The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 166
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Да,песничките наистина са добре подбрани,но аз ги забелязвам едва,когато някой го каже Rolling Eyes

# 91
  • София
Я кажете какъв е образа на Катрин в книгата?На старата снимка изглежда един ангел,тя пък се оказа истински дявол Twisted Evil,изобщо не очаквах тя да е вампир!И хич не ми изглеждаше да ги обича-направо си ги въртеше и двамата на пръста си!Да ги питаш тия мъже защо са луди по нея толкова време ooooh!.
В последния епизод Деймън много ми хареса като гледаше снимката И-лицето му там е толкова мило Heart Eyes.

# 92
  • Be realistic - plan for a miracle.
Най-сладкият момент ми беше като танцуваха Деймън и Вики Laughing Просто си личеше колко се забавляват самите актьори в тази сцена Heart Eyes

# 93
Най-сладкият момент ми беше като танцуваха Деймън и Вики Laughing Просто си личеше колко се забавляват самите актьори в тази сцена Heart Eyes

Добре дошла    Hug  Май на всички тази сцена с танца ни хареса най-много , но наистина това беше май най-хубавата част от серията !   newsm36 Two Hearts

И за малко разведряване в темата , едно клипче с Пол и Нина от фотосесията им за  "NYLON "  тук !   Simple Smile

# 94
Здравейте, идвам аз от "Здрач", тук с някой съфорумки се познваме Simple Smile , но исках да попитам от къде могат да се изтеглят книгите. Има ли ги на български или само на английски?
И ако някой е чел всички книги до сега, вярно ли че Тайлър е върколак?

# 95
Здравейте, идвам аз от "Здрач", тук с някой съфорумки се познваме Simple Smile , но исках да попитам от къде могат да се изтеглят книгите. Има ли ги на български или само на английски?
И ако някой е чел всички книги до сега, вярно ли че Тайлър е върколак?

Добре дошла  Hug
Книгите ги имам в пдф формат на английски, дръпнах г и 5-те от някакъв торент сайт. БГ фен превод има тук тук

За Тайлър Спойлер в бяло- да оказва се, че е върколак. Много интересно е представен този момент, един от любимите ми е. Край на спойлера

# 96
  • гр.София-Красна поляна

За Тайлър Спойлер в бяло- да оказва се, че е върколак. Много интересно е представен този момент, един от любимите ми е. Край на спойлера
Кой Тайлър? Rolling Eyes

# 97
Тайлър е бившия на Вики Peace

# 98
  • гр.София-Красна поляна
Ааа да сетих се та той какво-върколак. Shocked

# 99

Аха Peace ББ: нали знаеш,че където има вампири,трябва да има и върколаци  Laughing

# 100
  • гр.София-Красна поляна

Аха Peace ББ: нали знаеш,че където има вампири,трябва да има и върколаци  Laughing
Да,те са неизменна част. Laughing

# 101
  • Сливен
Само не мога да разбера Стефани Майер ли е крала идеи от Лиан Смит или обратно  Mr. Green Mr. Green

За мен филмът е много по-добър от книгата.

# 102
Книгите на Смит са публикувани през 90-те  Wink

# 103
  • Сливен

Мхм Wink
И аз видях, затова се гъбаркам.

# 104

Мхм Wink
И аз видях, затова се гъбаркам.

hahaha Аз нали бързо схващам....... ooooh!
Харесват ми книгите.Радвам се,че филма се отличава до голяма степен от тях,защото ме държи в напрежение и наистина незнам какво да очаквам Peace

Общи условия

Активация на акаунт