Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 356 411
  • 6 117
  •   1
Отговори
# 6 105
Д-р Котева работи в Св. Георги. Защо не опитате през Супердок да запазите час?

# 6 106
Здравейте, мами! Имам нужда от спешна помощ и съвет с препратка към гинеколог! Става въпрос за бременност, но търся внимателно и компетентно отношение защото имам и други заболявания,който трябва да се следят паралелно с бременността.. до сега съм ходила във Варна, но искам да се преместя в Пловдив,защото ми е по-близо. Така се наложи и нямам никакво време да продължавам да ровя и чета едно по едно мнения, затова се обръщам към вас ! Ако пък и е възможно всичко това да е и по здравна каса, ще бъде нереално добре, благодаря ви

# 6 107
Здравейте, мами! Имам нужда от спешна помощ и съвет с препратка към гинеколог! Става въпрос за бременност, но търся внимателно и компетентно отношение защото имам и други заболявания,който трябва да се следят паралелно с бременността.. до сега съм ходила във Варна, но искам да се преместя в Пловдив,защото ми е по-близо. Така се наложи и нямам никакво време да продължавам да ровя и чета едно по едно мнения, затова се обръщам към вас ! Ако пък и е възможно всичко това да е и по здравна каса, ще бъде нереално добре, благодаря ви
По здравна каса преглежда д р Семра Халил
доволна съм тя ми следеше бремеността

# 6 108
Щом случаят Ви не е лек - препоръчвам д-р Красимира Чалова. Можете да сте спокойна в нейните ръце.

# 6 109

Доктор Учикова в Хирургиите се занимава с патологични бременности. Тя и завеждаща отделението.

# 6 110
Здравейте,
Има ли раждали секцио при д-р Ямакова-Владова?
Моля за мнение.
Благодаря.

# 6 111
Здравейте, д-р Георги Крумов къде преглежда сега? Благодаря!

# 6 112
Не е ли още в Гранда?
Здравейте, д-р Георги Крумов къде преглежда сега? Благодаря!

# 6 113
Здравейте, моля за препоръки за добър гинеколог, задължително жена, която да е добра в лечението на урогенитални и полово-предавани болести.

# 6 114
Здравейте, моля за препоръки за добър гинеколог, задължително жена, която да е добра в лечението на урогенитални и полово-предавани болести.
Д-р Красимира Чалова. Не си поплюва в схемите за лечение и не прави кратки или неадекватни курсове.
За лекар мъж (макар че не искате), който действа по същия начин - д-р Бране Лазороски.

# 6 115
Здравейте ,имам проблем със забременяването ,на 42 г съм и с нисък АМХ
Препоръчаха ми д-р Ненев  Селена   Пловдив ,може ли мнение 🤗💕

# 6 116
Здравейте ,имам проблем със забременяването ,на 42 г съм и с нисък АМХ
Препоръчаха ми д-р Ненев  Селена   Пловдив ,може ли мнение 🤗💕
В Селена снимката ми не беше вярна, от там нататък приключих с тях.
Заповядайте в тази тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1250767.990

# 6 117
Здравейте момичета,

Може ли да ми препоръчате добър АГ за второ мнение при проследяване на бременност с нискорискови мутации тромбофилия, както и хематолог. Доволна съм от моята АГ, но при разчитането на изследванията каза, че няма смисъл от терапия сега, просто да следя няколко неща на 25 дни. Хематолога каза същото, но аз просто се начетох на не толкова щастливи истории тук и във фб и искам второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт