The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 322
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Сливен
В знак на протест, се реших най-накрая да дръпна True Blood.
Не може така. Oтивам да довампирясвам

# 196
Абе аз снощи изгледах 1ви сезон на тая пуста Тrue blood (знам че не е тука темата) но продължавам да не мога да го разбера тоя сериал-аз ли изтървам някъде нещо  newsm78.......и защо Ана Пакуин???Защо??? Тази жена ми е просто.......непоносима. Опитвам се  да намеря нещо симпатично в нея, каквото и да е, но не мога. Защо точно нея са избрали-не знам.
 А кажете моля, за Supernatural-интересен ли е? Аз изтеглих 1ви сезон, почнах, ама тия ненормалните малко в повече ми идват. Ако ще да го гледам само заради актЕрите......струва ли си?

# 197
Ема ама ти щом си изгледала целия 1 сезон на Истинска кръв-вече си фен Mr. GreenСамо ще спомена,че втория сезон е по-интересен,не гледай Ана Пакуин ,а Бил и Ерик Joy
Свръхестествено на мен ми е много интересен-във всяка сериясе справят с различни същества,в следващите се зони се завихря битка между добро и зло,появяват се много интересни персонажи и разбиратсе Дийн и Сам са страхотни Mr. Green

# 198
Аз изгледах няколко серии от първи сезон на Истинска кръв , но не можах да продължа , незнам защо , може би това не е моя филм !   Confused
А от Свръхестествено актьорите са големи симпатяги . Когато няма клип на любимата ми група Three Days Grace слагат на песента клип , част от Свръхестествено  и доста съвпада с музиката Grinning  В скоро време ще го сваля и аз !   Simple Smile

Ето виждате ли до какво води седмица без серия , започваме да въздишаме и обсъждаме други сериали   Laughing 
Ще гледам тази вечер да пусна една "дозичка" , но ако имам време може и обедна да стане !  Hug

# 199
Ами да се обявя и аз, макар че не тук е мястото, но нали стана дума  Laughing  ,  фен съм на Свръхестествено- то. Братята са страхотна двойка, а имат и истински нормалми човешки изживявания. Има и хумор.

А Кръвта ти влиза под кожата не знам точно как  Mr. Green  До средата на 1 сезон се чудех защо го гледам, но исках да разбера историята по-нататък и т.н.  Grinning  На гадостите не обръщам внимание, а 2 сезон е по- добре по тази линия. А има и над какво да се замислиш покрай приказните елементи.  А главните вампири са един път, особено по-главният    Mr. Green      Но все пак е въпрос на вкус. Изглежда тук не сме много, които харесваме  сериала     Laughing  

# 200
Добър вечер

ДВЕ НОВИ КЛИПЧЕТА НА СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД ТУК

В първото най-после Деймън каза какъв е този часовник

Второто е в Къщата на духовете  afwitch newsm36 Misc Ghost

# 201
                                      ВЕЧЕРНА ДОЗА ВАМПИРИ

1. Два нови клипа от предстоящия епизод "Haunted" - ТУК и ТУК !

2. Клип на Нина , Пол и Иън от фотосесията за "Tv Guide Magazine"  ТУК !

3. "HALLOWEEN BITES"

4. Нина Добрев в "ELLE"

Актрисата Нина Добрев е сред малкото българки успели да се популяризират в Холивуд и да постигнат американската мечта. За своите крехки 20 години нашенката има вече 20 роли зад гърба си и е снимала със звезди от ранга на Джулиан Мур и Лиъм Нийсън.

Нина Добрев е родена в София, но израства в Торонто, Ел Ей и Атланта. В момента тя е една от главните героини в новия хитов сериал „Дневниците на вампира“. В ноемврийския брой на списание ELLE, Нина Добрев споделя, че най-много се гордее с това, че е българка и разказва на всички в Америка за своя произход.

Освен Нина Добрев, новият брой на ELLE ни среща и с депутата Живко Тодоров. Въпреки натоварения си работен график, младежът с кристално сини очи, намира време да играе футбол и за фитнес. Наред с посещенията си в парламентарната зала, той успява да изненада приятелката си с романтични вечери.

5.   Интервю с Крис Джонсън (Логън Фел) ТУК !

6. Фотосесия на Иън Сомерхалдер за "August Man Attractive"

# 202
Катрин благодаря за съживяването  Hug  bouquet

Вики като вампир вече почва да ме дразни. Crossing Arms
Снимките на Иън са страхотни, но аз го предпочитам по-рошав, някак си изглежда по-див и секси, тук е някак си много прилежен ... Heart Eyes Heart Eyes Blush

На корицата на Ел Нина изглежда супер чувствена  Wink

Ох, още 5 дни до новия епизод   animal085

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 21:45 от Trinity2007

# 203
Аз си купих Ел-интервюто е готино,обаче ми стана смешно,че пише-Дано да излъчат сериала в БГ,че да има и БГ фенове Joy Joy JoyСамо ако знае...

# 204
Аз си купих Ел-интервюто е готино,обаче ми стана смешно,че пише-Дано да излъчат сериала в БГ,че да има и БГ фенове Joy Joy JoyСамо ако знае...

Абе и аз това си мислех. Сега съм й намерила контактите на агентката и мисля и аз да я помоля за интервю. Тъпото е, че ако й кажа, ами имаш много фенове вече - тя ще пита, а как гледате сериите - и тогава какво - ами сваляме си ги незаконно. И накрая да не ни спрат сериите Simple Smile
Та се чудя. Може да й кажа, че евентуално нещо от youtube гледаме по млако Simple Smile
Ако изобщо се съгласи за интервю де...
но обмислям възможността

# 205

Бела това е наистина много добра идея, а и да и кажеш, че има много фенове не значи че непременно е заради сериала, а може би защото е успяла в чужбина... нещо такова... Mr. Green

# 206
Ами обменяме си серийките, какво толкова      Mr. Green   Пък хич нищо ли няма, в което Нина да е участвала и да е давано у нас ?

# 207
Хелоу! И аз съм фенка на това сиралче! Симпатизирам на Елена и СТефан  Laughing От другите почти никой не ми допада като герой ... Чакам с нетърпение 7-ми епизод ... Защо трябваше чак другата седмица да го пускат  Rolling Eyes

# 208
Аз съм гледала де що вампирско има. Rolling Eyes

Сигурна ли си?Я погледни тук,може и да си пропуснала нещо  Whistling http://vampire-ladies.forumotion.com/forum-f20/

А Кръвта ти влиза под кожата не знам точно как  Mr. Green  А главните вампири са един път, особено по-главният    Mr. Green     

smile3521 smile3521 smile3521

# 209
съжалявам, че така от нищото се включвам , малко ни в клин ни в ръкав  Grinning обаче дневниците ми влязоха под кожата  Simple Smile а Стефан   Kissing Heart  Kissing Heart . Отне ми време да прочета всичко написано до сега ,  в тази а и в предната тема , но определено ми беше от полза .  Grinning  Поздравления на създателя   Hug Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт