Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?
Да съм откачила досега!

.
/. Много съм доволна от лекаря и акушерката!
Продължавайте в същия дух!Талиите няма да ги мислим сега

Отидох в понеделник при Марков,всичко с бебо е наред,има си всичко,един голям 28см и 380гр. МЪЖ.Марков каза че имал пишка като слънце (няма на кого да се метне 
Имам повишена резистентност на дясна маточна артерия,което ще рече ,че не пропуска добре и е възможно в по-късен етап бебо да започне да изостава с размерите,а аз да вдигна високо кръвно.Та искаха да ми направят някои изследвания,вкл. и за вродени тромбофилии.Вторник бях в МД ,източиха ми всичката кръвчица,вчера също и в крайна сметка се смилиха над мен и ме пуснаха снощи,защото в това отделениеса мн тежки случаи на диабет,високо кръвно и т.н. и мн кофти се отразява на психиката ми (половината от майчетата излизат без бебетата си
)Както и да е,няма да разказвам подробности да не си разваляме настроението.Аз за сега съм добре,още се водя в МД- в момента съм на 5ет,512стая,2ро легло
и утре ще ме изпишат официално, но за жалост няма да мога да дойда на лекцията,защото в 10 ще ми правят кардиограма и тогава ще ме пуснат

Аз така и така съм при нашите и мисля да си набера няколко дюли /които вчера споменахме
/ и да си ги опека
. Няма да ми дойдат зле, даже хич