Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 734
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро!
Станах, капнах, сега пия огромна чаша мляко с нес Simple Smile. Ще прочета вестниците и се залавям с чистене и после учене. Днес май няма да си подам носа навън, въпреки обещаващото слънце.
Аз все още избягвам да мисля и говоря за раждане. Има тоолкова време. Както обикновено в последния момент ще се разправям. Като опре ножа до кокал. Laughing

# 526
 уффф и ме ме тресе треската за раждането  Sad и не съм ходила да говоря с док. нз кога трябва все ми се вижда рано(или си търся причини да отлагам) ходих при него първия път за най-първия преглед и тогава му казах че искам да съм при него и оттогава не съм ходила (понеже не работи с касата ме прати при друг на ЖК) едва ли ме помни  newsm78 нз кога е редно да отида при него да говорим за раждането? Thinking раздалите мами дайте съвет  Praynig

# 527
Добро утро!
Аз съм хремава и съм си вкъщи тези дни. Голям рев му ударих снощи, така се бях притеснила, че след като аз съм болна и на бебчо не му е добре. Ех тези хормони, така си играят с мен  ooooh! Днес вече е по-добре, а утре ще отида и до ТК да разпитам на място за водното раждане. Ако си харесам лекар, може би не е зле последните месеци при него да ходя на ЖК.

Целувки от нас  newsm51

# 528
  • offshore & overseas
Хохо, още със ставането... hahaha

silvery, моментът на уговорката зависи от лекаря и неговата заетост, разбирания, "система" на работа. Аз, макар и раждала, съм гола вода и чакам някой друг да се оправи вместо мен (мъж ми например).  Mr. Green

Като гледам, и Боби още не се е договорила. А има и 2-3 девойки, които ще си опитват късмета с "безплатно" раждане... май. newsm78

Оооох, и аз мечтая за детска стая, но няма да стане скоро...

ohlalaa, споко бебето е по-добре, когато не плачеш. Hug

# 529
 а,дали не е хубаво последните седмици да си ходя при него за мерене на тонове и наблюдение  newsm78 или само за самото раждане трябва да се уговоря с него  Thinking

...охх,чак на мен ми се видя тъп въпроса,като го постнах  Mr. Green то сигурно си е различно при всеки лекар  Crazy
 ама мисълта ми е в коя седмица доре долу трябва да се отиде да се говори с него?

# 530
А има и 2-3 девойки, които ще си опитват късмета с "безплатно" раждане... май. newsm78
Ами, аз ще се "пробвам" с подобно преживяване. Grinning

Добро утро, мамчета! Sunglasses

# 531
  • До Балкана
Добро утро!
Харемче, прекрсни новини и все така да е! Praynig Имате нужда, а и си го заслужавате да му се невиди  Heart Eyes
Даркан, честити ти 2 броя сини гащи, ех, че хубаво! Дано сега момчето ми да е здраво и живо, че следващия път на поправката да ми се случат 2 госпожици - мечтата ми! Hug
Утрото ми започна потресаващо, отвратително и ревливо. Успях да се успокоя, но ..... Минало! Няма и да споменавам, само исках ей така да изплюя малко!
ХУбав ден ви пожелавам момичета, с прекрасни новини и днес!  bouquet

# 532
Добро утро!

Аз съм заточеник от снощи при нашите  Sad. Емо най-накрая отиде на лекар след като се влоши още повече и за съжаление се оказах права - вирусен бронхит, не го кара за първи път  Naughty. Сега е на антибиотик и в болнични. Ама така е като никой не ме слуша  Crossing Arms Снощи след целодневната разходка навън се прибрах и по негово настояване /и на майка ми, разбира се/ взех едно такси и им дойдох на гости набързо. Много ми е търсене и не исках да го оставям, ама няма как...И лекарката му е казала да не седя при него, че е вирусно и трябва да се пазя. Дано му мине по-бързо  Praynig.
Следобяд ще излезем с майка ми на разходка.
bela, мерси за кафето!
silvery, на теб за хубавата закуска!
Харем, радвам се за хубавите новини!  Hug
Даркан, двойна мъжка мама ще си ти, супер  Heart Eyes!

В петък съм на линия за лекцията в ЦУМ. Така че ще се видим с някои от вас. Да вземем да се преброим колко сме, а?

Слънчев ден на всички!!!   Nature Sunny

# 533
  • offshore & overseas
а,дали не е хубаво последните седмици да си ходя при него за мерене на тонове и наблюдение  newsm78 или само за самото раждане трябва да се уговоря с него  Thinking
Сега ще ти кажа как е при мен, пък ти си знаеш, че при твоя док може да е различно.

Аз и преди, и сега съм в жк-то на Шейново, където тези неща ги вършат досами края, а моят доктор само оперира/изражда, но някак нещата се препредават от жк-то към него и обратно (той самият ми препоръча да действам така), тъй като не мери тонове, не следи бременност (а само от матки разбира Laughing).

Понеже предния път имах известни проблеми, които завършиха с влошени тонове и спешно секцио две седмици преди термина, доки ме пое, но пак не лично, а чрез жк-то организира, тоест уреди, да мина на разни изследвания и мерене на тонове в болницата, без да си плащам допълнително за тях. Изразът му беше, едикояси или едикойси, айде тука, за едно наше момиче от жк-то. Joy

Ами, някои откровено си ме мразеха заради този мним връзкарлък, но на повечето им беше драго да си обслужват едно вътрешно лице, демек, моя милост.

Не помня ти накъде си се ориентирала, но преди раждането тъй или инак ще минеш и на тонове и на всичко в дамата болница, надали лекарят ти ще се заеме, освен ако не следи бременности. Абе, дано да съм била ясна.

Xcat, смело момиче си ти! А накъде си се насочила?

# 534
Dallcheto, дано си се успокоила:hug:.
 И аз ще се пробвам с безплатното раждане, но то при нас ако платиш за екип, останалите доктори и акушерки ще ти избодат очите през следващите дни от престоя. ooooh!   

# 535
  • offshore & overseas
Списък за лекцията да пусна:

1. Мяуче
2. Рали
3.

(добавяйте се, хайде Mr. Green)

# 536
# 537
И аз ще се пробвам с безплатното раждане, но то при нас ако платиш за екип, останалите доктори и акушерки ще ти избодат очите през следващите дни от престоя. ooooh!
Далче, моите причини са различни, но си държа на тях. Grinning

Xcat, смело момиче си ти! А накъде си се насочила?
Мяуче, не знам дали точно за смелост се касае, но твърдо съм решила. Joy
Изборът е II градска - все хубави неща чувам за нея, а и след ремонта, все се надявам, да е по-добре.
Не очаквам да се чувствам като на почивка, но поне да ми е чистичко и да съм по-спокойна. Peace

# 538
Добър ден, момичета  Hug
Идвам на отчет, пък после ще чета. Вчера бяхме на ФМ при доц. Димитрова във Фемина. Доцентката е доста лаконична и таткото остана леко разочарован. Това, което ни интересуваше най-много обаче, беше здравето на бебето и то е ОТЛИЧНО. Всичко си му било наред, дупеше се през цялото време и провали всичките ни опити да му видим физиономийката. Двете ръце пред лицето не ги махна през цялото време. На всичкото отгоре срита накрайника на видеозона и доста се посмях  Laughing. Бъбречните легенчета са му ОК. Общо взето сме доволни, а шоуто за родители ще го направим другия месец при моя доктор - той е много нетърпелив да гледаме на 4Д, че скоро го докараха в Торакс и му е мерак  Wink.
В крайна сметка доста се поизморих, защото уважихме и родата в столицата, та се прибрахме след 22 ч. Днес за компенсация ще си почивам вкъщи.
Друго, което мога да споделя е, че съм се лишила от 1,5 кг от излишните ми и то без да гладувам.
Мяуче, днес съм се заканила да пробвам легендарната рецепта и се надявам да ми хареса.

Това е от мен засега. Отивам да ви изчета, пък после ще пиша отново.   bouquet

# 539
  • offshore & overseas
Изборът е II градска - все хубави неща чувам за нея, а и след ремонта, все се надявам, да е по-добре.
Не очаквам да се чувствам като на почивка, но поне да ми е чистичко и да съм по-спокойна. Peace
Хм, сега чувам за ремонта на II градска, но тя ми е под носа, както вчера споделих, та ще минем да ти помахаме за кураж. За почивката, не си права, аз така ще се чувствам -- почивка от мъжо, Калина и работата. hahaha

Хайде, давайте, списъкът е активен. Party

Общи условия

Активация на акаунт