Августовски бебета - тема № 4

• 27 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Гери,нямам думи..супер е малкия,браво!
Да ви се похваля , днес мерихме малкото филе и е 4950гр..т.е. за месец - 1450гр - знам че е много и ще си взема поука - не го насилвам детето и си хапва по-скоро минимума от табличката в началото, но пък сме на АМ...
Направо забравих какво щях да пиша.. newsm78..пих едно вино и май се ошашавих  #Crazy
Като се сетя, ще се изкажа..до тогава приятна вечер   bouquet
Ааааа, сега се сещам - Гери , мерси за поканата, но съм в провинцията...страната на бабите и няма как, но като си дойда - обещавам да се присъединя към вашите разходки Wink

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 21:03 от ivu6a

# 106
  • На плажа
tina1801 - много мога да коментирам, но ще замълча, че ще има жертви  #2gunfire   bouquet

Не го написах с цел раздор,а защото знам,че не си в България и може би не знаеш  Peace

# 107
Яна, с десен бутон от пропъртис копираш адреса на снимката и го затваряш в следните тагове:
Размерите в мнение са до 400/700 пиксела. Това е.
Ето една снимка, може да натиснеш цитат и да видиш как става:

Аз не съм взимала активна гимнастика, и с Гери не съм ползвала. Забавляват ли се бебоците?

# 108
Тина, Магаре, Дю мерси за всичките пояснения, но дали чатнах не знам хихи  Joy Ще трябва да практикувам!  hahaha

Калинче: хихи, мани голяма скица е! Голяяяма лекция ми изчете и ме накара да си мисля още от сега, че съм най-лошата майка на света, ако БИХ искала да помогна на детето си да прохожда  Joy hahaha

Лидия: еее споко, ти пък не се нервирай! Simple Smile Всеки има право да си продава каквото и за колкото си иска, пък всеки си преценява!  И аз продадох за толкова пари от Кипър, все пак има и транспортни разходи, които човек трябва да си избие  като не му е свършило работа лекарствто Peace Нали няма и на мен да се скараш?  Joy  hahaha

Хайде лека ви    bouquet

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 23:43 от yana-sladurana

# 109
  • Sofia
Дю, страхотна е активната гимнастика. Като знам племенника ми колко много се забавляваше, нямаше как да не доставя това удоволствие и на моята принцеска. Надявам се и на нея толкова да й хареса. Тази гимнастика все пак е за бебета над 3 месеца и все още не сме в разгара си, да й се наслаждаваме пълноценно  Grinning, ноо ... още малко ...  Grinning

# 110
tina1801, yana-sladurana - мисълта ми вървеше в съвсем различна посока като - как хората в бг нямат пари и т.н., но реших, че едва ли е по темата, а още по-малко ще казвам  на някой какво да прави. Чисто и просто продължавам да се изумявам на цените в бг, това е. А инъче tina1801 изобщо си нямах идея колко струва инфакола, честно казано. Аз виждам и се изумявам и на други цени за колички и активни гимнастики и какво ли не, ама това вече ме растърси  newsm78  #Crazy  Money
Аз също купих от нета днес активна гимастика и дано да не я захвърлим за 2 дена както всичко останало, че ще откача. Бях решила да минем и без нея, ама като видях че вашите бебенца реагират добре, реших да опитаме и ние. Има възглавничка и за по коремче да се слагат децата и дано това да помогне да се справим по-бързо с това предизвикателство, че сме назаднали от вас определено. Ето такава :
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Playmats-and-Gyms/Tiny … d-Playmat(0011085)
Сега гледам и за ето това столче:
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Feeding/Highchairs-and-Boos … 0Baby%20Sketching
 Много е комбинирано и ще се ползва доста дълго време, до 3 годинки и незаема много място. Ама пак са измислили ново 20, шантава история, нов цвят с около 50 паунда по-скъпо от другите столчета - голяма дилема  newsm78

# 111
Добро утро от мен! Как сте днес мами в това прекрасно време? Аз днес се наспах чудесно, понеже Анди спа 9 часа напробудно! Е сега дясната ми цомба е тиктакаща бомба, но карай! Още час и половина и тя ще бъде изцедена!  Joy А и свеки си замина сутринта, та вече мога да си почина, че мнооого ми дойде 2 баби и един дядо 5 дни да ми дават акъли как да си гледам детето  Stop Mr. Green

Иву6ке
, аз чак вчера разбрах, че си в Ловеч - една твоя колежка беше до нас да й дам нещо за Мария Simple Smile Хайде идвай си, че ми липсва лудостта ти на срещичките Laughing

Лидия: о да, в този смисъл си абсолютно права! То не случайно имало фирми, чиито бизнес е доставка на стоки от UK магазини до БГ - понеже там наистина нещата са много по-евтини. Тук в БГ ние отдавна сме си комплексарите на Европа, будалите, които нямат нищо против в пъти завишени стоки в сравнение със западните ни събратя  Laughing

Ох и аз се чудя дали да й взимам активна гимнастика, ама май ще минем без това нещо, че после целия таван ще бъде в Андини простотийки  Laughing Хубав ви ден и дано успеем да се поразходим днес.   bouquet

