Августовски бебета - тема № 4

• 27 827
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Joanna87 аз си мисля ,че за сокчета още е рано.Аз лично доста по късно ще ги давам.

И ние имаме три космонаВта , които са ни много големи.

# 541
  • Варна
Дойде ми, дойде ми newsm44 newsm68 smile3534 smile3533

# 542
  • На плажа
Ето Ви ръкавички,ако се поровите ще излезат доста,новички.http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=815410&cat=10

# 543
Някой да е чувал и виждал тези памперси?  Thinking http://www.papagal.net/index.php?main_page=product_info&cPat … 51f74ba536388a523

# 544
Здравейте!
Моята активна гимнастика е на Тини Лов и съм много доволна. Ето такава е:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6599
За обличането - ние вкъщи поддържаме около 26 градуса и бебо е с ританки и боди с дълъг ръкав. На вън - сме с потник, блузка с дълъг ръкав, но не дебела, понякога чорапогащник, панталонче и чорапи. Завит е с дебела палена. Но май ще почвам вече по-дебело да го обличам, че като чета вие как си обличате бебоците си мисля, че аз съм в грешка и го извеждам много тънко облечен.

# 545
Здравейте!

Купих днес въртележка на Фишър Прайс от амазон, тази дето прожектира. Аз исках рейнфорест, обаче нямаше доставка за Австрия, малк оме хвана яд, но се надявам, че тази също е хубвава и че Сони ще я хареса.

Аз обличам Соня с космонавта вече като излизаме, под него е с дрехите, с които седи вкъщи - боди с дълъг ръкав, памучна блузка и панталонки. Слагам и памучна шапка. Ръкавите на космонавта й могат да се захлупват и не й трябват ръкавици. Като се застуди времето, просто се обличат по дебели дрехи отдолу.

Много ви се будят бебета! Сончето си заспива към 8, аз после преди да си легна, обиновено към 12-1, пак я будя да яде, за да не се събуди много рано и тя после след 6 се буди, по някога чак към 8 сутринта. После или веднага заспива, или си играем около час, след което пак спи още някъде 2-3 часа. Ако ходим на разходка пак му дръпва един хубав дълъг сън, ако не излизаме, не спи много, подремва за кратко. Не обича да седи сама обаче, като е будна и все вика и мрънка за публика и компания Simple Smile. Аз забелязах, че много обича да й свири музика. Аз през деня си пускам да ми свири през сателитната Радио 1 рок и тя много се заслушва, кефи се много Simple Smile. А пък Кени Роджърс как й харесва...Simple Smile.

Joanna87, аз нямам намерение да давам сокчета скоро, мисля да почакам поне до 8мия месец.

Gemma , не е гаранция, че ще са проблем зъбките, Емовите не ги усетих кога излязоха, само дето се лигавеше като булдог и непрекъснато си буташе разни работи в устата да си чеше венците.

# 546
  • В друго измерение
Здравейте и от мен!

Joanna87 - аз мисля да поизчакам малко с даването на сокчета, тук не се препоръчват толкова рано, а и не мисля, че е добре за бебето.

Рoly_zoe
- браво на Соня! Дано все така да сте!

И ние имаме Фишер Прайз рейн форест въртележка, преди нея имахме 2 обикновени, които сдадоха багажа доста бързо, но като че ли на тях им се радваше повече  Thinking..., но бебка е толкова крива напоследък, че нищо не я привлича повече от 15 мин.

Днес купихме и активна гимнастика, ето тази http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3302052&cp … parentPage=family. Доста учудено я гледаше днес, като че и не и се зарадва много, но бебка беше много кисела -ръцете все в устата, даже и давахме от тия играчките за зъби, дето са пълни с вода и се слагат в хладилника и тя настървено ги ядеше, като се опитвахме да и ги вземем, почваше да скимти.

Да попитам, някой има ли филмчетата Бейби Айщайн и какви са отзивите?

# 547
Марти спа от 22.30 до 7.00 newsm44 newsm44  newsm68 newsm68

Сокчета мисля да не давам преди 6 месец, че тъкмо ни минаха коликите.

Това със зъбчетата си е различно при всяко дете, на каката се показаха долните две зъбчета на 4месеца, а аз не съм и усетила Но ела те ни вижте сега, кучешките зъби я измъчиха милата

# 548
Добро утро.Да драсна 2 реда докато малкия не ме е извикал.Май днес одсновно ще съм в спалнята при него.Там е топличко.А в хола сме с печка на дърва и моя мил забравил да ми качи дърва от мъзето,а аз нямам ключ за там.То и да имам не мога кача тежките чували,ама както и да е.Та си е доста студено тука и в момента зъзна.Simple Smile
Ambitious,много яка тая активна гимнастика!Много ми хареса!Със здраве да си я ползвате.Ще видиш,че ще почне да й се радва.Те бебетата са на моменти.А като и поомръзне я прибираш за седмица-две и после пак я вадиш и радостта почва наново. Laughing
Аз обаче не мога да си позволя такова нещо от финансова гледна точка,защото хубавичките са скъпи за мен.Та Валентин ще се размине с гимнастиката.За сега се задоволява да гледа въртящата играчка над кошарата, вдига юмручета към животинките и нещо им се кара. JoyМного е сладък!
Сокчета и аз не мисля да давам сега.Ще видим обаче с какво ще започнем-мисля каша или зеленчуково пюре.Аз разсъждавам така-когато си бил болен или пък поради някаква друга причина не си ял дълго време и почнеш да се захранваш,не посягаш първо към сока,а към кашите и зеленчуците (картофите).А бебетата реялно не са яли кой знае какво до сега.Само кърма или АМ.И стомахчетата им са чувствителни.За това аз сок последно ще дам. Peace
Поли,браво на Сончето,че е послушничка!А за третото бебе да кажа-сама ги гледам и двамата и ми е доста трудно.Таткото помага чат-пат,ама не е кой знае колко.И като включиш,че нямаме пари не съм изобщо навита за трето.Може би след 4-5 години ще мисля по друг начин,но за сега е така.А таткото ден през ден ми вика-хайде да почваме следващото.ми то лесно да се направи бе.Ама кой и с какво ще го гледа той не се замисля...А аз не мога така.Искам да ми е спокойно.В събота се чудих от къде да намере 30 лв да купя на големия ми син яке,че много застудя,а той няма.Защото още не са ми превели болничния,за да взема от там.така че при нас е трудно.но вие ако имате възможности и желание нищо не ви спира.Simple SmileА аз много,ама много ще ви се радвам. Heart Eyes Hug
Данче,не съм виждала такива памперси,мила.Ама аз и да бях не ти върша работа,че съм ти бая далечко. Laughing
Валентин му обличам космонавтче върху дрешките,с които е в къщи и го завивам с одеялце в количката.и мисля че му е добре.Аам се оказа,че имаме само една шапка,която ни става ,защото ни е голяма главата,та и шапка ще купувам скоро.Simple Smile
Сабуди се малкия,киха оттатък.Вашите бебчета кихат ли много?Дали моето е понастинало? newsm78
Целувки и лек ден на всички! Hug

# 549
Здравейте !

dan4eto8008 аз бях взела такива памперси за болницата , но след това прочетох ,че трябвало за Тина Киркова на Памперс и тези си ги оставих за мен. На мен ми идват малко дебелички , иначе ги взех от нашия квартален магазин.

slavena80 и моето бебече киха доста ,обаче аз не мисля, че е настинала .Те така си кихат:))

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:00 от boj777

# 550
Аз обличам с космонавтче Елица вече от няколко седмици. В началото си мислех да купувам. Оказа се обаче, че й става това, което беше на батко й. Е, запретнала съм ръкавите и крачолите, т.к. р-ра е за дете  на 9м.

Сокчета - казаха ми да давам сокчета след 40-я ден.В началото се зачудих, но реших да я пробвам, т.к. имах домашни
плодове. Хареса й. Не й давам по много, а има и дни в които пропускам.

Ваксините - на 04.10. сме на консултация. Предстои поставянето на ваксина. На рецептата пише Пентанакс, но в нета прочетох, че има и още много други. Четох, четох и съвсем се обърках. Та искам да ви питам, с какво Пентанакса е по-добър от другите ваксини. Казаха ми, че това за менингита била неефективна, т. к. точно този вирус с/у който ваксинира, вече не съществува.
И защо вече няма полиомиелит на капки, а трябва да се инжектира? Дадоха ли ви право на избор, коя ваксина да изберете? Обясниха ли ви, защо точно "тази" ви препоръчвап (предписват)? В главата ми стана такава каша, че дори и да се обадя на педиатъра не знам какво точно да попитам.

# 551
  • Кърджали
Няколко вечери мъничка се събуждаше през нощта, и ми беше разказала играта.... Снощи па заспа с триста зора идоста рев, но пък си спа нормално. Като заспа към 21 часа, се събуди чак в 5 сутринта да яде, и после в 9. Оттогава до сега е будна, но още не съм я взела при мен в хола... Май ще отида да я взема, че и се чува вече гласчето....
Още не съм и взимала космонафтче, има нещо подобно, но на две части, купувала го леля ми от Виена. Но съм и го обличала само веднъж, като  се наложи да излезем навън при 0 градуса.
Сокчета не мисля да и давам. Иначе още като бяхме на консултация лекарката беше казала, че е трябвало да почна със сокчетата. Не съм мислила с какво ще започна захранването, но определено ще е след 5 месец.
slavena80 ако мислиш че Валентин ще се радва на гимнастиката, може да вземеш от Продавалника. АЗ така направих, защото със сигурност нямаше да дам над 100 лв за нещо, дето не знаех дали ще и хареса. Съвсем обикновена е, Кати вече започна да се заиграва, но определено не с някакъв голям ентусиазъм...

# 552
                                                 Добро утро!
Днес моя син става на 3 месеца newsm44!Честит месечинко на малкия Ники на мама  Долс  и на бебе Савана на мама Ambitiouns да са ни живи и здрави!  party023  Gift Misc Baby Bottle  bigdance2 Wine Glass(za всеки по нещо малко).
За активната гимнастика-Митко много си играе с играчките,но и много се превъзбужда и после цял ден не спи ,а като трябва да спи почва голям реееев,затова го слагам по нарядко.иначе гимнастиката я слагам на леглото.И друго щях да пиша,но бебо нещо си търси внимание и ще трябва да му го дам Simple SmileДнес ще гледам да го поразходя,че няколко дни вкъщи вече взе да се побърква.Лек ден на всички и усмихнати бебета smile3541

# 553
Кенга,на мен ми обясниха че пентаксима е по-добра ваксина,защото се понася по лесно от децата и има по-малко странични ефекти,в това число и по-рядко децата всдигат температура при поставянето й.А явно е така,защото Здравната каса я поема от януари месец 2010,само дето нас не ни хваща.Ще хванем само реимунизацията после,а сега ще си я платим.А по повод на полиомиелитната ваксина-тази,която беше на капки е жива ваксина и при доста деца се е получило така,че са се разболели от детски паралич.Даже по едно време имаше цели предавания по телевизитяа за такива случаи...Тази,която сега слагат(инцекционната) е убита ваксина.И е по-добрата.Моето мнение е,че след като са ти препоръчали тази ваксина за твоето бебе, слагай нея.Иначе има и други седемвалентни,деветвалентни, но аз мисля че просто излишно натоварват организма сега.Ако искаш да ваксинираш детето си допълнително към някоя друга болест говори с педиатъра си,защото може и по-късно да се ваксини срещу болести извън имунизационния календар.
Дано съм ти била полезна.В крайна сметка майката прави своя избор,който е най-добър за детето й. Hug Peace

# 554
Здравейте и от нас!
Данче, не съм виждала такива памперси, но и да намеря някъде, вече съм ти доста далече... Все пак ако не намериш, обади се ще търсим тук. Boj беше писала, че има в Дружба...
Честито месечинки на всички, на Митето специални целувки  Heart Eyes. Ние също може да излезем за малко ако слънцето не се скрие...
Славенче, не съжалявай за активната гимнастика, не е чак толкова ценна. Ние я ползваме 1 на 2-3 дни. Както казва Галето децата се превъзбуждат. А и нашия красавец много си пада по лампите, неможеш да го откъснеш от там... Баба му измисля всякакви игри с топки с маракаси, даже вече хваща топката с 2 ръце а маракасите като му ги сложим в ръката много смешно се чуди откъде идва звука като никой не му маха нещо отгоре  Joy. Въобще има много идеи за игра с детето, така че споко няма да остане ощетен малкия Вальо.  Hug
Ние не сме се извеждали още с космонавт, но като казвате че е време може би ще пробваме завещания от кака ни-дано да ни става  Praynig
Кажете какво мислите за ваксинациите сега, толкова грипозно време, чак страх да те хване  ooooh! Дали не е по-разумно да се отложат, ама пък да не мине времето... Иначе ние си караме на Пентаксим - няколко доктори вече ни я препоръчаха. Освен че съдържа повече неща, бие се само на 1 място, а и страничните ефекти са минимални.

Общи условия

Активация на акаунт