The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Днес си купих списание ELLE и имаше обширно интервю с Нина Добрев.Направи ми добро впечатление.Браво.Питаха я за България и тя каза,че миналата година за Коледа си била идвала в София.Представям си сега ако си дойде каква сензация ще направи.

# 106
                                                                 МАЛКА ДОЗА ВАМПИРИ

1. Нова снимка от епизод 8 на Стефан и най-добрата му приятелка , която очакваме да се появи скоро във филма !

2. Едно клипче от наградите тук !

3. Още две нови снимки \за тези които не знаят , третия мъж е новия учител , който също очакваме да се появи скоро в сериала !

4. Интервю с Иън    в което говори за Деймън тук !

5. Пол Уесли помага за набирането на средства за борба с рака на гърдата ! 

6. Mалко снимки на Иън от "Изгубени" !

7. И интересна снимка пак на Иън \но незнам дали е монтаж или истинска\  +18

# 107
Катрин,  Hug

Вижте Пол какъв е симпатяга, когато е усмихнат. Набира плюсове при мен   Laughing

А на Иън как му тича това маймунче   Mr. Green   Много са сладки. Без Иън Дневниците щяха да загубят.

# 108
Оооу, Катрин, сташни са всичкии!   smile3525

# 109
Най добрата приятелка на Стефан вампир ли ще бъде?  Thinking

# 110
... та той какво-върколак. Shocked

smile3556 smile3556 smile3556 ?!

На мен на първата снимка много ми хареса момичето \Лекси май и беше името във филма\  много са готини и двамата и много чаровно се усмихва !   Simple Smile
Иън с маймунката е страхотен   Heart Eyes
Между другото да кажа , че и аз като Пол подкрепям една кампания за борба срещу рака на гърдата и много се зарадвах като видях новината !  Simple Smile

П.П. Бела, тези дни съм малко заета , в четвъртък ще ходя на Враца за няколко дни и след като се върна ще се постарая да кача новините на блога , извинявам се че се мотах до сега и не го направих това , а сега като ме налегнаха ангажименти почти нямам време    Hug

Най добрата приятелка на Стефан вампир ли ще бъде?  Thinking
Еми предполагам , че да !   Peace

# 111
Я виж ти -Пол как се  усмихва в компанията на новото гадже,а с Елена се сухари...
Бях забравила Иън в Изгубени,ама си е съвсем същия.

# 112
На мен на първата снимка Иън ми прилича на рок певец  Heart Eyes страхотен е , но според мен не му отива с дълга коса . Къса и рошава е перфектна   Heart Eyes  А на другите е неустоим   Heart Eyes 

# 113
Най - после и за изгледах последната серия, като се има предвид, че другата е чак след седмица и половина, добре че се забавих.
Ами, какво да кажа, серията си беше за Деймън, той изпъкваше през цялото време. Страхотен и като зъл вампир, и като току-що хапнал вампир, и като голямото братче, на което му е леко досадно от слабите усилия на Стефан да го спре, а най - страхотен като забавен пианица, който танцува и след това убива без да прави разлика между двете  Rolling Eyes
Стефан ми беше толкова сладък, всеки път когато се опитва да направи нещо правилно или добро и не му се получава.
За реакцията на Елена, ами мисля, че е горе-долу о.к. По - логично ми е да се уплаши и побегне, отколкото веднага да му се хвърли на врата, като: "О, Стефан, толкова е хубаво, че си вампир, айде сега да си се гушкаме докато съм жива!", но въпреки това леко се разминава с усещането ми за достоверност. Все пак не може първо да отидеш и да настояваш, при това доста крайно, да ти каже какво е, а после като разбереш изведнъж да се уплашиш и да бягаш, предполага се, че вече си достатъчно наясно, че ако той не иска, няма как да му избягаш.
А, да, отново Стефан, в началото на серията, точно преди да каже на Елена беше тоооолкова страхотен, с толкова много чувство в него, нямам думи. И още един любим момент, точно преди да си тръгне от стаята на Елена, когато й каза, че никога не е искал това, гласът му беше мммммм Blush
Иначе, чак ми се иска сега, когато Елена скъса с него, да й покаже за какво става въпрос, да е забавен, секси и много преследван от други девойки, че да й дойде акъла на наш'та мома Simple Smile
Много дълго стана, ама супер серия беше Simple Smile

П.С. - Добре дошли на новите момичета и момче  Hug

П.П.С. - Едуард е супер, но аз съм изцяло за Стефан. Поне докато излезе Новолуние.

# 114
Иън е НЕВЕРОЯТЕН Heart Eyes Но наистина къса коса му отива повече PeaceДа ви кажа честно на мен сега ми е много интересно как ще се развие образа на Вики като вампирка Thinking Ще продължи ли да се среща с брата на Елена или с Тайлър? Което ме подсеща : бяло По книгите Тайлър е върколак,а във филма Вики вече е вампирка,т.е вече са врагове(ако Тайлър действително го представят като върколак) и той би трябвало да я усети/надуши  newsm78 Май малко объркано стана Rolling Eyes

# 115
Я кажете какъв е образа на Катрин в книгата?На старата снимка изглежда един ангел,тя пък се оказа истински дявол Twisted Evil,изобщо не очаквах тя да е вампир!И хич не ми изглеждаше да ги обича-направо си ги въртеше и двамата на пръста си!Да ги питаш тия мъже защо са луди по нея толкова време ooooh!.
В последния епизод Деймън много ми хареса като гледаше снимката И-лицето му там е толкова мило Heart Eyes.

Диди аз четох само първата книга и Катрин в книгаа изобщо не е такава. в книгата двамата се мразят преди Катрин. Стефан е влюбен в нея както и Деймън и когато тя трябва да замине с баща си. Стефан и предлага да се омъжи за него, но знае тайната й. Деймън й предлага също. Тя казва на двамата, че неможе избраника й ще трябва да сподели съдбата й. Ще трябва да стане като нея. И двамата проявяватжелание да се променят. И тя казва, че ще реши, а вечерта ще посети този който е избрала.
В книгата Стефан казва на Елена, че за разлика от Катрин тя е смела борбена и решителна. Или нещо подобно. Hug

# 116
  • София
Зашо пишете, че тази седмица няма да има серия?
Има си обявена дата - Next Episode:  7: 1x07 -- Haunted (Oct/22/2009)
Но пък следващата седмица май няма да има серия  Confused 

# 117
  • Сливен
Някой да има свестен превод на книгите,
че този при лейдитата е меко казано ужасен,
а не ми се срича с речника?

# 118
Най-добра приятелка на Стефан??!! Е тия вече съвсем промениха сюжета  ooooh!
И наистина тъпо- с нея се усмихва, а пред Елена вечно е много сериозен.

Новият учител е симпатяга, много ми е познат отнякъде.

Бяло за Тайлър: доколкото си спомням той не беше от самото начало такъв, а в някакъв момент се преобразява, предава се по наследство.

# 119
Стефан досега криеше истината за себе си и може би затова не можеше да се отпусне напълно,постоянно беше „нащрек„,а с приятелката си е съвсем освободен.Предполагам,че на това се дължи тази промяна Peace

Бяло за Тайлър: доколкото си спомням той не беше от самото начало такъв, а в някакъв момент се преобразява, предава се по наследство.

Права си Peace А учителя участваше в „Професия блондинка„,гледала съм го и в „Живота на Браян„.Сладурче е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт