The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 238
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро. Hug
Аз още не съм гледала епизода и мъжо е виновен за това. Crossing ArmsОт него не мога да се докопам до компютъра. Crossing Arms
На мен в този сериял всичко ми е странно не е като по другите филми.Пият,ядът,на светло ходят и не спят през деня,да не говорим за преобразяването. Thinking
Добре дошли на Коралче и Иле.

# 61
На мен в този сериял всичко ми е странно не е като по другите филми.Пият,ядът,на светло ходят и не спят през деня,да не говорим за преобразяването. Thinking

Да,странни са.Понякога дори забравям,че са вампири Rolling Eyes

# 62
На мен ми е много отврат звука,който пускат докато вампирите пият човешка кръв,бррр много неприятно озвучаване.Аз си чакам гифче с танца на Деймън!  Grinning

# 63
Добро утро и от мен  Hug
Добре дошли на всички нови попълнения  Hug

Пускам една галерия със снимки от наградите "Scream" (Писък) щрак

Нина е перфектна в тази рокля, много секси изглежда. На актрисата, играеща Вики пък много и отива цвета на роклята.

За Пол и Иън какво да кажа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
Катрин и Тринити, аз ви качвам новините в рубрики
Новините о … 88;ин

и Новините о … 80;ти , надявам се скоро и сами да почнете да ги качвате   bouquet  bouquet  bouquet

P.S. Може би трябва да качваме на 1 стр. на новите теми линк към старите, че за се изтрепах да търся старата тема Simple Smile))
Ето я тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428114.msg12436110;topicseen#msg12436110
Ама като стигнем до трета, моля някой да ги качи на , стр.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 12:42 от Bella

# 65
Снимка 14 е уникат Mr. Green
http://vampirediariesweb.com/gallery/displayimage.php?album=255&pos=13

Не знаех,че наградите са минали,нали уж на 27ми щяха да ги дават newsm78

Страхотни дрешки и друго си е естествената хубост/Нина/!Обаче червилото на Вики ooooh!,колкото и да отива на тоалета й,много акценира на ченето....

# 66

Ами и на 27.10 ще има някаква церемония.Тези награди съвсем ме объркаха,но до момента съм напълно удовлетворена Mr. Green

# 67

Ами и на 27.10 ще има някаква церемония.Тези награди съвсем ме объркаха,но до момента съм напълно удовлетворена Mr. Green

И аз се оплетох съвсем, пише че на 27 ще се излъчват, ноо незнам... newsm78

# 68
Здравейте !  Hug

Благодаря за снимките , много са хубави  Heart Eyes  Много добре изглеждат всички и са облечени страхотно  Simple Smile

Най-сетне си намерих песента от края на епизода , поздрав  Hug

# 69
Най-сетне си намерих песента от края на епизода , поздрав  Hug

Oooo Катрин песента е трепач! Много е нежна и супер смислена!  cry  Blush

# 70
Добър вечер.  Simple Smile
Едвам ви изчетох предната тема  ooooh!  , ама се радвам че ви хващам на време а не на 20-30 тема  Laughing
"Вечерните дози" са много хубави , Катрин           bouquet  Новите снимки също са много хубави , Нина е страхотна и актрисата която играе Вики (незнам как й е името) също ми харесва , големи сладурани са    Heart Eyes
Едва вчера успях да изгледам епизод 6 , не ми хареса реакцията на Елена , някак си много изкуствена стоеше  Thinking  А с Деймън и Стефан само може да си мерим плочките   Laughing

# 71
Цитат
Отново повтаряме, за да няма допълнителни въпроси – следващата седмица, 23 ноември за България, няма да има нов епизод, вместо това ще бъде излъчен отново втори епизод, Night of the Comet. Следващият седми епизод, Haunted, ще се излъчи на 29 ноември 2009 в Северна Америка.

Неееее! Другата седмица няма да има епизоод! CryCryCry

# 72
Цитат
Отново повтаряме, за да няма допълнителни въпроси – следващата седмица, 23 ноември за България, няма да има нов епизод, вместо това ще бъде излъчен отново втори епизод, Night of the Comet. Следващият седми епизод, Haunted, ще се излъчи на 29 ноември 2009 в Северна Америка.
EEEeeeee една седмица чакане ми е много , а не пък две    Cry

А с Деймън и Стефан само може да си мерим плочките   Laughing
Ти пък не се хвали сега , че имаш плочки   Laughing Hug

# 73
Заради Хелоуин ще го излъчат на 29 Rolling Eyes Crossing Arms
Явно и Дневниците са като Сем. Симпсън - и те имат епизоди за Хелоуин  Mr. Green

# 74
Стачка!!!!

То кой ли няма Хелоуин епизод,ама и авторката пък няма ли си друга работа -да направи партито в училище за Хелоуин.И сценаристите и те точно сега ли взеха да следват книгата #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт