The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 389
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Да в имената има много българско   Laughing  Също Бони и Вики в България това са  умалителните имена за Бонка и Виктория !
Ама Дамян и Даниел и на мен не ми се връзват за Деймън , то никое не ми се връзва освен Деймън  Laughing

# 646
Да в имената има много българско   Laughing  Също Бони и Вики в България това са  умалителните имена за Бонка и Виктория !
Ама Дамян и Даниел и на мен не ми се връзват за Деймън , то никое не ми се връзва освен Деймън  Laughing
Всички ги побългарихме   Joy Бонка и Виктория - много яко!
И на мен не ми се връзва друго освен Деймън... никое друго не пасва на погледа му,на движенията, на характера

# 647
На мен Деймън ми е като Демон   Heart Eyes Misc Ghost
И на мен  Joy
Ама то DAEMON нали означава демон, сигурно нарочно така са го кръстили, макар че той е DAMON  и все пак

Но много му отива това име, определено има много демонично излъване, което е хубаво де  Mr. Green

Между другото влюбих се в песента от последния епизод Birthday Massacre, но текста e потресаващо зловещ. Много пасва на Дневниците  Whistling

# 648
Катрин може да е Катерина.Тайлър - Тихомир  Joy Мат да е - Димитър (Митко) , вече прекалих  hahaha
А ще дадеш ли линк към песента

# 649
Ами то по книгата Катрин си май си беше точно Катерина  Wink

# 650
Катрин може да е Катерина.Тайлър - Тихомир  Joy

Заповядай

А Мередит от книгите може да е Маргарита  Mr. Green

# 651
Не знам, но в моята книжка превода е Катрин

# 652
Катрин може да е Катерина.Тайлър - Тихомир  Joy

Заповядай

А Мередит от книгите може да е Маргарита  Mr. Green
Мерси,песента е повече от страхотна   Hug да Маргарита  Joy hahaha , толкова е яко да им измисляме български имена

# 653

Във фен преводите я пишат Катерина , но на английски е Katherine което в превод на български е Катрин !  Peace За всеки има подходящо българско име  Grinning
Мерси за песничката , страхотна е       bouquet

# 654
И аз мн се кефя на тва с българските имена Simple Smile
За песента-да, до сега Дневниците нямат слабо попадение по отношение на музиката  Mr. Green

а Леля Джудит от книгите може да е Леля Юлия  Joy

# 655
И аз мн се кефя на тва с българските имена Simple Smile
За песента-да, до сега Дневниците нямат слабо попадение по отношение на музиката  Mr. Green

а Леля Джудит от книгите може да е Леля Юлия  Joy
Да,а Kаролайн как ще е  Thinking
А текста и музиката на песента са направо зловещи  хаха ,но са супер!
Някой тук беше написал всички песни от 7 ми епизод, но аз така и не открих последната от епизода, ако някой я знае, ще съм му много благодарна,ако ми я каже Simple Smile 

# 656
хм... Каролайн може да е Калина ... newsm78

Някой тук беше написал всички песни от 7 ми епизод, но аз така и не открих последната от епизода, ако някой я знае, ще съм му много благодарна,ако ми я каже Simple Smile 

Това ли е

# 657

Хаха вярно не бях се сетила  Joy
ама Калина й пасва идеално  hahaha  hahaha

# 658

Хаха вярно не бях се сетила  Joy
ама Калина й пасва идеално  hahaha  hahaha

Съгласна съм.. Калина кърти! Grinning Grinning Grinning

# 659
Значи си имаме Елена, Стефан, Дамян (или незнам кое е по-подходящо), Бонка, Виктория, Маргарита, Калина, Тихомир и леля Юлия  Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт