Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните марки колички за бебета и техните характеристики?
-
Какви са вашите преживявания с лекари и здравната система?
-
Какви са различните мнения относно подстригването на косата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е значението на хемоглобина по време на бременност?
. Ще прочета вестниците и се залавям с чистене и после учене. Днес май няма да си подам носа навън, въпреки обещаващото слънце.
и не съм ходила да говоря с док. нз кога трябва все ми се вижда рано(или си търся причини да отлагам) ходих при него първия път за най-първия преглед и тогава му казах че искам да съм при него и оттогава не съм ходила (понеже не работи с касата ме прати при друг на ЖК) едва ли ме помни
нз кога е редно да отида при него да говорим за раждането?
раздалите мами дайте съвет
Днес вече е по-добре, а утре ще отида и до ТК да разпитам на място за водното раждане. Ако си харесам лекар, може би не е зле последните месеци при него да ходя на ЖК.

. Сега е на антибиотик и в болнични. Ама така е като никой не ме слуша
Снощи след целодневната разходка навън се прибрах и по негово настояване /и на майка ми, разбира се/ взех едно такси и им дойдох на гости набързо. Много ми е търсене и не исках да го оставям, ама няма как...И лекарката му е казала да не седя при него, че е вирусно и трябва да се пазя. Дано му мине по-бързо
.