The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 209
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • гр.София-Красна поляна
Гласувах за Стефан, а и Пол ми харесва. Аз като гледаща само филма, мисля, че като се изключи повърхностната информация за Катрин до момента, историята и героите са интересни. Дори зарибяващи      Grinning             Впоследствие, предполагам, ще се доизясни миналото.
Дам,и аз мисля така Peace и много нови неща ще излязат на яве..
За анкетата-Стефан,Елена.

# 151
Харесвам актьора на Деймън, но не и героя Simple Smile поне засега.
Затова Стефан, Елена и Бони Simple Smile последната заради името и винаги съм си падала по вещици  Joy Joy Joy

# 152
Зачезна нещо Бонито в последната серия  Laughing    И аз я харесвам,  а и дарбите, дето не може да ги управлява още, я правят интересен герой.   От време на време сравняваме Дневниците със Здрач, та покрай Бони -  в Здрач    няма  вещица      Laughing

# 153

Сега се сетих, че Вики вече е вампир и не трябва ли да има и тя такъв пръстен като Стефан и Деймън?? smile3556

# 154

Сега се сетих, че Вики вече е вампир и не трябва ли да има и тя такъв пръстен като Стефан и Деймън?? smile3556
Да и аз това се чудех, откъде намират пръстени за новосъздадените вампири Simple Smile)))
Може би Стефан пази пръстена на Катрин за Еленааааа???

# 155
Той го пази, ама дано не го даде на Вики, че цялата романтика ще отиде на кино !  Close Twisted Evil

# 156
  • гр.София-Красна поляна
Да,Вики ще стане необуздана малко като Джесика от ,,Истинска кръв,, Wink

# 157
Симпатизирам на Стефан разбира се...и то как му симпатизирам...  Blush Mr. Green Blush
Но чистосърдечно си признавам, че гледам сериала заради двамата братя!  Whistling Blush

Еленка е сладка и има много готин глас! Peace

# 158
Добро утро Hug Готови ли сте за новата серия Whistling

# 159

Не, изобщо... каква серия, на кой сериал, ... ама за какво изобщо пиша тук  Joy

# 160
Добро утро и от мен  Hug

Момичета започнах да превеждам една статия за Здрач и Дневниците, надявам се скоро да съм готова и ще ви пуснА линкче за нея. Интересна е, разглжда някои общи и различни неща относно вампирите на Майер и на Смит  smile3530

# 161

Ама нали уж тази седмица нямаше да има? Не съм чела назад ако сте писали  Peace. Простете невежеството ми-то е хронично  Rolling Eyes.

П:С:  Разбрах  Peace

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 15:05 от Анонимен

# 162

Ама нали уж тази седмица нямаше да има? Не съм чела назад ако сте писали  Peace. Простете невежеството ми-то е хронично  Rolling Eyes.
П:С:  Разбрах  Peace

hahaha Ок,щом е такава работата прощаваме  Joy

# 163
Използвах и трите си гласа - Стефан, Деймън и Елена.
С развитито на сериала може и да си променя мнението обаче  Wink

# 164
С развитито на сериала може и да си променя мнението обаче  Wink

Тц,не може Naughty Не разрешаваме смяна на отборите Wink

Общи условия

Активация на акаунт