The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 198
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
а аз като харесвам и Стефан и Деймън какво да се разцепя на две ли ? Whistling

# 136
Същата работа newsm78 По ми е на сърце Стефан, ама без Деймън нищо нямаше да е същото. Така че и аз като Nadia79 тийм BOTH  Simple Smile

# 137
Ето ви новата анкета Hug Има повече опции за гласуване специално за раздвоените  Wink

# 138
Трайкова благодаря за анкетата  Hug

Гласувах за Тийм Стефан и тийм Елена, но не Елена от филма, а от книгите, признавам си повече ми харесва образа й в книгите.

# 139
  • София
Харесвам и двамата : Стефан и Деймън. Та гласувах за Стефан, Деймън и Елена.
Но мога да ви кажа кой мразя : Вики - като се усмихне имам чувството, че ще ме изяде. бррр

# 140
За мен анкетата има само 1 опция: ДЕЙМЪН  Laughing

# 141
Аз,естествено си падам по лоши момчета: Деймън  Heart Eyes
smile3521
Катрин доколкото помня в книгите не можа да се раздвои,искаше ги и двамата,като повече клонеше към Стефан WinkИ така реши да ги направи вампири и двамата и да си бродят тримката волни и щастливи JoyНо нещо не й излязоха правиолно сметките,което поради завист и омраза в братята,те не приеха този вариант,и тя ги изигра.Изсинира смърта си,под предтекс,че се самоубива в името на разбирателството помежду им,и така изчезва завинаги от живота им.Но дори и това не ги сплоти достатъчно.И след време се оказа,че нищо не е така както са го мислили те,да не издавам повече,за тези които тепърва ще четат Wink

# 142

Не съм чела книгите, но явно всичко е променено в сериала освен имената...чудя се дали книгите ще ми харесат повече!?!  newsm78

Определено Simple Smile Ще ти харесат повече  Hug

Много интересно.
На мен сериалът ми харесва многооооо повече от книгите.
Може би за първи път се случва да ми хареса повече филм от книга.
Книгите нещо не ме грабнаха. Аз съм чела само първата де, но действието се развива много бързо, все едно не е книга е просто нахвърляни идеи. Авторъката не е задълбочила, не е доразвила действието, не е създала правдоподобно образите. От литературна гледна точка не струват. Не случайно толкова много години не са предизвикали чак такъв интерес, и чак сега след Здрач станаха четени.

# 143
Точно и аз исках да напиша, че харесвам повече Елена от книгите, отколкото от филма  Peace

Bella,
първата книга от поредицата ми се струва най-слаба, с всяка следваща става все по-интересно.
Основен недостатък, за който и преди съм казвала е, че действието се развива твърде бързо и романтиката е бегло засегната.

# 144
Аз също съм чела само 1-та книга. Но ми се струва доста по добра от филма. Няколко причини.
1-во Стефан в книгата ми е по симпатичен. Малко губи във филма заради актьора ама съвсем мъничко.
2-ро Отношенията м/у Стефан и Елена са ми по ... как да кажа по задълбочени по романтични. Стефан е по разбираем за мен в книгата.
3-то Катрин от това което съм прочела няма нищо общо с това което я показаха. Едва ли не насила го направи вампир.
А ако в книгата действието е забързано незнам за филма при положение, че на 6-тата серия казва реплики от трета книга Simple Smile
Ще прочета и другите със сигурност.

# 145
Точно и аз исках да напиша, че харесвам повече Елена от книгите, отколкото от филма  Peace

Bella,
първата книга от поредицата ми се струва най-слаба, с всяка следваща става все по-интересно.
Основен недостатък, за който и преди съм казвала е, че действието се развива твърде бързо и романтиката е бегло засегната.

Напълно съм съгласна, за мен Книга 3 и Книга 4 са чершката на тортата! Много са силни и особено докато четях  Книга 3, накрая такъв рев ударих ... cry

# 146
в книгите май Елена по-се точи на Стефан в началото...

# 147
Здравейте   Hug

Трайкова            bouquet   Гласувах за Стефан , аз не харесвам Деймън , а Иън   Peace 
Във книгите героите са описани много по-добре , от колкото са представени във филма  според мен  Peace  Във филма нито Елена е Елена , нито Стефан е Стефан нито никой , само Деймън за сега май най-добре се представя !  Simple Smile

Наде , гледам че се писала за най-добрата приятелка на Стефан   Simple Smile  Преди време в една от моите вечерни доцички пусках малко повече имфо за това каква е , що е и за актрисата която ще играе ролята   Peace  , но съм съгласна с теб че много изопачават сюжета , тази приятелка много интриги ще създава   Close

# 148
Нови снимки ТУК !    newsm44

# 149
Гласувах за Стефан, а и Пол ми харесва. Аз като гледаща само филма, мисля, че като се изключи повърхностната информация за Катрин до момента, историята и героите са интересни. Дори зарибяващи      Grinning             Впоследствие, предполагам, ще се доизясни миналото.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 18:58 от lili0909

Общи условия

Активация на акаунт