Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Юхууууууу! Най-накрая успях да ви изчета!
Ние пък днес сме на детски рожден ден с дребното. Нямам търпение да го взема от яслата и да отиваме.
Ауууууууууу, как ги изтрайвате свекървите бе! Мойта е на гости от вторник и вече нямам търпение да си тръгне. Първо влиза в къщи и вика бреейййййй вие тука няма ли да пооправите! При положение, че завари най-доброто, което мога да постигна - чисто е навсякъде, но целия апартамент има нужда от много сериозен ремонт (което зависи най-вече от инвеститора). После взе да ми дава акъл как да готвя (то аз обичам да ме съветват, но само компетентни личности, а тя готви отвратително), като не пропусна да ми напомни, че Владо харесва повече нейните манджи.
И като капак на всичко, се пробва да научи малкия да псува. А той е голям бърборан - всичко повтаря, може да брои до 6, знае няколко букви, ходи без памперс, абе доста е напред за възрастта си благодарение на моите възпитателни методи, които не включват псувни! #2gunfire

# 571
  • До Балкана
Леле, Вениии, голямо търпение има в теб, мила! #Crazy Да съм откачила досега! #Cussing out

# 572
Прави сте, ще се оглеждам за коремчета   bouquet
Снощи понеже се прибрах на обяд от работа видях поне 4 бременни в метрото, а иначе като се прибирам в 20ч съм едниствената и бия на очи, а вчера се чудиха коя от нас да оглеждат ... много забавно.

# 573
  • София
ЗДравейте, мацки!
Първо да се похваля и се връщам да ви чета.  Grinning
Бях на ЖК, Топчо върви 10 дни напред и в момента тежи 835гр. Пулса му беше 140 удара в минута. Мама е наддала 2 кг. от началото до сега /тук следват лоши думи  Mr. Green/, матката ми се е вдигнала с 5 см., а талията ми е порастнала с 4 см спрямо миналия път ooooh!.
Дадоха ми направление за урина /за четвърти път  Thinking/. Много съм доволна от лекаря и акушерката!
П.П. Увеличи ми Магнерота заради крампите и понеже ХБ ми е 119 ми изписа желязо - Феро Фолгама някакво.

# 574
Вени и аз като теб си мълча,пък после си го изкарвам на мъжа ми Crossing Arms
Ника браво-много сте големи Hug Продължавайте в същия дух!Талиите няма да ги мислим сега Grinning

# 575
  • София

И като капак на всичко, се пробва да научи малкия да псува.
Shocked Каква е тази баба???
Аз живея с такова "животно"( само дето е баба на мъжа, а не майка и не псува) Разбирам те #2gunfire

# 576
Айде привет и от мен днесс  Hug Hug Hug

Графика е натоварен от сутринта -  wash newsm28 newsm79 1dishes hang

После:  cook  eat

После:  tv

Изчетох ви и сега да поздравя Харемче за добрите резултати    bouquet и Даркан за двамата прекрасни момци

Рали, надявам се карантината бързо да премине и да се оправя побратимия по зодия  Hug

Илияна, едни стиснати палци и от мен за кардиолога newsm10

Да се наредя и аз за списъка - този път ще съм на линия, ако не са ме отписали  #Crazy

1. Мяуче
2. Рали
3. Силвъри
4. Шаманката
5. Сашкова
6. Гери
7. ohlalaa
8. Мемория

Пък аз да се изкажа сама - направих си карамелизирани ябълки и преди да ги бутна във фурната се зачудих дали да не им сложа малко канела, ама се сетих, че мъжо не я обича и пропуснах.
Та станаха ябълките...и аз изядох цялата тава  oops
Сега ме е яд, че не сложих канелата повече отколкото ме е яд, че мушнах цялата пуста тава....

