Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 316 998
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 970
Двойно са я тасували maria, веднъж платила със здравна вноска, втори път по ценоразпис.
Случвало ми се е веднъж в Торакс по повод профилактичен преглед  доктора да си пише и платения  и това беше първата и последната ни среща

За Селена последно преди година и половина отидох с болки в малкия таз и за профилактичен включително, първото нещо, което д-р Лазороски ме попита нося ли направление да ползваме по каса, платих потребителска такса за цитонамазка +ехограф.

Редно е на видно място да е упоменато как се заплаща, а не по усмотрение

Края на миналата година пък ходих без направление при д-р Краевска и тя на място ме включи към кампанията за превенция, където имаше отпуснати прегледи и проба за цитонамазка и минах по каса

# 5 971
  • Пловдив
То преглед на бременна в 21 век без ехограф ми се струва абсурдно. Ще е общо взето здравей как си този месец, ако си добре ще се видим другия направо. Защото не съм видяла да мерят кръвно или обиколка на корем дори.  А вагинален преглед не е нужно да се прави всеки път.

И двете бременности д-р Халил всеки път ми е мерила кръвното и обиколката на корема.
С първата бременност, работеше още в центъра срещу 2-ра поликлиника не ми таксуваше ехографа, с втората тези извън каса съм ги заплащала /за друго пари не ми е взимала/.

# 5 972
  • Пловдив
Защо не си поискате тези 100 лева обратно или поне се поинтересувайте за какво ги плащате.

# 5 973
Ако съм с направление при д-р Шентова или д-р Ковачева в Селена, пак ли се заплаща допълнително за ехограф и цитонамазка?

# 5 974
Здравейте ! Има ли някоя дама , която ходи на профилактични прегледи при д-р Милен Карагеоргиев . Прочетох и чух много добри отзиви за него . Ще се радвам да споделите , ако някоя от вас ходи при него

Аз родих при него в Пълмед. Много съм доволна от него, но следих бременността си при друг лекар. Доволна съм от него, но не съм го посещавала за профилактични прегледи (освен по време на бременност).
Един съвет мога да дам - ако решите да го посетите, направете го в Ню Лайф. И си пуснете изследванията или в Кандиларов или другаде, но не и в Пълмед. Там им се върти някаква вътрешноболнична бактерия и изследванията ми не бяха точни. Ако бях се доверила на лабораторията в Пълмед щях бая лекарства да пия след грешни резултати на влагалищен секрет.

# 5 975
Здравейте ! Има ли някоя дама , която ходи на профилактични прегледи при д-р Милен Карагеоргиев . Прочетох и чух много добри отзиви за него . Ще се радвам да споделите , ако някоя от вас ходи при него

Вмомента се следя при него, уникален е! Толкова е спокоен и така добре обяснява, всеки преглед е забавление при него. Подгответе се обаче за повечко чакане пред кабинета, тъй като славата и името му вървят ръка за ръка и винаги има поне по 20 чакащи. Но за мен лично си заслужава това чакане, даже вчера,докато изчаквах своя преглед беше много забавно, защото се заговорихме с другите бременни жени и от раздумка не усетихме как мина времето, а пък и научаваш много интересни и важни неща от жени,които са се следили и раждали и друг път при него. Голяма душичка е той.

# 5 976
Много съжалявам,  за това , което сте преживяла! Аз родих на 10.07 при него и съм много доволна от отношението по време на бременността и раждането.  Също съм с тромбофилия и две предни загуби.

При Амалиев син, аз съм една от потърпевшите , преди години имах аборт заради теомбофилия и каза, че с 1 аборт не съм му интересна. Няма какво да назначава сега. Ако стане 2 или 3 път щял да обърне внимание.  Повече не се върнах.
Преди 3 дни, друга жена ми сподели , че в деня на раждането ѝ израждал друга.
Направил секциото дошъл нейн ред и той си тръгнал без обяснение …… извикал баща си
След , което бебето се ражда с хидроцефалия , асфиксия , рефлекси на Моро и оток на главата. За съжаление може да са помогнали на много жени , но…………
Последно време не е така.
За да не ходите по лекари  из цяла България и да нямате бебе с ДЦП моля към друг лекар !

# 5 977
Здравейте!

Някой скоро правил ли е оперативна хистероскопия на полип на шийката на матката? Бихте ли препоръчали доктор и болница за такъв вид интервенция?

# 5 978
  • София
Д-р Стратев - Селена

# 5 979
Ковачева прекарва повече време в тик ток, отколкото с пациентите си. Потърсете отзиви от нейни пациентки, никак не са доволни.

Ако съм с направление при д-р Шентова или д-р Ковачева в Селена, пак ли се заплаща допълнително за ехограф и цитонамазка?

# 5 980
Ковачева прекарва повече време в тик ток, отколкото с пациентите си. Потърсете отзиви от нейни пациентки, никак не са доволни.

[/quote

Такива като им види човек профилите и да се чуди каква им е професията точно. Като един друг нейн колега, др.Кръстев.
Недопустимо и обидно за мен съдържание в инстаграм.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 18:21 от Aneliyaa89

# 5 981
  • Пловдив
Не съм посещавала посочените хора, не съм им разглеждала и профилите из платформите, но обществото често очаква от учители, лекари, юристи и т.н. едва ли не да са роботи - тези хора имат лично време, личен живот, хобита, развлечения, ако по време на работа са професионалисти не виждам какво ме бърка като пациент какви клипчета, мемета и подобни качват в свободното си време.

# 5 982
Давам положителен глас за д-р Шентова.
Но, ако е за нещо сериозно, или каквото и да е гинекологично нещо - не бих се доверила на някой, завършил МУ през 2021...
Нямам против да ме наблюдават в болницата и да се учат, но не и да ме следят/лекуват само те...
Деси, абсолютно подкрепям мнението ти.
За мой късмет, аз лично не следя соц.мрежи, та не мога да видя кой какво...Интересува ме само в кабинета да е в час и да знае какво прави.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 14:01 от Café del Mar

# 5 983
Подкрепям мнението Ви, но това момиче споделя лична информация на пациентки в инвитро процедура (може и да не е била нейна).   Предполагам сте наясно до каква степен нарушава медицинската етика и правата на пациентите. Това за мен пряко засяга професионалните й  качества. И не е само този случай, така че когато отбелязах активността й в социалните мрежи, нямах предвид личен живот и т.н.
Не съм посещавала посочените хора, не съм им разглеждала и профилите из платформите, но обществото често очаква от учители, лекари, юристи и т.н. едва ли не да са роботи - тези хора имат лично време, личен живот, хобита, развлечения, ако по време на работа са професионалисти не виждам какво ме бърка като пациент какви клипчета, мемета и подобни качват в свободното си време.

# 5 984
  • Пловдив
С имена, партньор, диагноза, местоживеене? Това наистина е недопустимо. Но ако само коментира медицински казус без тези подробности, не виждам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт