Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 351 006
  • 6 114
  •   3
Отговори
# 6 105
Д-р Котева работи в Св. Георги. Защо не опитате през Супердок да запазите час?

# 6 106
Здравейте, мами! Имам нужда от спешна помощ и съвет с препратка към гинеколог! Става въпрос за бременност, но търся внимателно и компетентно отношение защото имам и други заболявания,който трябва да се следят паралелно с бременността.. до сега съм ходила във Варна, но искам да се преместя в Пловдив,защото ми е по-близо. Така се наложи и нямам никакво време да продължавам да ровя и чета едно по едно мнения, затова се обръщам към вас ! Ако пък и е възможно всичко това да е и по здравна каса, ще бъде нереално добре, благодаря ви

# 6 107
Здравейте, мами! Имам нужда от спешна помощ и съвет с препратка към гинеколог! Става въпрос за бременност, но търся внимателно и компетентно отношение защото имам и други заболявания,който трябва да се следят паралелно с бременността.. до сега съм ходила във Варна, но искам да се преместя в Пловдив,защото ми е по-близо. Така се наложи и нямам никакво време да продължавам да ровя и чета едно по едно мнения, затова се обръщам към вас ! Ако пък и е възможно всичко това да е и по здравна каса, ще бъде нереално добре, благодаря ви
По здравна каса преглежда д р Семра Халил
доволна съм тя ми следеше бремеността

# 6 108
Щом случаят Ви не е лек - препоръчвам д-р Красимира Чалова. Можете да сте спокойна в нейните ръце.

# 6 109

Доктор Учикова в Хирургиите се занимава с патологични бременности. Тя и завеждаща отделението.

# 6 110
Здравейте,
Има ли раждали секцио при д-р Ямакова-Владова?
Моля за мнение.
Благодаря.

# 6 111
Здравейте, д-р Георги Крумов къде преглежда сега? Благодаря!

# 6 112
Не е ли още в Гранда?
Здравейте, д-р Георги Крумов къде преглежда сега? Благодаря!

# 6 113
Здравейте, моля за препоръки за добър гинеколог, задължително жена, която да е добра в лечението на урогенитални и полово-предавани болести.

# 6 114
Здравейте, моля за препоръки за добър гинеколог, задължително жена, която да е добра в лечението на урогенитални и полово-предавани болести.
Д-р Красимира Чалова. Не си поплюва в схемите за лечение и не прави кратки или неадекватни курсове.
За лекар мъж (макар че не искате), който действа по същия начин - д-р Бране Лазороски.

Общи условия

Активация на акаунт