Гануша - мила

На нас пък какво ни става. Сутрин ми е много трудно по принцип ставането, но стана ли немога да си подремвам повече и май свикнах детето с моя режим. Става към 7-8 или дори 9 часа да хапне и после като откърти пак до следващата манджа спи и като си я изяде още 4-5 часа сън и то станало 2 следобяд и аз съм в шах и мат, къде да излзиам на разходки и т.н. Но следобяд и вечер става раздразнителен и мрънка много. Все на ръце и все в движение. Не ме оставя да седна, само си блъска главата назад и левия крак опъва и се мръщи (сигнал ставай да ме разхождаш е това). Голямо оглеждане на стените, което значи, че трябва да е леко изправен, тавани нещем да гледаме. Към 20-21 като почнат вип денс, слави и т.н. си гледа човека

Я да ви питам - вашите кореми прибраха ли се след раждането вече??? моя щото още си е отпуснат, каквото можеше се прибра и остана една гадна кожа, че и стрии дето никога не бях имала такива екстри, сега е кошмар. На мен са ми казвали, че корема се прибирал изцяло до една година, ама много ми се вижда на мен това, а и търпение нямам. За стриите правите ли нещо и какво???
Ambitious - какви са тия филмчета? Мисля, че ми минава нещо през главата, ама д апитам пак. Мисля, че в youtube съм попадала на това, но не съм много убедена де??? Бях почнала да ровя за разни групи да водя Макси да се вижда с други бебета, а и аз с други мами, но незнам какво да правя с тия обриви, май не е много добра идеята преди 5-6 месец докато се закрепи имунната му система повечко. Ето това мисля да пробвам пък и е препоръчително за деца над 5 месеца:
http://www.signingbabies.co.uk/
При теб също предполагам има такива групи. Мислиш ли да ходиш???