The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 190
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Бяло за Тайлър: доколкото си спомням той не беше от самото начало такъв, а в някакъв момент се преобразява, предава се по наследство.

Да, Наде, той се преобрази в Книга 4, Спойлер Книга 4 в бяло Вампирът Клаус, който е създал Катрин, го научи как да се преобразява и той уби едно момиче (някоя Сю май беше), докто се бяха събрали в къщата на Каролайн край на спойлера.

# 121
Много ми хареса серията!  Party
Нямам търпение за следващата!  Mr. Green

Не съм чела книгите, но явно всичко е променено в сериала освен имената...чудя се дали книгите ще ми харесат повече!?!  newsm78

# 122

Не съм чела книгите, но явно всичко е променено в сериала освен имената...чудя се дали книгите ще ми харесат повече!?!  newsm78

Определено Simple Smile Ще ти харесат повече  Hug

# 123
Взех си първата, но няма да я започвам преди да излезе поне и втората...
Ще я изчета за 2 дни каквато е мъничка и после с месеци ще съм в очакване на следващите...  ooooh! Crossing Arms

Тук има ли вече разделение Team Stefan и Team Damon????  Mr. Green

# 124
Тук има ли вече разделение Team Stefan и Team Damon????  Mr. Green

Има,ама е неофициално Wink В следващата анкета ще се преброим   Mr. Green

# 125
И тийм Елена и тийм Еленааааа Simple Smile   bouquet

# 126
Тийм Деймън!  newsm18
С къса коса ми харесва повече,но най-вече колко е забавен.Въпреки,че е лошият ме забавлява истински и добре играе.Верно без него щеше да е скука...дори с Еленчето.Елена си е наше момиче все пак,ще се подкрепяме!  Peace

# 127
А team BOTH??
Сори, ама не мога да се раздвоя  Laughing

# 128
Тя Катерина, не случайно ги е омайвала и държала и двамата    Joy

# 129
Тийм Стефан твърдо!

# 130
  • гр.София-Красна поляна
Peace

# 131
Аз,естествено си падам по лоши момчета: Деймън  Heart Eyes

# 132
Включвамс е само да кажа,че серия утре вечер в САЩ ще има,пише го в сайта на тв канала,по който го дават,така,че и ние в петък би трябвало да гледаме.

# 133
Ами страхотно,няма да чакаме още една седмица Laughing

# 134
И тийм Елена и тийм Еленааааа Simple Smile   bouquet
Тук май всички сме в "тийм Елена"  Mr. Green

Момичета... ъм и момчета, аз вече тотално се обърках! Кое е по книгите, кое е само в сериала... Май ще трябва да ги захвана да ги чета, но кога ли ще ми остане време Sad

Някой който ги е чел ще ми каже ли как е умряла Катрин? (може и да е споменавано вече, но не си спомням  Blush )

П.П. С извинение на фенките на Стефани, ама тя бая си е изплагиатствала! Аз това за върколаците за първи път в "Здрач" го видях и каквото съм гледала и чела преди това за вампири, никъде нямаше споменавано такава връзка върколаци- вампири. Не, че някога съм смятала "Здрач" за някакъв шедьовър, но вече съвсем ми падна мнението за поредицата и за авторката.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт