The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 235
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София-Красна поляна
Добре де,аз не разбрах ще има ли нова серия или не. newsm56

# 166
Ами според последната информация-ще има Peace

# 167
Здравейте   Hug

И аз разбрах , че тази седмица ще има  , а другата не   newsm78   Де да знам , ще видим утре   Simple Smile
Тринити , ще чакам статията с нетърпение   Hug
Едно ново колажче   Peace

Да ви се похваля аз , че съм на Враца за няколко дни , но ако си мислите че ще се отървете от мен ... не сте познали   Naughty Laughing  Лаптопа си е с мен и ще ви държа под око !   Hug

# 168
Катрин,без теб не е същото!  Hug
Чакам новата серия с нетърпение!
Разбира се и аз съм на страната на Стефан,но просто все го сравнявам с Едуард,а Едуард е само един.Трябва ми време да не го възприемам Стефан като копие.

# 169

Статията "Здрач" срещу "Дневниците на вампира" може да намерите тук

# 170
Браво Диди. Мерси за статията.

Чакам с нетърпение новата серия

# 171

Статията "Здрач" срещу "Дневниците на вампира" може да намерите тук

Страхотна статия  Hug Trinity    bouquet

# 172
Дано да ви хареса, забравих да предупредя, че е малко дълга, но пък за сметка на това критиката е много добра  Mr. Green
Авторката, поне според мен, много добре и безпристрастно (през повечето време) е изложила фактите  Wink

# 173
Да,дълга е,но за сметка на това е качествена Laughing А авторката е съвсем безпристрастна........ Mr. Green

# 174
trinity2007, прочетох статията, супер е  Peace и съм съгласна с теб. Не знам дали трябва да приемем, че всички вампири са зли по презумпция, но за едно съм сигурна, те са опасни. От този ъгъл Здрач би следвало да е по - скоро романтична история с малко екзотика, отколкото точен представител на вампирския жанр.
За анкетата, Стефан и Деймън, без Елена, не че не ми харесва, но засега ми е интересна само като допълнение към Стефан  Embarassed

# 175
За анкетата, Стефан и Деймън, без Елена, не че не ми харесва, но засега ми е интересна само като допълнение към Стефан  Embarassed

Да на моменти Елена е като "притурка" към двамата братя  hahaha

# 176
 Cry Cry Cry
Така като гледам няма нова серия май...
Поне аз нищо не открих Simple Smile)))

# 177
Cry Cry Cry
Така като гледам няма нова серия май...
Поне аз нищо не открих Simple Smile)))

И аз не открих,може още да не е качена newsm78

П.П. Няма серия тази седмица Cry

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 13:35 от TraYkovA

# 178
Здравейте   Hug

Току що се връщам от пещера Леденика и ако знаете през какви хлъзгави стълбички и тесни процепчета се минава , изпотих се 100 пъти докато излязохме , а вътре е 7-8 градуса   Laughing  И докато пътувах към хотела си мислех  " Ех, сега ще си отпочина с новата серийка на Дневниците" , а то какво ... серия няма да има ?!   Confused    Cry 

П.П. Трайкова , честит ти аватар Grinning  Hug

# 179
Мерси  Mr. Green  Всъщност много сме разочаровани,че няма серия тази седмица,може би защото се настроихме,че ще има....... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт