The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 265
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Ох , изгледах серията , много готина , супер .... супер , но реакцията на Елена нещо не ми хареса !   Naughty
Не ми хареса това , че имаше много малко от миналото и случката с Катрин въобще не си я представях така , трябваше малко повече подробности да има , в книгата е супер интересно описано , а във филма са се изложили в тази част  Confused

Деймън когато спаси Стефан много ми хареса  Heart Eyes  Някой може ли да ми каже как се казва песента в края на серията , моля ?  Praynig

Промото на следващия епизод  тук !  Вики доса ще се вихри  Close

И една нова снимчица-постер на Деймън

# 16
  • гр.София-Красна поляна
Боже а аз гледам старата тема и се чудя защо никой не пише а то нова имало. Laughing
Трайковаbouquet
Не съм гледала новата серия,чакам субтитри. Whistling

# 17
И аз,и аз  Whistling Явно ще я гледаме утре  Tired

# 18
И аз с вас - утре   Grinning   По анкетата - харесвам Елена, леля Джена и Бони, която съм си харесала още от 1 епизод, обратно на повечето форумки.
Ааа, Вики ще се вихри ли?  Пфу

Гледам, че Уоми писала и тя за майката на братята Салватор. Кажете нещо за това каква роля е имала майката за отношенията между Стефан и Деймън според книгите. Щото във филма до момента не сме чули да са имали майка  Mr. Green

# 19
Аз съм чела само 1-та мила нататък може да е друго но нещо за смърта й . Незнам може ли да се говори свободно за книгата да не някой да не иска да знае Simple Smile

# 20
Благодарение на този танц,видях Д. в друга светлина-правеще се на добро момче,обикновено и нормално.Тази серия е само плочки и мускули.Момчетата яко тренират с всяка серия изглеждат все по-добре Laughing Heart Eyes

# 21
Kameliya,айде и ти са мен в отбора-момента с танца е много як и то на кавър на Депеш.  newsm74
Катрин,аз нарочно не чета книгите за да не сравнявам със сериала,но май скоро ще го направя защото много неясноти.И така ми беше доста изненадващо,че Катрин излезе вампира който ги трансформира и промива мозъците им.Заприлича ми точно на историята на Джаспър и Мария.Но все пак ми беше неочаквано.А за реакцията на Елена и на мен не ми допадна,като някоя учителка се държи,като надзирател,някак стои отгоре и се дуе и дърпа.Някак любовта би трябвало по-друг начин да измени реакцията й,не се вписва тва й държание към Стефан,ако би трябвало и тя да изпитва силни чувства към него.В сравнение-реакцията на Бела и отворената й уста ми изглеждат по-приемливи.

# 22
И най-важния извод от серията-нещо,което обсъждахме наскоро-вампирите правят секс!

# 23
Изгледах снощи серията: не ми хареса реакцията на Елена, много лесно се отказва  Naughty

Танците с Деймън определено бяха много забавни, той беше много готин  Heart Eyes, но ми стана жал за Вики - на нея живота й е бил доста кофти, да видим сега като вампир как ще се промени.

Катрин в миналото ме издразни - някаква властна кучка, на която един мъж не й стига, затова скапва живота и на двамата.  Close
В книгата не беше така, но както стана ясно приликите са прекалено малко и въобще вече на този етап не можем да ги сравняваме.

# 24
Еее ама в книгата Катрин изобщо не е такава. Там и двамата знаят каква е тя и те искат тя да ги промени не го прави на своя глава.
Елена не разбира така в книгата а го вижда с гълъб в устата Sad Както и самото развитие на отношенията им в началото Стефан не иска да е с нея т.е. отбягва я и даже си мислех, че я мрази. А тук го изкараха, че заради нея се е върнал в градчето.

# 25
Изгледах серията.Честно казано аз съм удовлетворена от реакцията на Елена,нормално е да реагира така.Аз ако бях и един ден нямаше да му дам  Crossing Arms Стана ми мъчно за Вики,но ще бъде една много секси вампирка Peace

П.П. Този Деймън много хубав бееееее Flutter

# 26

И раздвижен и раздвижен  Whistling Joy

# 27

И раздвижен и раздвижен  Whistling Joy

smile3521 smile3521 smile3521 В този епизод представиха конфликта между братята като последствие от появата и избора(или по-скоро липсата на такъв) на Катрин Confused По книгите не е точно така.Явно сценаристите не са искали да задълбават в този проблем и са го представили по възможно най-елементарния начин Whistling

# 28
Реакцията на Елена беше много тъпа , в началото ми хареса когато го попита и после започна да бяга , но от там нататът беше много зле . Прибира си се в къщи ляга си , сутринта става , мие си зъбките , къпе се .... все едно нищо не е станало . Аз ако бях на нейно място нямаше да мога първо да заспя и нямаше да знам къде се намирам след казаното . Любимия й е вампир , а тя се държи все едно е нещо обикновенно и съвсем нормално !   Crossing Arms

В книгата \пак правя сравнение , но не мога да се сдържа\ Стефан и разказва всичко подробно с всеки детайл и тя разбира защо е толкова измъчен винаги , съчуства му , иска да е с него без значение какъв е и какво е станало ....

А за репортера много се изкефих , къде се бърка където не му е работата , ще ми стреля той по Стефан  , а нека да му е сега ....   #2gunfire

# 29
Аз за друго се сещам :
Ако някой ще те убива ще съм аз  Joy Joy Joy
Явно не е толкова лош  Hug обаче се прави на Мачо Simple Smile
Ще му изрежа ноктите само да ми падне  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт