Препоръки за детски стоматолог+анестизиолог

• 731
  • 2
  •   1
Отговори
Моля да ми препоръчате детски стоматолог. Ходих в детска стоматология, но ми поискаха 930лв. за две зъбчета?!?!?  #Crazy

# 1
Искам да уточня че, става въпрос за детски стоматолог в София. Детето ми е на 3 години и е много страхлива и не иска дори да си отвори устата по повод на което ми обясниха че зъбчетата трябва да се правят с анестезия. За 4 кариеса и плумит или както се казава там ми искат тази огромна сума. А тя милата вече втора нощ е на Хексалгин за да може да спи и да не плаче. Моля препоръчайте ми надежден стоматолог.

# 2
Извини ме, но не мога да се сдържа! Откога не си водила детето на стоматолог? 4 кариеса и един зъб с пулпит (предполагам, че това е пети зъб, фактически) е нещо доста занемарено за дете, а за да прерасне в пулпит, много време трябва да е развален зъбът, в общия случай поне.

Пулпитът няма как да се работи без упойка при дете, просто защото засяга нерва и това е адски болезнено. Упойката е нормално 10-20 лв за единия зъб. Не виждам как ще ти поискат толкова, особено там, където сте били. Там са специалисти и не е най-скъпото място. Всичко, което тук можем да предложим, са пак нормални зъболекари, но добрите също работят на частно и сигурно също няма да излезе евтино. Зависи в какво състояние са зъбите. Цената не може да идва от упойката, а от това, което е нужно, за да се обработят, лекуват и изградят забите.

Общи условия

Активация на акаунт