Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 738
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
 10х Мяу  Hug Към МД съм се ориентирала аз,ще трябва към началото на ноември да отидем да си поговорим с док,пък той ще каже какво,що

Допълвам списъка
1. Мяуче
2. Рали
3.Силвъри

трябва по-раничко да отидем този път или пък поне един който да пази масата.Мисля към 10 да съм там

# 541
Момичета, кой още смята да не избира екип? Аз все още съм в чуденка  newsm78 Имам чувството, че ако не избера - ще съм 1/100...  Crossing Arms

Аз се изкъпах и сега излизам  Crazy Хубаво време се очертава днес. Ще посвърша няколко задачки, ще се видя с приятелка - въобще приятен ден предвиждам  Party

Хубав ден и на вас!   bouquet

# 542
  • offshore & overseas
трябва по-раничко да отидем този път или пък поне един който да пази масата.Мисля към 10 да съм там
И аз ще пробвам, ама каквато съм тутла...

На тези, дето няма да избират екип -- мнооого късмет! Praynig Това е най-важното, какво като ще сте една от сто или от хиляда и сто. Принципно и аз, ако нямах лекар, щях да съм така.

Жените, които посещават жк-то в Шейново, се радват на много добро отношение после, дори и да не изберат екип. А и ако попаднат на готини доктори и акушерки на смяна...

# 543
И аз за раждането смятам да не избирам екип, тоест да не плащам, най - много акушерка ако изтрещя съвсем.
Първото ми раждане в Шейново беше така, имах уговорка с акушерка. От отношението на лекарите и на акушерката оплаквания нямам. Средата също е преодолима, не е хотел, ама не е и толкова неприятно. Единствено чакането за тоалетна ми беше неприятно, но всичко отминава и се забравя.
plami 10, няма да си една на хиляда, а и избора на екип далеч не е задължителен. Аз лично бех платила на лекар ако знам, че ще изпълни изискванията ми, тоест да ме изчака да си родя без да насилва нещата, да ми помага, а не да предизвиква. Но нямам такъв човек и затова ще импровизирам.
Кой беше писал, че ще ходи до Тина Киркова? Моля да разкаже после  Hug
За утре ... не съм се записала, дали да не дойда все пак. Ще ходя до Джъмбо по късно, но що да не намина и през тази среща?
Ще взема да звънна.

# 544
  • offshore & overseas
Шамане, айде, не звъни, ами направо пристигай! Ще ти кажат, че няма места, а като дойдеш, ще се намерят -- на скута те взимам и подаръка (от Авент) си давам... Joy

# 545
Аз ще платя единствено ако раждам във вана, защото това е моето първо желание, а ваната върви с избор на екип. Иначе изобщо не държа да плащам за екип, нито ги познавам екипите, нито имам излишни 1200лв за тях  Crossing Arms

# 546
  • До Балкана
Xcat , за какви причини ми говориш, че не схванах контекста???

# 547
  • offshore & overseas
...нито имам излишни 1200лв за тях  Crossing Arms

Ако ги питаш тях, хич не са излишни. hahaha

# 548
Мяуче, смела жена си ти. Ако ме вземеш в скута си ще придобиеш силно плосък профил  Mr. Green
Ще дойда, място няма, ама дреме ми. Ако не се промени нещо драстично в плановата, там съм.

Допълвам списъка
1. Мяуче
2. Рали
3.Силвъри
4. Шаманката

# 549
  • До Балкана
Имаше земетресение току що! Shocked Бебока ми се побърка - ще ме издъни! Днес не само аз ами и природата му създаваме неудобства и тревоги!  Tired

# 550
Привет и от мен  Hug

Харемче, много се радвам за хубавите новини мила  Hug
Рали, стискам палци мъжлето да се оправя по-бързо.

Даркан, честити ти сини гащи!

Охххх искам и аз на разходка и на кафенце и по магазините и...................

При мен нищо ново и интересно от вчера до днес. Много ми е мързеливо и нищо не ми се подхваща.Да минава по бързо днешния ден и да идва утрешния та дано се заредя с петъчно настроение пон е малко.

Всички, които са болни или недоволни много моля бързо бързо да се оправят.
Целувки от мен и погалете тумбаците  pregnant

Какво земетресение бе Далче?

# 551
Даа и аз мога да потвърдя  за доброто отношение в Шейново по принцип, нищо че не съм раждала там - лежах само за операция в доста гаден момент от личния ми живот и  целия персонал от  старши сестрата до чистачките се суетяха около мен  и все си висях в стаичката на дежурните през ноща, за да не си рева сама в коридора и то без да съм била "наше момиче". Но то и всичко си е до късмет на кого ще попаднеш.
Имаше земетресение току що! Shocked

Сигурна ли си  Mr. Green
Ей, от вас не мога да си публикувам поста, а уж не е дълъг пък само ме изпреварвате Laughing

# 552
Добро утро, момичета! Simple Smile
Аз днес станах по-раничко да сготвя, че към 13ч отивам на ЖК.
DarkAn, честити ти две сини радости!  smile3525 smile3525 stork-boy stork-boy
Анджи, радвам се, че всичко е наред с вас с бебо.  Hug
Рали, бързо оздравяване на Емо!  fingerscrossed
Относно раждането- още гледам да не се замислям сериозно, но по принцип мисля да ангажирам моята доки, която изражда в Окръжна болница- Варна.
Сега ставам да си досготвя пилето със сметана, че времето ме притиска. Много усмивки ви желая днес, мацки!  Hug Sunglasses Grinning  Nature Sun With Face До после!

# 553
Добър да е деня и от мен!
Честито на всички за хубавите новини,Харем радвам се за теб Hug,аз със всеки изминат ден започвам все повече да усещам моята бебка,дори от време на време ми причинява известен некомфорт Thinking,относно раждането,смятам че е хубаво да се избере предварително екип,за да подсигурите наи-малкото някакво спокойствие,а иначе всичко останало е божа работа!
Желая ви много усмивки през днешния слънчев ден  bouquet

# 554
  • София
Допълвам списъка
1. Мяуче
2. Рали
3.Силвъри
4. Шаманката
5. Сашкова
Аз утре също ще ида по рано дано да ме пуснат като няма места!

Харем радвам за добрите новини  Hug
ДаркАн  Честито за двойното синьо щастие Simple Smile Много мило ми стана, кой като тебс 2 съкровища   Flutter Hug
Рали Дано се оправи Емо бързо.
Анджи Много се радвам 4е сте добре с бебо Hug
Иначе при мен нищо ново няма. Дебелея си станала съм 58кг Simple Smile не се оплаквам, не са много, ще видим до края колко ще съм Simple Smile   Ина4е на консултацията доктора ми каза, 4е ще раждам нормално засега и 4е по негови предположения ще е около 3.400 ако расте с тези темпове, за мен е малко много това, но ще видим Simple Smile Ина4е Акушерката в Тина Киркова, която ми е позната, каза 4е не е вярно това, 4е те настаняват с ромки в стая, за ромките имали 2 отделни стаи, и не знам как така като не са раждали хората там си измислят разни неща. Аз и вярвам защо да ме лъже, все пак сме близки. Каза 4е ако има много наплив са по 5 в стая, ако не са по 4. 2ните струват 40лв на ве4ер и бебето е при теб, а едини4ните са около 70 на ве4ер. Това ми каза.ако има свободни може да съм в 2ма ако няма здраве да е и 70 на ве4ер ще дам , но не ми се стои сама Naughty

Ами лек и усмихнат ден на вси4ки Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт