Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява телевизионният сериал "Дневниците на вампира"?
Какви са мненията на потребителите на форума за актьорите и героите в сериала?
Какви са мненията за реакцията на главния герой, Елена, в сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво представлява телевизионният сериал "Дневниците на вампира"?
Телевизионният сериал "Дневниците на вампира" проследява историята на Елена, която се завръща в училище след трагичната загуба на родителите си и се бори с проблемите около малкия си брат и нарастващото привличане към енигматичния си съученик Стефан Салваторе. Шоуто разкрива, че Стефан всъщност е вампир, който крие истинската си същност. Сериалът е изпълнен с напрежение и мистерия, като се задълбочава в борбата за душата и сърцето на главния герой.
 - 
				Какви са мненията на потребителите на форума за актьорите и героите в сериала?
 - 
				Какви са мненията за реакцията на главния герой, Елена, в сериала?
 - 
				Какви са мненията за трансформацията във вампир в сериала?
 - 
				Какво мога да очаквам от развитието на героя на Вики като вампир в сериала?

Как ме вбеси. Успя да ме разреве... пак. 

последните две седмици нямах достъп до компютър и интернет и не съм гледала предишната и снощната серия, направо изгарям от нетърпение, още повече като прочетох коментарите ви. Страшни неща са ставали, като изгледам нещата ще коментирам, сега само минавам да ви кажа, че още съм тук и не съм ви забравила. Добре, че ви има, иначе щях сам-сама да си се възхищавам на Стефан