Излекува ме само с вагинален пробиотик, защото при мен се оказа, че по-скоро липсата на лактобацили е причинила дисбаланс и от там редувах постоянно различни бактерии. Но лечението е индивидуално и след преглед.

# 5 527
На мен ми помогна д-р Тодор Желязков, приема на Богомил, през Супердок записах час. Прави директна микроскопия на място и изписва лечение. Аз ходих при него след дългогодишна борба с бактерии. Излекува ме само с вагинален пробиотик, защото при мен се оказа, че по-скоро липсата на лактобацили е причинила дисбаланс и от там редувах постоянно различни бактерии. Но лечението е индивидуално и след преглед.

При вас какви бактерии се изолираха? Имам съмнения, че и при мен е същият проблем. Но дерматолизите не се ли занимават с полово предавани инфекции? Ако имаш друг вид бактерии, които са се размножили заради липсващи лактобацили пак ли може при дерматолог?

# 5 528
  • до най-прекрасния мъж
При мен бяха Стрептокок, Ешерихия коли и Ентерокок. Но аз вече се съмнявах да няма и друго скрито, което да разбутва нещата и което да не излиза на МБ. Затова го посетих. Преди това се мъчих близо 2 години и нещо да се отърва от тези гадини. Пиех АБ за едно, то изчезваше и на негово място идваше друго. Хайде нов АБ и така 2 години. Накрая последната ми Антибиограма излезе Резистентни към всички АБ, с изключение на някакъв венозен. И аз изобщо не отидох при АГ, защото щях да си изляза с поредната рецепта за АБ. Пробвах сама да се справя и съм била на прав път, но аз правех кратки курсове с лактобацили. А той ми каза поне 3 месеца да слагам всяка вечер, като спирам само по време на МЦ. И така се оправиха нещата.

# 5 529
При мен бяха Стрептокок, Ешерихия коли и Ентерокок. Но аз вече се съмнявах да няма и друго скрито, което да разбутва нещата и което да не излиза на МБ. Затова го посетих. Преди това се мъчих близо 2 години и нещо да се отърва от тези гадини. Пиех АБ за едно, то изчезваше и на негово място идваше друго. Хайде нов АБ и така 2 години. Накрая последната ми Антибиограма излезе Резистентни към всички АБ, с изключение на някакъв венозен. И аз изобщо не отидох при АГ, защото щях да си изляза с поредната рецепта за АБ. Пробвах сама да се справя и съм била на прав път, но аз правех кратки курсове с лактобацили. А той ми каза поне 3 месеца да слагам всяка вечер, като спирам само по време на МЦ. И така се оправиха нещата.

А кой вагинален пробиотик успя да ви помогне?

# 5 530
Здравейте,
Моля препоръчайте добър гинеколог в Пловдив, имам опит с прехвалени в града, за лечение на кандида.
Благодаря!
Др.Пелев.

# 5 531
Здравейте! Бременна съм в 11 г.с. и планувам от септември да изляза в непрекъснат болничен. Може ли да ми препоръчате лекар по здравна каса, който дава без проблем болничен?

# 5 532
Непрекъснат болничен се издава периодично от лекарска комисия, а не еднолично от лекар.

# 5 533
Непрекъснат болничен се издава периодично от лекарска комисия, а не еднолично от лекар.

Има лекари, при които се минава уж комисия, само формално и се дава болничен.

# 5 534
  • до най-прекрасния мъж

А кой вагинален пробиотик успя да ви помогне?
Флоражин и един на лаборатория Genesis, който си вземах от Балев био, като последния е орален. Но аз имах проблеми и със стомаха и червата след толкова много изпити АБ.

Общи условия

Активация на акаунт