# 577
  • София
Здравейте мамчета! Hug Hug Много благодаря за стиснатите палчета,ужасно съм ви признателна  Hug Hug
Не съм писала от няколко дена,съжалявам че ви притесних,но .......малко поседях в Майчин дом.
От къде да започна  newsm78 Отидох в понеделник при Марков,всичко с бебо е наред,има си всичко,един голям 28см и 380гр. МЪЖ.Марков каза че имал пишка като слънце (няма на кого да се метне Laughing ) Така ,че искам сини гащи,щъркелчета и т.н.  newsm68
Седеше си на дясното краче (бащичко,той мъж ми само в ресторант не си сяда на крака) и не можахме да му видим пръстчетата,но вчера успяхме и си ги има 5бр.Проблема обаче е в мен Sad Имам повишена резистентност на дясна маточна артерия,което ще рече ,че  не пропуска добре и е възможно в по-късен етап бебо да започне да изостава с размерите,а аз да вдигна високо кръвно.Та искаха да ми направят някои изследвания,вкл. и за вродени тромбофилии.Вторник бях в МД ,източиха ми всичката кръвчица,вчера също и в крайна сметка се смилиха над мен и ме пуснаха снощи,защото в това отделениеса мн тежки случаи на диабет,високо кръвно и т.н. и мн кофти се отразява на психиката ми (половината от майчетата излизат без бебетата си  Cry)Както и да е,няма да разказвам подробности да не си разваляме настроението.Аз за сега съм добре,още се водя в МД- в момента съм на 5ет,512стая,2ро легло  Joy и утре ще ме изпишат официално, но за жалост няма да мога да дойда на лекцията,защото в 10 ще ми правят кардиограма и тогава ще ме пуснат  Sad  и незнам колко ще ме замотаят.Така че за утре ако някой не е записан може да ползва моето място, а също така искам да помоля за тел. на някого,който ще бъде утре с групата,за да звънна като ме пуснат и ако още сте заедно да дойда поне да се видим.
Леле,замаях се от писане,отивам да ви чета ,че мн съм изпуснала.Хубав и усмихнат ден ви желая сладурчета.  Hug Hug

# 578
  • offshore & overseas
Мама е наддала 2 кг. от началото до сега /тук следват лоши думи  Mr. Green/...
Мче 2 кг. е перфектно, какво се оплакваш пък ти! Mr. Green

# 579
Мария дано всичко е наред и нямаш проблеми!Хубаво е,че сте разбрали от сега и може да вземете мерки!
 Hug

# 580
  • София
Мария Вси4ко ще е наред, него мисли, важното е 4е бебо е добре и 4е си си направила нужните изследвания, докторите ще преценят Hug Hug И честито мом4енце  Hug Hug stork-boy newsm32

Мемория ще умра от смях с теб.. да беше оставилаи за мен малко от тези ябълки уж сме приятелки.. smile3532 smile3532 smile3532

Ника  И за теб много се радвам, нищо не си ка4ила ти супер си си  Hug Утре ще дойдеш ли??

Аз искам да видя на Мяу корема много бил пораснал  Hug Hug Пу Пу поне ще пием кафе ако не др, аз ще си пусна отпуска, за да съм свободна да излезем както трябва Joy

# 581
  • До Балкана
Марийче, пожелавам ти всичко да се нареди както трябва и да не се притесняваш. Ще стискам палчета! Hug

# 582
Ина4е Акушерката в Тина Киркова, която ми е позната, каза 4е не е вярно това, 4е те настаняват с ромки в стая, за ромките имали 2 отделни стаи, и не знам как така като не са раждали хората там си измислят разни неща.

Аз лежах там 3 дни за задържане и мога да потвърдя думите й. Предполагам и в родилното е така, не само в патологията. Още от спешното като се обадиха казаха "Трябва ми едно легло за едно момиче от нашите" и ме настаниха в стая с още 2 момичета. Ромите са в отделни стая.

# 583
  • София
Мими Лакова, добре, че сте взели мерки навреме, накрая всичко ще бъде наред! И честито ти момченце! Hug
1. Мяуче
2. Рали
3. Силвъри
4. Шаманката
5. Сашкова
6. Гери
7. ohlalaa
8. Мемория
9. Ника

# 584
Благодаря на всички за подкрепата! Много сте мили!
Мария, хубаво е, че наистина са открили този проблем и са взети мерки! Не се притеснявай, всичко ще е наред!  Hug Добре дошла в синият отбор!   bouquet

Мемо
, браво за тавата, гордеем се с теб!  Grinning Hug Ябълките са си хубаво нещо  Peace Аз така и така съм при нашите и мисля да си набера няколко дюли /които вчера споменахме  Blush/ и да си ги опека  Wink. Няма да ми дойдат зле, даже хич  Grinning.

Ника
, радвам се за хубавите новини при вас.

Общи условия

Активация на акаунт