Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?
!
Таткото все още се бъзика, че както пазарувам в синьо май ще ми се наложи да купувам наново и продължава да смята ,че е мома......напук на Томова.Даже няколко пъти му говори в женски род.....уф направо съм мн объркана,дано Марков в понеделник сложи край на всичките ми терзания ,че мн гадно така.
,страшна работа.

много добре те разбирам и ние сме на същото дередже.Моичкия е на едната работа до 18:30 и след това отива на другата-нощна и ще си го видя чаааааак утре заранта.
Добре, че поне утре ще си вземе почивка и аз почивам ,та ще можем да си се порадваме като хората!

с племенника ми се разкарваме по къси гащи вкъщи ,незнам как ще бъде с бебо като сме свикнали на такива температури май
ходих при колежките да ги видя и поостанах да им помогна малко че имаше доста работа наобяд ,обичам си работата и това е като отида и не ми се тръгва 
Нашето бебче така и не саго видяли, понеже последния път така си беше свило крачетата!