# 112
Добро утро !
Деня наистина е прекрасен, дано да успеем да излзем днес, че ми писна да съм затворник  #Crazy

# 113
Здравейте, мили мами Hug!
Хари, активната гимнастика ви е страхотна.Имам една такава от сестра ми, но е на склад при майка.Сега ме подсети и ще отида да я взема.
Дю,ние с едно килимче със закачени играчки върху него и страшно много се забавлява.Може и по един час да откара сама на него.Поради тази причина купихме и още една въртележка за над леглото.И сега сме като джунгла от играчки- цялата стая е с някакви висящи животинки Laughing.
Янче, сестра ми ползва редовно доставки чрез такава фирма- мисля, че беше Импреса.Следващите едни ще се поразровя за линкове и ще ти пратя.
За шишетата- забравих кой питаше, но идеята ми беше, че ако са от тези, които са показани( с обезвъздушителните системи), може по-рано да се мине на по-голям размер дупка.Дори мисля, че е добре, защото те изискват много усилия при сучене.
Тина, голяма зарибявка е готварския Hug.Аз до украсите още не съм стихнала, защото няма кой да ме чака Laughing.Уж оставам тортата да отлежи и след малко вече е порядъчно опитана.Онзи ден направих Династия.Ако не си я пробвала- горещо ти я препоръчвам.Вчера се наложи да забъркам още една доза, но бяхме сами с Белослава и стана голям купон- бебе и торта hahaha.
Терпсихора, честита месечинка със закъснение Hug
Диди, аз вчера издебнах един час страхотно слънце, та успяхме да излезем за малко.Днес вече сме поне 3 часа навън, да не кажа и повече Hug.

# 114
  • София
Добро утро!
Дано днес сме по разходки отново. Ако се съберем за утре ще кръстосам пак София да ви видим с Бобчо. Той днес тъкмо на 2 месеца става - та почерпка:

Честито и на останалите бебчовци с месечинки! Да ги нагушкате силно.   bouquet

Мами, тъкмо погледнах албумчето за колажа - имаме само 32 снимки на бебоци. Само толкова ли си пишем редовно тук?
Ще изчакам още няколко дни и мисля да го правя. Ако някоя от вас иска да добави снимка и не знае как съм на разположение за обяснения и помощ.

Специално към Joanna87 понеже май не си е проверила пощата - нещо снимка нямаше прикачена в мейла ти (може би е била голяма и сървъра на пощата е отказал да я качи). Моля те провери си и ми пиши пак.  Hug

Ние си нмяаме активна гимнастика, но въртележката над леглото му е станала много любима  Grinning

# 115
Силви честита ви месечинка. Да расте здрав и силен малък Бобчо !   bouquet

Шайн верно е хубаво времето ама аз викам да не я държа много навън, че то на сянка си хапеееее .... пък и честно казано незнам как да я облека

# 116
Мами,имам едно питане - Валентин от неделя много ме притеснява с кърменето.Не иска да ляга на ръката ми и да го кърмя както до сега-седнала и неговата глава ми е в сгъвката на лакътя.Само да го сложа легнал и почва да реве и не иска да суче.После го слагам на леглото и го кърмя легнал,аам и то е една мъка щото трябва аз да съм малко наведена над него и се облягам на лакътя си.И тогава поревава прди да почне да яде. А после си хапва уж добре.Дайте идея какво му става.Дали го боли нещо като го слагам така?Просто в чудо се видях.И лекарката питах-каза,че няма причина да се държи така.Помогнете ми какво да правя!

Връщам се да ви чета,че доста изтървах! Hug

# 117
Здравейте, момичета!
И аз качих снимка на Савелия в албума, въпреки че рядко пиша, но пък редовно ви чета!

# 118
Мами,имам едно питане - Валентин от неделя много ме притеснява с кърменето.Не иска да ляга на ръката ми и да го кърмя както до сега-седнала и неговата глава ми е в сгъвката на лакътя.Само да го сложа легнал и почва да реве и не иска да суче.После го слагам на леглото и го кърмя легнал,аам и то е една мъка щото трябва аз да съм малко наведена над него и се облягам на лакътя си.И тогава поревава прди да почне да яде. А после си хапва уж добре.Дайте идея какво му става.Дали го боли нещо като го слагам така?Просто в чудо се видях.И лекарката питах-каза,че няма причина да се държи така.Помогнете ми какво да правя!

Връщам се да ви чета,че доста изтървах! Hug

Много вероятно е ако не го боли то тогава да му е неудобно или нещо да го убива. Някъде в нета бях попаднала на различни стойки при кърмене. Имаше и за легнало положение. Ще потърся и ще ти пусна линк.

# 119
Добро утро!
Дано днес сме по разходки отново. Ако се съберем за утре ще кръстосам пак София да ви видим с Бобчо. Той днес тъкмо на 2 месеца става - та почерпка:

Честито и на останалите бебчовци с месечинки! Да ги нагушкате силно.   bouquet

Мами, тъкмо погледнах албумчето за колажа - имаме само 32 снимки на бебоци. Само толкова ли си пишем редовно тук?
Ще изчакам още няколко дни и мисля да го правя. Ако някоя от вас иска да добави снимка и не знае как съм на разположение за обяснения и помощ.

Специално към Joanna87 понеже май не си е проверила пощата - нещо снимка нямаше прикачена в мейла ти (може би е била голяма и сървъра на пощата е отказал да я качи). Моля те провери си и ми пиши пак.  Hug

Ние си нмяаме активна гимнастика, но въртележката над леглото му е станала много любима  Grinning

Честит втори месец! Grinning Пожелавам ви много спокойни нощи и усмихнати дни. Grinning

По повод снимките може ли малко разяснение за това, къде да ги кача, колко да са големи и как да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт