Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 991
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 125
Какво правим в ситуация, ако аз карам кола, мъжа ми е седнал отзад и аз като карам съм се заплеснала и гледам в страни и мъжа ми яде нещо, но вижда че мога да направя беля с колата и ръката му е свободна и както е зад мене ми лепне един шамар зад врата за да се осетя да гледам намред ? И аз взема че се осетя и гледам и се оправям! Това също е част от темата мъжа ми да ми лепне шамар, нали ? Ето една друга ситуация. Шамара е тип сигнал, чрез който аз трябва да се осетя, че правя грешка.

Мииии, това значи, че ти е много ниско нивото, щом за теб единствения начин за комуникация са шамари.
А ако караш така кола - означава че си с акъл на 2 годишно дете.
Мъжът ти също е тъпанар, щом не може да си отвори устата и да ти каже  да внимаваш къде караш.
И удряйки ти шамар едва ли ще помогне за правилно шофиране. Най-вероятно ще стане едно хубаво ПТП.
Може ли друг пример като за големи хора?  Thinking

# 1 126

Не знам какво вие бихте приели за равноправно. Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар. Примерно, ако имаме обща сметка и аз си вкарам заплатата там и той си вкара заплатата там. И аз реша да изтегля парите и да ги изхарча за мои лични нужди, които са глупави и не нужни. Ммм, може би това не е добър пример, сори. Сега се сетих, като малка четох една приказка за една баба и дядо, където си живеели добре, само че бабата видяла една много красива и скъпа дреха и я е поискала. Само че, за да може да се изработи тази дреха бабата и дядото трябваше да се разделят с кокошките, които снасяха яйца, козичката, която давала мляко и ред други неща. Накрая бабата получила дрехата, но те останали гладни за много време защото нямало от къде вече. Аз лично ако се захласна или попадна в такава ситуация ще съм благодарна на мъжа ми да ми зашлеви шамар и ме събуди! Защото това, което ще ме очаква по-късно ще е много по-болезнено! Надявам се да ме разбирате правилно за какво говоря. Не всеки път шамара е лош според мен. Това е все едно да каже някои че лъжата е на 100% лоша във всички форми.

Шамари не приемам, но мога да ги раздавам.  Wink
Примера ти е доста абсурден и нелеп.
След като аз работя съм в пълното си право да си купя каквато дреха искам. Това първо.
И второ, не знам нормална жена, която има деца да тръгне да си изхарчи всички пари.
Като дете съм го правила. Харчила съм си моите пари за каквито си глупости искам и не съм яла шамари.

Но ти определено заслужаваш тупаници само заради този пост:

и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...

Не съм съгласна! Зависи и от ситуацията. Заслужила ли си го ? Има вероятност и да не ти посегне повече, но според мен може би и ти имаш участие и вина

Та коя по-дяволите си ти, че да определя автоматично човек, който не познаваш за виновен?

що за пристъпи на неадекватност трябва да имаш, за да си съгласна да ти ги лекуват с шамари  Rolling Eyes

Според мен татко и като я е удрял и разместил чарковете, та сега пише глупости.

Аз зададох въпроса хипотетично, дали има вина, не съм определила, че има вина или че е виновна. Разглеждаме темата, че мъжа ми, ми е одарил шамар и задавам хипотетични вероятни въпроси

Както казах вече няколко пъти, не ме разбирате какво точно искам да кажа. Четете поста ми, но го разбирате по ваш начин и отговаряте, но отговора няма нищо общо с това, което аз съм искала да кажа!

# 1 127
  • Пловдив
Какво правим в ситуация, ако аз карам кола, мъжа ми е седнал отзад и аз като карам съм се заплеснала и гледам в страни и мъжа ми яде нещо, но вижда че мога да направя беля с колата и ръката му е свободна и както е зад мене ми лепне един шамар зад врата за да се осетя да гледам намред ? И аз взема че се осетя и гледам и се оправям! Това също е част от темата мъжа ми да ми лепне шамар, нали ? Ето една друга ситуация. Шамара е тип сигнал, чрез който аз трябва да се осетя, че правя грешка.

Светле,Светле,случаят ти е безнадежден
Приемаш за сигнал да ти лепнат шамар зад врата?Ужас.Достатъчно е мъжа ти да ти каже,извика за опасността.Няма нужда от шамари и подобни простотии.Ако ще и да е застрашен животът на цялото ни семейство,защото съм се забляла.Не приемам да ми лепне шамар зад врата.Има 100 други начини,за да ми привлече вниманието.
Ако имаш в момента такъв мъж до себе си,го зарязвай.Колкото и сега да ти изглежда нормален.Приема го като съвет от по-голям човек,с повече житейски опит

Както казах вече няколко пъти, не ме разбирате какво точно искам да кажа. Четете поста ми, но го разбирате по ваш начин и отговаряте, но отговора няма нищо общо с това, което аз съм искала да кажа!

Разбираме чудесно,но на теб не ти иска.Шамар в ситуации на скъпа дреха и лошо шофиране са ненормални.Каквото и да си говорим,както и да увъртаме

# 1 128

Мииии, това значи, че ти е много ниско нивото, щом за теб единствения начин за комуникация са шамари.
Мъжът ти също е тъпанар, щом не може да си отвори устата и да ти каже  да внимаваш къде караш.
И удряйки ти шамар едва ли ще помогне за правилно шофиране. Най-вероятно ще стане едно хубаво ПТП.
Може ли друг пример като за големи хора?  Thinking

Аз написах и поясни факта, че той яде и устата му е пълна! Това, че не може да каже нещо без да ме наплюе и предпочита друг вариант според мен не го прави тапанар, а по-точно ти си чела какво съм написала и си недочела... А че в ситуацията аз съм патка, така е, и затова ме удрят по врата

И не е задължително да стане ПТП!

# 1 129
  • град-държава
Не, ти задаваш въпроси, които нямат общо с реалността. Защото шамара е насилие, а не средство за комуникация, решаване на проблеми и пр., а насилието е подсъдимо и съответно трябва да понесеш отговорност, ако го упражняваш. С насилие не общуваш, не коригираш решения, действия и поведение, които не ти харесват в този срещу теб.

# 1 130

Мъжът ти също е тъпанар, щом не може да си отвори устата и да ти каже  да внимаваш къде караш.
Може ли друг пример като за големи хора?  Thinking

Аз написах и поясни факта, че той яде и устата му е пълна! Това, че не може да каже нещо без да ме наплюе и предпочита друг вариант според мен не го прави тапанар, а по-точно ти си чела какво съм написала и си недочела... А че в ситуацията аз съм патка, така е, и затова ме удрят по врата

Шегуваш се, нали?
Някак не мога да повярвам, че възрастен човек дава такива примери...

# 1 131
  • Куциндрел
С тоз шамар зад врата голям Осет ще получиш. Crazy

По темата, до сега у дОма не сме се били, даже не сме се псували.
Колко "скучно" живеем.
Ще кажа на милото да вземем да си хвърлим по един Осет. Whistling

# 1 132
Вижте, ако ме разбирате правилно, това, което искам да кажа, е че има ситуации и ситуации. Има ситуации където мъжа или жената може да лепне шамар на любимия си не като знак на насилие или издивателство. Моето мнение е, че не съм съгласна че шамара е на 100% лош във всички възможни ситуации при всички положения. Както и лъжата не е на 100% лоша във всички ситуации и както отровата не винаги убива човека, а има ситуации където лекува.

Сега, за ситуации където шамара си е безмислен побой и издивателство и  т.н. няма да го приема, но не можете даме убедите, че шамара е върховното 100% зло във всички му форми и ситуации. Затова споря. Доста от вас обаче ме обидиха, нагрубиха, подиграха без да ме разбират и ми става ясно, че ако някои мисли по-различно е веднага нагрубяван. Аз като нормална жена си изказах мнението без да обиждам никого.

# 1 133
  • при късмета
Освен този, прочетох и другите ти примери. В нито един няма място за шамари, а посочения е крайно опасен. Да шамаросваш човек докато шофира, повярвай ми няма да върне вниманието му на пътя. И оправдание, че устата му била пълна, Боже  ooooh!
Разбирам различното ти мислене, но ти трябва да разбереш хората тук, които ти писаха, че не е правилно. Наистина е мислене на жертва. Ще оправдаеш мъжа ти не само да ти удари шамар, а и да те пребие ще намериш причина ти да си виновна.
Оправдаването на агресора и благодарност за шамари може само на жертва да е мислене.
Не те нападат хората, опитват да ти обяснят, че не трябва така да мислиш. Особено деца ако имаш, ще възпиташ у тях в това, ще го приемат за даденост, разбираш ли?
Представи си, ако имаш дъщеря, след време да я шамаросват, че да я предпазят от грешка, защото устата на някого е пълна и може само да я плесне, защото не разбирала от дума и всичко останало, което изброи. Харесва ли ти перспективата?
Ако не ти харесва, промени собственото си мислене.
А ако и в такава ситуация се запиташ дали дъщеря ти не си го е изпросила и къде е нейната вина, тогава наистина имаш не голям, а огромен проблем

Скрит текст:
Ако мъжа ми ми тресне един задвратник докато карам, ще му отеснее света просто

# 1 134
Скрит текст:

Не знам какво вие бихте приели за равноправно. Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар. Примерно, ако имаме обща сметка и аз си вкарам заплатата там и той си вкара заплатата там. И аз реша да изтегля парите и да ги изхарча за мои лични нужди, които са глупави и не нужни. Ммм, може би това не е добър пример, сори. Сега се сетих, като малка четох една приказка за една баба и дядо, където си живеели добре, само че бабата видяла една много красива и скъпа дреха и я е поискала. Само че, за да може да се изработи тази дреха бабата и дядото трябваше да се разделят с кокошките, които снасяха яйца, козичката, която давала мляко и ред други неща. Накрая бабата получила дрехата, но те останали гладни за много време защото нямало от къде вече. Аз лично ако се захласна или попадна в такава ситуация ще съм благодарна на мъжа ми да ми зашлеви шамар и ме събуди! Защото това, което ще ме очаква по-късно ще е много по-болезнено! Надявам се да ме разбирате правилно за какво говоря. Не всеки път шамара е лош според мен. Това е все едно да каже някои че лъжата е на 100% лоша във всички форми.

Шамари не приемам, но мога да ги раздавам.  Wink
Примера ти е доста абсурден и нелеп.
След като аз работя съм в пълното си право да си купя каквато дреха искам. Това първо.
И второ, не знам нормална жена, която има деца да тръгне да си изхарчи всички пари.
Като дете съм го правила. Харчила съм си моите пари за каквито си глупости искам и не съм яла шамари.

Но ти определено заслужаваш тупаници само заради този пост:

и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...

Не съм съгласна! Зависи и от ситуацията. Заслужила ли си го ? Има вероятност и да не ти посегне повече, но според мен може би и ти имаш участие и вина

Та коя по-дяволите си ти, че да определя автоматично човек, който не познаваш за виновен?

що за пристъпи на неадекватност трябва да имаш, за да си съгласна да ти ги лекуват с шамари  Rolling Eyes

Според мен татко и като я е удрял и разместил чарковете, та сега пише глупости.

Аз зададох въпроса хипотетично, дали има вина, не съм определила, че има вина или че е виновна. Разглеждаме темата, че мъжа ми, ми е одарил шамар и задавам хипотетични вероятни въпроси

Това са глупави, измислени и невъзможни ситуации. Но толкова можеш. Максимално гледаш да оневиниш който и да е насилник и изкарваш всяка жена виновна.
А тук не пишем по хипотетични ситуации, а по реални такива. Така че се ограничи с тях.
И те разбираме много добре.

Аз мога да говоря с пълна уста. И бих наплюла някой с храна, а не да му ударя шамар докато кара. Бих извикала "Внимавай". Нали я знаеш тази думичка?
Нали знаеш, че хората могат да говорят и има по-цивилизовани начини за комуникация освен шамари? Ако за теб шамара е сигнал, ние другите хора предпочитаме други средства.
Айде от мен да мине. Заслужаваш си шамар, щом само това те вразумява.
Но ние не сме такива.

# 1 135
Вижте, ако ме разбирате правилно, това, което искам да кажа, е че има ситуации и ситуации. Има ситуации където мъжа или жената може да лепне шамар на любимия си не като знак на насилие или издивателство. Моето мнение е, че не съм съгласна че шамара е на 100% лош във всички възможни ситуации при всички положения. Както и лъжата не е на 100% лоша във всички ситуации и както отровата не винаги убива човека, а има ситуации където лекува.

ако ще мре, може и да го плесна
но не си представам колко ще уважавам мъж, на който бия шамари, и после ще ми е кеф да живея с него

лъжата в името на добра кауза ... това е цяла отделна тема, по която отново няма да сме на едно мнение, дори и на сходно няма да сме

пп никой не те нагрубил

# 1 136
Действително има доста тъпи жени. Днес една такава ми излезе на метри от пресеча, с два км. ч. Как не я разцепих между вратите, не знам. Изниза се бавно, бавно, изравни се с мен и отвори прозореца на колата си. Очаквах едно мерси, а получих перверзни намерения към майка ми. Само и цъкнах не доизпушената си цигара през прозореца в муцуната и. Голям смях падна, като започна да подскача и кудкудяка, голям съм простааак. Като няма кой да я лепне зад врата, за да спре, така става.

# 1 137
пп никой не те нагрубил

Аз ѝ казах, че не е добре. Може това да я е обидило. Ама като е вярно какво да направя? Благородна лъжа ли да използвам...  Crazy
И такъв човек ще възпитава деца някой ден. Сигурно и ще обясни на сина си как да вади жена си от транс.

# 1 138

Защо, на гласова команда не реагираш ли?

# 1 139
Жалко е, че може да се събере толкова много злоба, негативизъм, нападки и обиди в малкото, което прочетох от тази тема.
Отговора ми е че мъжът ми е удрял шамарчета, много сладки, по д...то.

Общи условия

Активация на акаунт