The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 651
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
OOoooooooOOOooooooOOoo

Bojestvena naslada  Crazy Crazy Crazy

Mnogo mi haresa : po-stara,ozna4awa po silna  Whistling

Nqmam kirilica,a tolkowa mi se iska da pisha ...pisha....

# 526
# 527
Айде и аз в кюпа, но чакам за субтитри, че единственото време когато мога да гледам някой филм е когато хлапето заспи и няма как да го усилвам  Rolling Eyes.
 Nikkа, отдавна се каня да те питам ако не е нахално-тоз младеж от подписа ти кой е?

# 528
Изгледах го до средата и ме накефи,чакам довечера да го доизгледам Mr. Green

# 529
Момичета, серията е върха!!!

Спойлер в бяло Много ми хареса, когато Бони направи номера с перцата от възглавницата, беше много ефектно. В същото време ми стана супер гадно как Деймън натопи Лекси и как после я уби, което явно е част от някакъв план  cry Angry
Хареса ми, когато Стефан призна пред Лекси,че е влюбен в Елена, а в тази серия Бони беше супер... чудя се какво ли "идва", следващата серия ще е още по-интересна 
newsm18 newsm18 Mr. Green

# 530
Момичета, серията е върха!!!

Спойлер в бяло Много ми хареса, когато Бони направи номера с перцата от възглавницата, беше много ефектно. В същото време ми стана супер гадно как Деймън натопи Лекси и как после я уби, което явно е част от някакъв план  cry Angry
Хареса ми, когато Стефан призна пред Лекси,че е влюбен в Елена, а в тази серия Бони беше супер... чудя се какво ли "идва", следващата серия ще е още по-интересна 
newsm18 newsm18 Mr. Green
Сългасна съм. Серията беше уникална. Деймън е голяма гад, начии!  #2gunfire Как ме вбеси. Успя да ме разреве... пак. Laughing Laughing

# 531
Не стреляй толкова ожесточено,че ще се разпадне опашката за него Laughing Пък и кой ще ме утешава до новият сезон на „True blood„ Wink

# 532
И мен едва не ме разрева,но не защото е гад,а това което му се случи на края на серията  newsm45

# 533

Оо еми той малко или много си го заслужи!  #2gunfire

Деймън е супер ирационален като герой, никой не знае защо прави разни неща и какво се крие отвъд маската на зъл вампир... Thinking

# 534

Оо еми той малко или много си го заслужи!  #2gunfire

Деймън е супер ирационален като герой, никой не знае защо прави разни неща и какво се крие отвъд маската на зъл вампир... Thinking

Ами затова го харесваме,защото е страшно НЕпредвидим.Почти никога не постъпва така,както очакваш Wink

# 535
Да и си мисля,че може би под маската на зъл вампир се крие едно наранено сърце  newsm45 newsm45

# 536
Новата серия утре ще я гледам за съжаление.

По дискусията от вчера, тя минала заминала, но да си кажа  - филмовата версия на Елена много ми харесва като характер и външност, а по другия въпрос относно блондинката като такава в киното и живота -  хората са казали русо гладно няма   Mr. Green  За протокола доскоро бях руса, знам   Simple Smile

# 537
Аз си мисля, че в бяло Деймън натопи Лекси, за да премахне подозрението от себе си и Стефан, но от там нататък как ще се развият нещата...само сценаристите знаят afwitch

# 538
Здравейте, момичета  Hug

TraYkovA, честит рожден ден на детенцето на много голяма патерица  newsm38

За голямо мое съжаление  Sad последните две седмици нямах достъп до компютър и интернет и не съм гледала предишната и снощната серия, направо изгарям от нетърпение, още повече като прочетох коментарите ви. Страшни неща са ставали, като изгледам нещата ще коментирам, сега само минавам да ви кажа, че още съм тук и не съм ви забравила. Добре, че ви има, иначе щях сам-сама да си се възхищавам на Стефан Laughing и /без изобщо да се срамувам/ от Деймън. Направо започвам да се чудя дали в крайна сметка няма да ми писне от "доброто поведение" на Стефан и да го зарежа за сметка на злото му, но толкова секси забавно братче. Не ми се иска, но от това, което сте писали излиза, че сценаристите сякаш се стараят да направят моя човек максимално бличък до идеала на някои заблудени тийнейджърки, които си мислят, че принцът е наистина с блестящи доспехи. Аз от друга страна искам поне малко опасност в тоя принц, иначе как ще го почувствам достатъчно мъж, че да ме пази от такива като братчето. По начина, по който Стефан се развива досега, само би ме накарал да избягам от него и да отида при Деймън да ме поухапе  Simple Smile

П. С. - Боже, покрай тия братя съвсем забравих да се похваля, че и моята девойка днес прави 2 години. Ето ви и почерпка

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 12:06 от sevdamir

# 539
И на мен ми хареса серията! Стефан най-накрая се поразмърда, изаче е толкова сдържан и уравновесен!
Между Мат и Блонди май ще се заформи нещо Simple Smile

В бяло: Това, което идва, би трябвало да е Катрин, ама като знам колко се придържат към книгите, може и да ни изненадат.
литналите перца бяха наистина много красиви.
Жалко за Лекси, като няколко текили става симпотична  Smile

Общи условия

Активация на акаунт