The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 268
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Коралче , ние тука държим всичко под око , всеки детайл се знае , пък нова съфорумка няма да забележим ... това просто е невъзможно !   Laughing Hug

Абе сменя си я ризката Стефан , не го набеждавайте така момчето   Peace

Представете си,че се влюбите много в някой и чак след месеци разбрете голямата му тайна/че е вампир примерно/
Е това ще е сбъдната мечта     Joy

# 46
И на мен Стефан не ми се струва толкова зрял,опитен за 70 сте си години.Разбирам,че Елена се плаши и е объркана и излъгана,но не ми хареса прекалено обидната й реакция,не си представям да си обиден в такъв момент.А по-скоро уплашен,че при така стеклите се неща може да изгубиш мечтите си и обекта свързан с тях.А това,че е тинйджърка даже по-скоро й дава една безрасъдна смелост присъща на младите.
Катрин,ще е сбъдната мечта само ако и тоя вампир е влюбен в нашта персона,че инъче става страшно.  Joy
Иле,добре дошъл и тук!

# 47
Трайкова-благодаря за новата темичка  bouquet!
Сложи името на Иън под снимката на заглавната страница,моля те,че ще се поболея Wink!

Ауууу,как съм го пропуснала точно пък него ooooh! Той ми е любимеца в сериала и точно неговото име да го няма  ooooh! За съжаление вече не мога да редактирам,но ще го оправя в следващата тема  Peace Ами какво да кажа-много съм зле  Tired

Представете си,че се влюбите много в някой и чак след месеци разбрете голямата му тайна/че е вампир примерно/
Е това ще е сбъдната мечта     Joy

JoyАбсолютно  Joy Joy

# 48
 Joy JoyИмах впредвид,ако не сте чували за вампири до сега...ние вече сме напред с материала и верно ще ни е сбъдната мечта...
Помня,че и за Едуард се коментираше,че изкарал целия Здрач с едно якенце Joy JoyНо Стефан няма извинение -тук си е 22 епизода сериал...сигурно вампирите не се потят...
На мен ми е много странно,че пият алкохол..дали им влияе,иначе защо да се наливат?

# 49
Да бе,верно.За пръв път виждам вампир да пие нещо друго освен кръв Wink Ама то от Деймън всичко може да се очаква Laughing

# 50
И Стефан пиеше,че и готви,каза,че и чесън хапва.Не разбирам това доставя ли им удоволствие,май по-скоро им е все тая,поне за храната.
И честнод а ви кажа тази теория за трансформацията във вампир доста ме обърква.Дори в Истинска кръв ми се струва по-лесно.Че то тука и избор имаш и изобщо голяма галимация е.

# 51
Е то май като се трансформира някой във вампир първоначално \както в случея на Вики\ се чуства добре , но след ден , ако не пие човешка кръв ще умре . Доста е сложно наистина   Thinking

А за храната и алкохола незнам , може би не им пречи   newsm78

# 52
http://life.dir.bg/2009/10/17/news5237530.html

Гледайте сега какво става Mr. Green

# 53
На мен да ви кажа ми допада този начин на трансформация.Умираш,вампир те спасява и ти дава шанс за избор,или ставаш като него или се въздържаш и пак умираш.Не е зле LaughingПък и тук са някакси по контролирани новородените Wink,не е толкова плашещо Laughing
За храната и алкохолаи на мен ми направи впечатление,в книгата дори се споменава как му се е замаяла на Дейммън главата,явно им действа,то иначе защо да хабят материала Laughing
Браво на Нинчето,че как няма да се гордее Wink

# 54

Laughing Няма грешка Нинчето  Peace

# 55
Добре дошли на новите фенове тук  Hug
Танцът на Деймън и Вики си беше най- забавният елемент в серията, а и като се вземат под внимание плочките на Деймън ...  Mr. Green   А алкохолът няма да е току така без действие, щом направо се наливаше с него.  Не съм от неговия отбор, но много добре се справя Иън.

Стефан и на мен не ми изглежда много опитен за вампир, той направо изпуска нещата от контрол на моменти и колкото повече повтаря, че вс ще е ОК, това пък като го чуя по филмите      ooooh!,    и да му се има доверие, още по-безпомощен ми изглежда, но пък иначе е благороден и съвестен, че чак добър. А миналото им с Катрин толкова никакво го дадоха, коя е тя, как са я срещнали, защо пък трябваше да са тримата, колко е лоша, дано да се обясни повече.
Относно реакцията на Елена като чу думата вампир - ами на първо гледане бих казала, че показа силна обида и не ми хареса, защото не трябваше да е обида, но пък после се държа по същия начин и с Деймън, та може да е било и  страх  от нейна страна  newsm78

# 56
Не мога да си представя Стефан да такцува като Деймън,понякога доста сухарски се държи,надявам се да стана палав по някое време Mr. Green

# 57
Добро утро и от мен Hug

Не мога да си представя Стефан да такцува като Деймън,понякога доста сухарски се държи,надявам се да стана палав по някое време Mr. Green

Не понякога,а през повечето време Стефан се държи сухарски Whistling В този епизод пропуснаха Бони и Каролайн Wink

# 58
Така е, макар да го харесвам, сухар е отвсякъде. Пък как не се усмихва или да се пошегува понякога. Те проблемите му с Деймън не са от вчера, не е като да му идват ей сега  Laughing   Аааа, ще сменям отбора май.   Joy

# 59
 LaughingДа,време е да се преориентираш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт