Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 319 741
  • 6 082
  •   1
Отговори
# 6 075
И работи със ЗК.

# 6 076
Вие ме отчаяхте Sad
Моля в такъв случай за препоръка на добър АГ, но да не е е в Селената. Планувах раждане в Пълмед на първо място или във ВМИ. Имам резерви в хирургиите, понеже е държавна и не знам, какво внимание ще получа.

Винаги ще има и негативни отзиви за местата които някои препоръчват. В Св. Георги раждах аз. Имат много добри специалисти, но аз не случих много на такива. Все пак мислете че там са лекари с мнооооого опит защото имат много и различни раждания и ситуации.
Интересно ми е че когато търсех аз АГ навсякъде се препоръчваше д-р Порязов. А сега никъде не го прочетох като препоръка. Ходих при него и беше много добър и успокояващ, но… след раждането не ми обърна много внимание макар че стоях цели 10 дни в болницата с температура и не знаеха от какво ми е, а то било от хематом…. Който ми оправиха в следствие в Селена защото като се върнах в Хирургиите след изписването с прокървяла операция, ми казаха че всичко си е наред.
И все пак сега виждам че много препоръки има за д-р Краевска, Василева и Ставрев. Сега въпросът ми е, Краевска и Василева в Хирургиите ли израждат? Ставрев само в Селена ли? Притеснявам се да ходя при различни лекари докато намеря този който няма да ме гледа като ходеща банка с пари…
Защото на Порязов му платихме солидна сума за раждането и това за нас не беше проблем. Но щом раждането мина, ме посети веднъж за тези 10 дни и ми отговори веднъж на съобщение. При положение че нямах никаква яснота какво се случва с мен. И отказваше да ме прегледа след секциото като се чудеха какво ми е с тази температура 10 дни.

# 6 077
  • Пловдив
От Василева аз съм доволна, ползвах я за второ мнение, след Стоилов.
Ако исках екип, може би на нея бих се спряла, защото от самото начало ми направи много добро впечатление, позвъних на болницата, тя съответно не е в администрацията, казаха, че ще ми върне обаждане, нямах много вяра, но наистина ми върна обаждане, викна ме още на следващия ден сутринта в Хирургиите, не ме прие в уречения час, защото беше на секцио /разбираемо, защото все пак това не ѝ е кабинет/. Супер спокойна беше по време на целия преглед, изслуша моете мнение по темата, изслуша и евентуалните ми претеснения /реално аз нямах опции от Стоилов само вариации какви последствия би имало на плода и да отида на 4 морфология/. Изкоментирахме нещата, обясни и подробно на мъжа ми, който присъстваше /може би, защото е наясно, че жените понякога от стрес ни се губят някои неща/, тогава още се чудех къде да раждам и я разпитах за стаи, опция бащата да присъства, показа ни част от отделението даде информация. След прегледа при нея не отидох повече при Стоилов, ако имам трето дете със сигурност няма при него да правя БХС и морфолагии. Малко след раждането ми, той се вля в екипа от АГ на болницата.

# 6 078
Благодаря!
д-р Краевска  не изражда ли вече в Селена? Аз също четох хубави отзиви за Порязов, но май се е ориентирал към репродуктивната медицина, а за мен е неоткриваем. Засега съм се спряла на др.Владов и съпругата му, но не съм го посещавала.

Вие ме отчаяхте Sad
Моля в такъв случай за препоръка на добър АГ, но да не е е в Селената. Планувах раждане в Пълмед на първо място или във ВМИ. Имам резерви в хирургиите, понеже е държавна и не знам, какво внимание ще получа.

Винаги ще има и негативни отзиви за местата които някои препоръчват. В Св. Георги раждах аз. Имат много добри специалисти, но аз не случих много на такива. Все пак мислете че там са лекари с мнооооого опит защото имат много и различни раждания и ситуации.
Интересно ми е че когато търсех аз АГ навсякъде се препоръчваше д-р Порязов. А сега никъде не го прочетох като препоръка. Ходих при него и беше много добър и успокояващ, но… след раждането не ми обърна много внимание макар че стоях цели 10 дни в болницата с температура и не знаеха от какво ми е, а то било от хематом…. Който ми оправиха в следствие в Селена защото като се върнах в Хирургиите след изписването с прокървяла операция, ми казаха че всичко си е наред.
И все пак сега виждам че много препоръки има за д-р Краевска, Василева и Ставрев. Сега въпросът ми е, Краевска и Василева в Хирургиите ли израждат? Ставрев само в Селена ли? Притеснявам се да ходя при различни лекари докато намеря този който няма да ме гледа като ходеща банка с пари…
Защото на Порязов му платихме солидна сума за раждането и това за нас не беше проблем. Но щом раждането мина, ме посети веднъж за тези 10 дни и ми отговори веднъж на съобщение. При положение че нямах никаква яснота какво се случва с мен. И отказваше да ме прегледа след секциото като се чудеха какво ми е с тази температура 10 дни.

# 6 079
Аз имам много добри впечатления от д-р Владов, но да уточня, че не съм била при него за бременност и раждане.

# 6 080
Ellariya, Ставрев е само в Селена, да.

# 6 081
Аз съм с добри впечатления от д-р Ямакова-Владова. Но съм била при нея само за рутинна профилактика.

# 6 082
Благодаря!
д-р Краевска  не изражда ли вече в Селена? Аз също четох хубави отзиви за Порязов, но май се е ориентирал към репродуктивната медицина, а за мен е неоткриваем. Засега съм се спряла на др.Владов и съпругата му, но не съм го посещавала.

Вие ме отчаяхте Sad

Преди да се ориентирам към сегашният ми следящ, ходих на 3 прегледа в МЦ Ямакови, 2 пъти при д-р Ямакова-Владова и 1 при д-р Владов. Много са приятни и двамата, успокояват и изслушват, обясняват добре, но аз просто не ги усетих като моите хора, за това се ориентирах към друг лекар. Хубавото про тях е, че не регистрират бременност до 13г.с, така че, ако нещо не сте доволна и искате да ги смените, става лесно, без прехвърляне.

Общи условия

Активация на акаунт